Sunku atsakyt į šį klausimą, nes nelygu, kokio perdaryto žiedo norit..
Na tai yra paprastas auksinis žiedas su akute. Aš norėčiau jį perdaryti kitokios formos arba tik tą vietą ties akute kitaip
Turbūt geriausiai į šį klausimą atsakys juvelyras.. pasidomėkite keliose vietose ir palyginsit, kur pigiau..
tai taip, bet norėjau orientacijai maždaug galimos kainos ar bent intervalo, kad galbūt nereiktų gaišti ir taip mažai turimo laiko pvz, ar užtektų iki 150Lt?
QUOTE(buurbuulis @ 2012 06 13, 15:27)
tai taip, bet norėjau orientacijai maždaug galimos kainos ar bent intervalo, kad galbūt nereiktų gaišti ir taip mažai turimo laiko pvz, ar užtektų iki 150Lt?
na jeigu mes mokejom uz vestuviniu zieduku pagaminima 200 Lt (perdare is musu aukso), tai speju, kad ir jum uztektu.. bet negarantuoju
Labas ,
ruosiuosi eit i Pylimo 34 juvelyrine, mums reikia paprastu klasikiniu zieduku. Savo aukso turim.
Ar geras pasirinkimas juvelyrines ?
ir gal kas orientuojasi, kokios ten kainos ?
ruosiuosi eit i Pylimo 34 juvelyrine, mums reikia paprastu klasikiniu zieduku. Savo aukso turim.
Ar geras pasirinkimas juvelyrines ?
ir gal kas orientuojasi, kokios ten kainos ?
Atsiėmėm beveik klasikinius geltono aukso žiedus (jauniko platesnis, bet žemas, mano kiek siauresnis, bet su "kalvele").
Darėmės pas kaunietį Giedrių Vonžodą (Šv. Gertrūdos g. 18, www.juvelyrasgiedrius.lt). Tai rezultatu aš labai patenkinta, manau ir gerai sutaupėm, abu žiedai gavosi už tą pačią sumą, kiek už vieną parduotuvėje būtume suploję, o čia dar atsižvelgia į asmeninius pageidavimus, ir dydžio gali paprašyti ne ,0 ar 0,5, o tarpinio, jei reikia
Atidavė paprastoj gražioj raudonoj aksominėj dėžutėj, aptarnavo maloniai, moka gražiai pašnekėti, bet ir dirba, ne tik liežuviu mala. Pas jį ten tokių pseudokatalogų, atspausdintų žiedų nuotraukų pilna, matosi kad kopijuoja visokius variantus Žodžiu jei kas norite klasikinių žiedų, tai drąsiai rekomenduoju.
Tiesa, jau kai pirmoji euforija atslūgo, apžiūrėjus žiedelius pasimatė pora vos įžiūrimų įbrėžimų, tai perfekcionistes gali infarktas ištikt aš kadangi manau kad jau pirmą dieną tų įbrėžimų padaugės, tai nepergyvenu.
Sėkmės paieškose ir apsisprendime!
Darėmės pas kaunietį Giedrių Vonžodą (Šv. Gertrūdos g. 18, www.juvelyrasgiedrius.lt). Tai rezultatu aš labai patenkinta, manau ir gerai sutaupėm, abu žiedai gavosi už tą pačią sumą, kiek už vieną parduotuvėje būtume suploję, o čia dar atsižvelgia į asmeninius pageidavimus, ir dydžio gali paprašyti ne ,0 ar 0,5, o tarpinio, jei reikia
Atidavė paprastoj gražioj raudonoj aksominėj dėžutėj, aptarnavo maloniai, moka gražiai pašnekėti, bet ir dirba, ne tik liežuviu mala. Pas jį ten tokių pseudokatalogų, atspausdintų žiedų nuotraukų pilna, matosi kad kopijuoja visokius variantus Žodžiu jei kas norite klasikinių žiedų, tai drąsiai rekomenduoju.
Tiesa, jau kai pirmoji euforija atslūgo, apžiūrėjus žiedelius pasimatė pora vos įžiūrimų įbrėžimų, tai perfekcionistes gali infarktas ištikt aš kadangi manau kad jau pirmą dieną tų įbrėžimų padaugės, tai nepergyvenu.
Rasiau, kad ruosemes eit i Pylimo gatves juvelyrine... nuejom, ziauriai nepatiko aptarnavimas. is karto pasvere auksa, paklause ko norim, pamatavimui dave ne musu ismieros ziedus. ir pradejo pildyt uzsakymo lapa.. Na mes padekojom ir isejom.
padarem ziedus- Kero gold imoneje. ir esam labai patenkinti. sumokejom 250 lt uz dvieju gamyba su komfortu. ( turejom savo aukso)
padarem ziedus- Kero gold imoneje. ir esam labai patenkinti. sumokejom 250 lt uz dvieju gamyba su komfortu. ( turejom savo aukso)
QUOTE(flower1102 @ 2012 07 05, 11:03)
Sveiki, gal kas galetumete rekomenduoti gera ir nebrangu juvelyra vilniuje, klasikiniu vestuviniu ziedu gamybai (aukso turime)? Ir per kiek laiko mazdaug juos pagamina? Labai busiu dekinga...
Kaip tas del brangumo nezinau, nes kaip suprantu kaina priklauso nuo to ko tu nori, net ir klasikiniai ziedai buna skirtingi t.y. ju isgaubimas, suapvalinimas ir pan. Siulyciau apsilankyti Juvelyro studija J.Basanaviciaus 22, mes ten gaminomes klasikinius ziedukus, tikrai maloniai aptarnavo, atsake i visus klausimus (galejome klausti ir klausti ), rode pavyzdzius ir jau atsiememe savo rezultata, tai super... Del datos tikriausiai daug kur standartiskai, mums apie menesi gamino. Bet jei butu ir du menesius gamine butume lauke, nes rezultatu patenkinti...
QUOTE(Puslyte @ 2012 06 30, 20:54)
Atsiėmėm beveik klasikinius geltono aukso žiedus (jauniko platesnis, bet žemas, mano kiek siauresnis, bet su "kalvele").
Įdomu, kiek kainavo darbas klasikinių žiedų, pas tą juvelyrą. Mano kolegė darėsi pas tokį juvelyrą Airidą Ulevičių,jis įsikūręs Girstupio IKI, tai mokėjo tik 200 Lt. už darbą ir labai gerai ir greitai padarė, tai pagal jos rekomendacijas ir pati pas jį apsilankiau ir nustebau, kad žymiai pigiau viską pardavinėja ir gamina, dar tas juvelyras pasiūlė atsinaujinti grandinėlę, tai atrodo kaip nauja, žodziu likau patenkinta dabar planuoju užsisakyti auksinį žiedą pasigaminti, nes daro labai gražių ir įvairių gaminių.
gal kuri zino Panevezyje ar Kaune auksakali nebrangininka?