Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrinės

QUOTE(ptashka @ 2012 05 10, 09:14)

sakote daug? Na, buvom susitarę dėl 600, tačiau po to "ale" pridėjo aukso g.gif Na, bet kai pamatėm žiedus, mums labai patiko, būtent tokių, kokių norėjome bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 05 10, 09:37)
sakote daug? Na, buvom susitarę dėl 600, tačiau po to "ale" pridėjo aukso  g.gif Na, bet kai pamatėm žiedus, mums labai patiko, būtent tokių, kokių norėjome bigsmile.gif

Tai sakot su jusu auksu, ar as kazka ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 05 10, 09:51)
Tai sakot su jusu auksu, ar as kazka ne taip supratau?  g.gif

taip su mūsų auksu, tik jis dar pridėjo ir savo šiek tiek, kas padidino sumą 100lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 05 10, 10:09)
mes su savo auksu mokejom 700lt klasikiniai tik storesni nei yprastai

doh.gif Na bet ir kainos pas jus kosminės ten sakyčiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 05 10, 10:07)
taip su mūsų auksu, tik jis dar pridėjo ir savo šiek tiek, kas padidino sumą 100lt. smile.gif

Na kaip klasikiniam man skamba daugokai. Musu su akmenuku isodinimu i briauna panasiai gamyba kainavo.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 05 10, 11:25)
Na kaip klasikiniam man skamba daugokai. Musu su akmenuku isodinimu i briauna panasiai gamyba kainavo.

o tai kur jūs darėtės, nes mes pigiau Vilniuj neradom. Tiesa, buvo pigiau rotundo auksakaliai, tačiau ten mums nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 05 11, 06:35)
o tai kur jūs darėtės, nes mes pigiau Vilniuj neradom. Tiesa, buvo pigiau rotundo auksakaliai, tačiau ten mums nepatiko schmoll.gif

Mes daremes Kaune. Nezinau, ar kainos tiek skiriasi.
Atsakyti
Vestuvinius žiedus ir sužieduotuvių žiedą su brangakmeniu darėme Vilniuje, pas Rotundos auksakalius - mūsų norus išpildė. Patenkinta, ypač dėl sužieduotuvių, nes nusiunčiau nuotrauką ir sakau - ar padarysite. Padarė 100 proc. gal net geriau nei tikėjausi, juk nuotraukoje vienas vaizdelis, o kai užsidedi realus vaizdas gali ir nepatikti.
Bet man pasisekė - man labai patiko, neatsižiūriu smile.gif Vyras sako, akis išvarvinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Power-Lady: 17 gegužės 2012 - 08:01
QUOTE(Power-Lady @ 2012 05 17, 09:00)
Vestuvinius žiedus ir sužieduotuvių žiedą su brangakmeniu darėme Vilniuje, pas Rotundos auksakalius - mūsų norus išpildė. Patenkinta, ypač dėl sužieduotuvių, nes nusiunčiau nuotrauką ir sakau - ar padarysite. Padarė 100 proc. gal net geriau nei tikėjausi, juk nuotraukoje vienas vaizdelis, o kai užsidedi realus vaizdas gali ir nepatikti. 
Bet man pasisekė - man labai patiko, neatsižiūriu smile.gif Vyras sako, akis išvarvinsiu smile.gif

gal kontaktus galite duoti? kokios kainos ten?
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri jau turėjo patirties su http://www.juvelyrikainternetu.lt/ ? Nes mes ne LT ir parvažiuoti nežadame, o žiedų reikia. Kaip kokybė?
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 05 10, 09:09)
mes su savo auksu mokejom 700lt klasikiniai tik storesni nei yprastai

Sveikos, isiterpsiu ir as.. smile.gif mes su savo auksu dareme klasikinius ziedelius.. kainavo 200 Lt darbas smile.gif Manau, kad tai tikrai nebrangu 4u.gif
Atsakyti
Atėjau pasiklausti kiek maždaug galėtų kainuoti žiedo perdarymas? g.gif
Atsakyti