Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek vaisius gali gyventi nubėgus vandenims?

QUOTE(eglevilk @ 2006 10 16, 15:15)
Man pries gimdyma nubego vandenys tik is vienos puses apie 19val, o pagimdziau 3:30val, t.y po 8,5 valandu. Bet pries gimdant daktaras nuleido vandenis is antrosios puses. Tai kaip suprantu iskart visi vandenys negali nubegti.

Aš kažko čia konkrečiai nesuprantu g.gif ... paaiškinkit man, žaliai... Kaip suprasti "nubėgo iš vienos pusės"? Tai kiek ten tų pusių ir kur jos yra? Aš įsivaizdavau, kad jei jau teka, tai teka... Viskas iš vieno.. Dbr visai pasimečiau...

Vis laukiu ir laukiu, kol kažkas prasidės, ar kamštis, ar vandenys... Terminas prieš dvi dienas, o gimdos susitraukimai nepanašūs į sąrėmius, nes neskauda...
Atsakyti
labukas, nu as lyg ir medicina baigiau, bet apie kazkokias kelias puses pirma karta girdziu. Man kai pradejo begti vandenys namuose, tai dar po 7val. ant operacinio stalo dar bego(atliko neplanini cezari). O kas del skausmo tai is pradziu jo stipraus ir nebuna. Gali skaudeti nugara, strenas, skausmas lyg per menesines-spazmuojantis(is pradziu svelniai).
Atsakyti
QUOTE(danyte @ 2005 12 30, 12:29)
Siuo metu esu uzsienio gimdymo namuose. Vandenys nubego pries 24val. skausmai nezymus, truputi skauda nugara. Gydytojas aplanko, pamatuoja spaudima,pasiklauso kudykio sirdutes, jei labais skaudes pasiule isgerti 2tab. parecatamolio. Noriu paklausti kiek ilgai galima laukti nubegus vaisiaus vandenims?

na siaip kuo ilgiau laukia tuo labiau dideja infekcijos rizika.pwz kada wandenys pradeda nuteket neisnesiotukam tai wis stebi ultragarsu kiek ten ju like,aisku jei bega po truputi,bet tuo atweju dar kartais profilaktiskai skiria antibijotiku,kad neprasidetu infekcija ir leliukas dar pilwe paaugtu g.gif .o kai jau laikas gimdyt tai cia jau nuo daktaru matyt priklauso,nes kai gimdziau pirma tai man wandenys baige begt apie 18wal o pagimdziau kitos dienos widurdieni,taip kad sunku pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(FeminaBona @ 2008 03 18, 08:15)
Aš kažko čia konkrečiai nesuprantu  g.gif ... paaiškinkit man, žaliai... Kaip suprasti "nubėgo iš vienos pusės"? Tai kiek ten tų pusių ir kur jos yra? Aš įsivaizdavau, kad jei jau teka, tai teka... Viskas iš vieno.. Dbr visai pasimečiau...

kai daromas echoskopas, uzpildoma 4 kvadrateliu lentele. Mano gine ta lentele vadina kisenemis. yra desinej pusej virsuj ir apacioj ir kairej pusej virsuj ir apacioj. Tu 4 kiseniu suma turi atitikti tam tikra skaiciu. zodziu yra norma arba ji virsijama arba per maza. sios kisenes ir yra vandenys. Pvz. pas mane .: 32 sav. vaisiaus vandenu norma atitiko 134.

man tai buvo irgi nauja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 01 balandžio 2008 - 00:37
QUOTE(ritukas696 @ 2008 04 01, 00:34)
kai daromas echoskopas, uzpildoma 4 kvadrateliu lentele.

Pvz. pas mane .: 32 sav. vaisiaus vandenu norma atitiko 134.

o pas mane jokiu lenteliu nera po echoskopo, prie vandenu tik parasyta NORMA, o va paskutinaijam echo, kaip jau sake kad ta norma ant ribos, tai parasytas vienas skaicius ~9,2 cm. unsure.gif
Atsakyti
kiek zinau apie tuos vandenis tai yra taip- kai vaikutis planuoja gimti galvyte i si pasauli, tai plysus vandenu puslei isbega tik dalis vandenu, ty, galvyte prisipaudzia ir daliai vandenu ( jie vadinami uzpakaliniais) neleidzia isbegti , jie isbega tik kai vaikutis gimsta; bet kai vaikutis i pasauli ruosiasi ateiti tarkim uzpakaliuku, jie isbega visi is karto...
Atsakyti
Kazkur esu skaiciusi, kad nubegus vandenims gimdymas turi ivykti per 24 val., ilgiau laukti negalima ir reikia daryti cezari. Kiek tiesos cia nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danyte @ 2005 12 30, 11:29)
Siuo metu esu uzsienio gimdymo namuose. Vandenys nubego pries 24val. skausmai nezymus, truputi skauda nugara. Gydytojas aplanko, pamatuoja spaudima,pasiklauso kudykio sirdutes, jei labais skaudes pasiule isgerti 2tab. parecatamolio. Noriu paklausti kiek ilgai galima laukti nubegus vaisiaus vandenims?

Man kai nubėgo vandenys, po poros valandu jaugulėjau ant operacinio stalo ir darė Cezarį.Mano brolio žmona sakė po vandenų nubėgimo pagimdė po 9 valandų pati.Tai nei nežinau, ar normalu, kad taip ilgai laukia...
Atsakyti
mano draugei sekmadienio nakti nubego vandenys,o tik treciadieni vakare ji pagimde dukryte ax.gif aciu Dievui viskas baigesi gerai.... ji gimde Norvegijoj. Lietuvoj nebutu leide tiek ilgai laukti.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 05 10, 13:14)
mano draugei sekmadienio nakti nubego vandenys,o tik treciadieni vakare ji pagimde dukryte  ax.gif aciu Dievui viskas baigesi gerai.... ji gimde Norvegijoj. Lietuvoj nebutu leide tiek ilgai laukti.

Būtent teko girdėti apie gimdymus Norvegijoje, tai ten nieko nedaro kas nėra būtina. Nėra nustatytas griežtas terminas kada skatint, stebi pagal situaciją. Jeigu vaisiaus tonai geri, gimdyvei patikrina kraują, ar neprasideda infekcija, nei antibiotikų leidžia, nei oksitociną leidžia. Lietuvoje deja yra nustatytas terminas 12 valandų ir viskas ir antibiotikus leidžia 'profilaktiškai'.
Atsakyti
As gimdziau Airijoje, pagimdziau po vandenu nubegimo, praejus 2 parom, kudikelis gime sveikas.
Atsakyti
Laba diena mamytes.Nenoreciau nieko gasdint,bet patys susidurem su siuo dalyku.Buvau skaites kad net ir po dalinio vandens nutekejimo,18 val. yra kritine riba.Poto seka galimybes vaikuciui pagauti infekcija.Kas ir atsitiko mums.Mums pliurpe ,pliurpe visokias nesamones kad nieko tokio ir taip toliau,bet rades sia informacija pakeliau vejus ligoninej,tai ssuskubo greit ir skatinamuosius ir visa kita daryt.Liudna pasakyt bet pagavom sepsi...gydomes jau 9 diena su antibijotikais,gaila ziuret i savo varliuka,bet nors tiek kad viskas normalizuojasi ir atrodo kad iveiksim sia neganda.Buvo labai baisu verysad.gif
Ka noriu pasakyt..Nebijokit klaust daktaru,nebijokit issakyt savo nuomones ir nebukit tylios,nes kai kuriems is tu daktaru tik nusispjaut i tai kas bus su jumis ir jusu laukiamu angelu.Stiprybes jums visoms ir geru artejanciu nauju metu su jusu taip lauktais mazuciais nestuke.gif .Sekmes..

Papildyta:
QUOTE(Norina @ 2008 09 15, 15:37)
Būtent teko girdėti apie gimdymus Norvegijoje, tai ten nieko nedaro kas nėra būtina. Nėra nustatytas griežtas terminas kada skatint, stebi pagal situaciją. Jeigu vaisiaus tonai geri, gimdyvei patikrina kraują, ar neprasideda infekcija, nei antibiotikų leidžia, nei oksitociną leidžia. Lietuvoje deja yra nustatytas terminas 12 valandų ir viskas ir antibiotikus leidžia 'profilaktiškai'.

Tai vat butent brangioji.Musu vaikucio tonusai irgi buvo labai geri,kraujas irgi buvo geras,netgi del viso pikto antibijotikai buvo suleisti..o gavos jau kaip sakiau.Taip kad manau kiekvienai is jusu nusprest..Iki
Atsakyti