Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek vaisius gali gyventi nubėgus vandenims?

QUOTE(Atlante @ 2006 11 02, 21:10)
Na man vandenys pradejo begti 3 valanda nakties , 4.30 buvome ligonineje ir is karto po klizmos, man  pastate laseline ir suleido vaistu is karto skatino, nes saremiu nebuvo visai. o 9.40h jau  gime mano angeliukas.  wub.gif

Aš taip pat nesulaukiau sarėmių vandenims nibėgus ir po kokių keturių valandų pradėjo skatinančius leist ir tai tęsėsi ilgai ir nuobodžiai
Papildyta:
QUOTE(eglevilk @ 2006 10 16, 16:15)
Man pries gimdyma nubego vandenys tik is vienos puses apie 19val, o pagimdziau 3:30val, t.y po 8,5 valandu. Bet pries gimdant daktaras nuleido vandenis is antrosios puses. Tai kaip suprantu iskart visi vandenys negali nubegti.

Aš tai manyčiau kad gali nubėgti ir visi vandenys, nes kodėl man visada kartojo dakterai kad mano vaikas bevandenis ir todėl leido antibiotikus kad nepradėtų ten visokios bakterijos veistis
Atsakyti
manau individualiai, ne pas visas vienodai tu vandenu buna mirksiukas.gif mano gimdymas buvo ilgas ir vaisius nuleidus vandenis isbuvo netrumpai, bet gydytojas minejo, kad vistiek tu vandenu tenai lieka ax.gif wub.gif
Atsakyti
oooo...o tai sita...vietoj gleiviu kamscio ar gali buti tiesiog laaabai pagauseje isskyru? nes keletas dienu jau, kai isskyru tai ajna sau kiek sad.gif bet jos ne tasios...
Atsakyti
mano gydytoja sake, kad kai vandenys nubega, kokiu 4 val begy atvaziuot, o ne lekt kai isprotejusiai. vaikas ne akvariumo zuvis ir jam kvepuot nereik wink.gif va taip... o del isskyru taip ir pamirsau paklaust sad.gif
Atsakyti
hm... man iki gimdymo likus kokiai savaitei pradėjo bėgti vandenys (bent aš taip dabar manau), bet nuvažiavau pas gydytoją, apžiūrėjo ir sakė nieko, viskas gerai, nieks nebėga. o kai atvažiavau gimdyti, pasakė, kad vandenų visai nebėra. tik koka šaukštas likęs g.gif tai kur jie dingo, pamaniau??? blink.gif va taip būna, gerai, kad lialiai nieko blogo nenutiko mirksiukas.gif nesakau, kad jie prieš savaitę visi nubėgo, bet kažkur skaičiau, kad vandenys gali ir išvarvėti. man taip ir nutiko turbūt blush2.gif gero gimdymo visoms. lialiai yra nuostabus reikalas soske.gif
Atsakyti
mano gydytoja mane paruose ir tokiam atvejui, jei pamanyciau, kad bego vandenys. nuvaziuoji i akuserijos priemima, pasakai apie savo nuogastavimus, kad lyg vandenu nubego, padaro tepinelio tyrima ir po 20 min aisku kas nutiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 12, 21:59)
mano gydytoja mane paruose ir tokiam atvejui, jei pamanyciau, kad bego vandenys. nuvaziuoji i akuserijos priemima, pasakai apie savo nuogastavimus, kad lyg vandenu nubego, padaro tepinelio tyrima ir po 20 min aisku kas nutiko wink.gif

Aš irgi girdėjau apie tokį tyrimą, bet man, dėja, jo nedarėsad.gif kažkaip pasitikėjau gydytoju, o jis apžiūrėjęs nieko bloga neįtarė. Bet turbūt privalėjo tyrimą daryti ohmy.gif. Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi gerai, bet kitą kartą, matyt, reikia drąsiau elgtis:)
Atsakyti
o sakykit, kiek tu vandenu turetu nubegti? g.gif man toks jausmas, kad vis lyg slapia vaiksciociau, bet labai jau nedaug, vis po truputuka...
Atsakyti
QUOTE(aurutele:) @ 2006 11 13, 21:36)
o sakykit, kiek tu vandenu turetu nubegti?  g.gif  man toks jausmas, kad vis lyg slapia vaiksciociau, bet labai jau nedaug, vis po truputuka...

Man irgi vis po truputi nubėgdavo. sako, kad tie vandenys bekvapiai ir skaidrūs. Tuo ir skiriasi nuo šlapimo.
Atsakyti
gali po sauksta nubeginet.
vaziuok i ta ligonine kur ruosies gimdyt ir pasakyk akuserijos priemime kad nori padaryt tyrima, nes lyg ir vandenys nubego wink.gif ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 11 14, 13:16)
gali po sauksta nubeginet.
vaziuok i ta ligonine kur ruosies gimdyt ir pasakyk akuserijos priemime kad nori padaryt tyrima, nes lyg ir vandenys nubego wink.gif ir viskas smile.gif

aš irgi taip patarčiau g.gif
Atsakyti
bet kaip supratau, mergina yra londone sad.gif tai gal ten nedaro tokiu tyrimu? gal irgi kaip australijoj - naturalistai, kur kai ateis tai ateis laikas sad.gif
kaune tai man siule i 2-a ligonine vaziuot
Atsakyti