Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrinės

QUOTE(evija77 @ 2012 12 09, 15:24)
Nesuprantu kam jūs visi darote žiedus pas juvelyrus, mokėdami po 350-700lt už vieno žiedo darbą plius auksas ir deimantai , jei galima nupirkti tikrus gamyklinius žiedus daug pigiau. Ir kokybė bus daug geresnė nei savamokslių juvelyrų.

Atsakymas paprastas- yra du variantai:
1. Žmonės turi savo aukso, patys išsirenka modelį kokį nori, galbūt komponuoja kelis žiedus į vieną pagal savo norą, ir už tuos 350-700lt turi originalius, kokių jie nori žiedus ir kur kas pigiau nei nusipirktų.
2. Savo aukso neturi, tačiau gaminasi, nes net ir neturint savo aukso pasigaminti žiedus yra žymiai pigiau, nei pirkti jau pagamintus, vertinant ir žiedo svorį ir pagaminimą... (nebent norėtumėt visiškai paprastų klasikinių- tuomet kaina gali būti panaši)

Ir dar- nežinau kiek čia jau taip tuos žiedus darosi pas kokius tai savamokslius, dažniausia vestuvėms žiedai yra daromi pas patikrintus juvelyrus... Ir šiaip už 400 litų jau abu žiedus pagamina, ne vieną...
Atsakyti
sveiki, pasidalinsiu savo patirtimi.
žiedus išsirinkome vestuvių parodoje, dabar nepamenu kokio gamintojo, bet vyriškas žiedas kainavo 1500 lt (kaina aišku tik už vardą) doh.gif moteriškas dar daugiau...

juvelyrą mum rekomendavo draugų pora, dariusi prieš mus žiedus
http://www.a-juvelyrika.lt/

kadangi žinojome, ko tiksliai norime + turėjome savo aukso, siunčiau nuotraukas tikriausiai iš eilės visiems vilniaus juvelyrams, ir šis juvelyras pasiūlė mažiausią kainą tai buvo 500 lt už abu žiedus.

labai malonus vyras, išklausė mūsų, patarė dėl žiedų pločio, ir labai greit pagamino žiedus, kadangi gaminomės gerokai anksčiau prieš vestuvių sezoną.

kadangi mano žiedas su deimantukais, duodama garantija, ir jei pamesčiau deimantuką, man jį idėtų nemokamai.

prieš pat vestuves gavau savo vestuvinius papuošalus, kadangi mažo miestelio juvelyrai neapsiėmė man pasiaurinti sidabrinės apyrankės, aš nuvažiavau pas savo juvelyrą, jis man per 5 minutes pasiaurino apyrankę, ir net nepaėmė pinigų kaip savo klientei thumbup.gif

va kiek pagyrų prirašiau 4u.gif
Atsakyti
Turbut pasikartosiu, bet prasau parekomenduoti patikima juvelyra Vilniuje (turime savo aukso). matau pagrinde visi Kaunieciai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 06, 20:13)
Turbut pasikartosiu, bet prasau parekomenduoti patikima juvelyra Vilniuje (turime savo aukso). matau pagrinde visi Kaunieciai.  ax.gif

http://www.a-juvelyrika.lt/ čia Vilniaus juvelyras, jau prieš tai žinute anksčiau rašiau dėl ko jis patiko
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2013 01 08, 16:12)
http://www.a-juvelyrika.lt/ čia Vilniaus juvelyras, jau prieš tai žinute anksčiau rašiau dėl ko jis patiko

Maciau, bet norejau daugiau palyginimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 08, 18:00)
Maciau, bet norejau daugiau palyginimui blush2.gif

http://www.juvelyrostudija.lt/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2013 01 08, 16:12)

Tikrai saunus zmogus, ta pacia diena gavau atsakyma bigsmile.gif

QUOTE(utiutiutiu @ 2013 01 08, 19:09)

juvelyro studija man niekaip neatsako, ten patiko ju ziedu modeliai. O kiek jums kainavo darbas ir per kiek laiko padaro blush2.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 08, 23:47)
Tikrai saunus zmogus, ta pacia diena gavau atsakyma bigsmile.gif
juvelyro studija man niekaip neatsako, ten patiko ju ziedu modeliai. O kiek jums kainavo darbas ir per kiek laiko padaro blush2.gif

aciu

Man ir modeliai patiko ir pats apdirbimas įdomus, tikrai yra originalių modelių, bet dar ten nesidarėme, aš gavau rekomendacijas per pažįstamus dėl šio juvelyro, tai klausiau patinkančių modelių darbo kainas, atsakė, o vasarį važiuosime jau išsirinkti galutinai modeliukų ir derinsime dėl padarymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(utiutiutiu @ 2013 01 08, 23:52)
Man ir modeliai patiko ir pats apdirbimas įdomus, tikrai yra originalių modelių, bet dar ten nesidarėme, aš gavau rekomendacijas per pažįstamus dėl šio juvelyro, tai klausiau patinkančių modelių darbo kainas, atsakė, o vasarį važiuosime jau išsirinkti galutinai modeliukų ir derinsime dėl padarymo smile.gif

Aciu uz operatyvuma.

Mes taip pat svarstome kur geriausia gamintis. Nesinori pataikyti ant nepatikimo juvelyro, kadangi darysimes is savo aukso. g.gif
Atsakyti
draugai darėsi pas juvelyrą, kurio adresas ligtai Smetonos g. jis randasi prieš pramogų banką, tokiame rūselyje, tai jie buvo patenkinti, sakė nusižiūrėjo kažkur kitur žiedus, tai juvelyras nepatingėjo su jais nueiti ir pažiūrėti, ko jie konkrečiai nori.
mes pas jį klausėm kainos, tai mūsų žiedų gamyba kainavo 700 lt pas juvelyrą Arūną Diksą mokėjom 500 lt, tai šiek tiek pigiau, už tuos 200 lt išėjo 3 deimantukai..
bet ir apie tą iš smetonos g. irgi geri atsiliepimai, tik nžn tikslaus internetinio adreso, tai bijau pameluot.
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2013 01 09, 14:06)
draugai darėsi pas juvelyrą, kurio adresas ligtai Smetonos g. jis randasi prieš pramogų banką, tokiame rūselyje, tai jie buvo patenkinti, sakė nusižiūrėjo kažkur kitur žiedus, tai juvelyras nepatingėjo su jais nueiti ir pažiūrėti, ko jie konkrečiai nori.
mes pas jį klausėm kainos, tai mūsų žiedų gamyba kainavo 700 lt pas juvelyrą Arūną Diksą mokėjom 500 lt, tai šiek tiek pigiau, už tuos 200 lt išėjo 3 deimantukai..
bet ir apie tą iš smetonos g. irgi geri atsiliepimai, tik nžn tikslaus internetinio adreso, tai bijau pameluot.

Manau nebloga kaina g.gif pas Aruna. rolleyes.gif
Atsakyti
kai mes turėjom savo aukso, tai žiedų pagaminimas tikrai labai pigiai kainavo kai pagalvoju, nes kur išsirinkom žiedus, abiejų su vyru būtų kainavę virs 3000 lt doh.gif

bet tiesą sakant kai rinkausi žiedą, mano galutinis variantas labai smarkiai skyrėsi nuo mano pirminio varianto, patarimas būtų žiedą užsisakinėti tik pasimatavus konkrečiai ko noriu...
aš norėjau tik balto aukso, tokio plokščio, tai kai pradėjau matuotis, jie ant rankos man visai nesižiūrėjo, turėjau sidabrinį žiedą, kuris užvisus gražiau atrodė, tai po labai ilgų paieškų atradom žiedus, kurie gerai žiūrisi ir ant rankos, ne tik padėti vitrinose...
Atsakyti