Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek vaisius gali gyventi nubėgus vandenims?

QUOTE(chriss @ 2006 01 04, 18:17)
Sveikutes,o sakykit ar labai ten tu gleiviu daug iseina.Man jau eina 35 savaite.O ar visoms tas kamstis iseina? ax.gif

Nevisoms kamstis iseina. Kartais daugiau gleiviu buna ir tiek. Nieko nebijok, negalvok kas kaip ir viskas bus ciki! 4u.gif
Atsakyti
galiu tik pasakyti, kad nutekėjus vaisiau vandenims nebėra barjero, saugančio vaisiaus daug kartų didesnė tikimybė infekcijai....Gimdyti galima ir po paros, nutekėjus vandenims, bet operuoti mūsų gydytojai tada jau vengia, nes labai pdidėja pooperacinių komplikacijų rizika, todėl ir skubinamas gimdymas.
Bet užsienyje galbūt imami kokie pasėliai iš makšties, gal imamas vaisiaus kraujas dujų balansui kraujyje nustatyti, žodžiu, reiktų paklausti, ir turėtų būti paaiškinta...
Atsakyti
Sorry, tik dabar atkreipiau dėmesį į data- 12.30. Tikriausiai seniai viskas išsisprendė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienai išsisprendė, kils klausimų kitoms mirksiukas.gif

QUOTE(zhemuoge 2005 @ 2005 12 30, 18:01)
siaip lietuvoje gydytojai laukia ne ilgiau negu para, bet kiek zinau, galima ir ilgiau  ax.gif

QUOTE(Germante @ 2006 01 02, 01:42)
Man atrodo ilgiau nei 24 val. be vandenu nelabai gerai laikyti. Manoji is viso kartu su vandenimis gime  smile.gif

Maniškė be vandenų prabuvo 38 val - tiesa, stebint gydytojams ir leidžiant man antibiotikus bei gynepralį, nes vandenys nubėgo likus 10 savaičių iki nustatyto termino.
Atsakyti
Aš prabuvau tik nuo 3h nakties iki 11h, bet kai padarė cezarį, sakė, kad vandenų dar buvo sočiai, nors gerokai jų jau ir buvo nubėgę ax.gif
Atsakyti
Kai nuvažiavau gimdyt tai lelius buvo apie 10 val.be vandenų,tai iš kart man suleido kažkokių antibiotikų.O kol pagimdžiau tai vaikas jau buvo 16 val be vandenų.Gydytojai sako kad ne daugiau nei 10 val dar nieko.
Atsakyti
kaip tik iandien buvau Mažylio pamokėlėj angel_sadangel.gif , tai sakė, kad nubėgus vandenims eikėtų pagimdyti per para laiko. Aišku būna įvairių atvejų, kai nubėga tik dalis vandenų. Tai čia apie tai, jei vandenys skaidrūs, tačiau gali nubėgti žali vandenys (kai lelukas gimdoje pakakoja), tai tada jau stengiasi kuo skubiau blink.gif
Papildyta:
Tiesa, jei tie žali vandenys nubėga namie, tai sakė nedelsti ir kuo skubiau i gimdymo namus lėkti.
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 03 15, 22:21)
kaip tik iandien buvau Mažylio pamokėlėj angel_sadangel.gif , tai sakė, kad nubėgus vandenims eikėtų pagimdyti per para laiko. Aišku būna įvairių atvejų, kai nubėga tik dalis vandenų. Tai čia apie tai, jei vandenys skaidrūs, tačiau gali nubėgti žali vandenys (kai lelukas gimdoje pakakoja), tai tada jau stengiasi kuo skubiau  blink.gif

jie taip sako... o man 38-tą sav. nubėgus vandenims (ne žaliems) ir per lėtai atsidarinėjant gimdos kakleliui leido būti tik keletą valandėlių. o po to skatino - manęs net neklausė ir per daug neaiškino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorikas: 17 balandžio 2006 - 21:21
As be vandenu prabuvau 16 val. Vandenys pradejo begti penkta ryto ir tai tesesi apie pora valandu.Gimdymo namuose iskart pradejo leisti skatinancius.Po 12val pradejo leisti ir antibiotikus, bei visada stebejo vaiko sirdeles duzius.
Atsakyti
Hebra, gal kas mano temoje turėtų ką pasakyti (papasakoti)? (apie vandenų tekėjimą po truputį nėštumo metu)
http://www.supermama...howtopic=124069

4u.gif
Atsakyti
Man pries gimdyma nubego vandenys tik is vienos puses apie 19val, o pagimdziau 3:30val, t.y po 8,5 valandu. Bet pries gimdant daktaras nuleido vandenis is antrosios puses. Tai kaip suprantu iskart visi vandenys negali nubegti.
Atsakyti
Na man vandenys pradejo begti 3 valanda nakties , 4.30 buvome ligonineje ir is karto po klizmos, man pastate laseline ir suleido vaistu is karto skatino, nes saremiu nebuvo visai. o 9.40h jau gime mano angeliukas. wub.gif
Atsakyti