QUOTE(Voyage @ 2010 06 03, 18:43)
Nuostabios nuotraukos ir aprašymas, labai perteikėt emocijas, net pati jas pajutau skaitant Jūsų žodžius
ačiū uz gražias minutes skaitant pasakojimą.
Nors daug visur buvau, bet Paryžius mano taip pat svajonė, norėjau dar ir Londoną pamatyt, pamačiau, bet manau Paryžius daug subtilesnis
tikiuosi išsipildys mano svajone. O taipogi ir Jūsų - apie ką rašėte, to ir linkiu
Voyage - dėkui
iš tiesų man rašinėliai niekada nesidėliojo sklandžiai ir gražiai, o perteikti emocijas iš vis nemokėjau... bet paryžius priverčia viską t.y apie viską rašyti kitaip, lyg tyliai šnabždant.. lyg kaip paslaptį pasakant kaip tenai gera..... Gera tikrai, tikrai....
Londonas manęs dar netraukia, dabar sekanti stotelė bus Nica, Milanas ir Roma.. po kelių mėnesiukų....
QUOTE(Aurinija @ 2010 06 03, 18:44)
Kaip gražu, puikus reportažas...
Dabar labai labai užsimaniau į Paryžių...
Dėkui,
stengiausi kad jis pradžioje būtų išsamus, nes klausimai visada iškyla kai važiuoji pats be agentūros.. bent man..
O norus įgyvendinti paprasčiau nei paprasta Ryanair išmeta kainas ir po 35lt ir po 21lt žmogui į vieną pusę, norint galima rasti nakvynę parai už +-25Eur... tad nors dienikes kelias bet galima beveik visiem susidelioti ir skirti pasivaikščiojimui ne bet kur, o Liuksemburgo soduose, ar etc.. kievienam pagal poreikius, norus... svajones ar tiesiog intuityviai