Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(uoga 3 @ 2010 08 30, 16:28)
Taip nuo rugsejo 20 d.Tikiuosi si men nepraziopsosiu,nes  praeita men ,nuejau per velai ,nebedave.

o pas mus maisto paketus dalina tikriausiai visa savaite g.gif nes kada atvaziuosi, tada ir gausi... per valanda ar dvi tikrai nespetu visi pasiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 08 30, 16:42)
Nebutinai buti soc.remtiniems.Jei nesigauna vienam zmogui 525Lt./men.,tai jau priklauso.

Sveikutės.
Labai jau įdomiai...
MB pernai buvo bedarbis,iš D.biržos 3 mėn.gavo po 800,aš gavau už vaikus 50+93Lt.Nuėjau į soc.rūpybą,paklausti ar galėčiau kažką gauti.Ar tai pašalpos,ar tai tų maisto paketų.Man atsakė,kad jeigu turi namą,butą,automobilį,žemės...vnž.turi turto-tu nieko negausi. protest.gif .Žinoma turim ,bet ką mums su tuo turtu reikėjo daryti-atsikąsti neina...per krizę kažką parduoti-buvo vargas.
Sakykit,ar mane apgavo?
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2010 08 30, 18:22)
Sveikutės.
Labai jau įdomiai...
MB pernai buvo bedarbis,iš D.biržos 3 mėn.gavo po 800,aš gavau už vaikus 50+93Lt.Nuėjau į soc.rūpybą,paklausti ar galėčiau kažką gauti.Ar tai pašalpos,ar tai tų maisto paketų.Man atsakė,kad jeigu turi namą,butą,automobilį,žemės...vnž.turi turto-tu nieko negausi.  protest.gif .Žinoma turim ,bet ką mums su tuo turtu reikėjo daryti-atsikąsti neina...per krizę kažką parduoti-buvo vargas.
Sakykit,ar mane apgavo?

nebent labai daug to turto turejot, nes jei nevirsijat normos- turi priklausyti...

o maisto paketai ir soc parama skiriama skirtingose vietose, todel vieni apie kitus net nekalba... ir sako nezinau ar jums priklauso...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 30, 18:25)
nebent labai daug to turto turejot, nes jei nevirsijat normos- turi priklausyti...

o maisto paketai ir soc parama skiriama skirtingose vietose, todel vieni apie kitus net nekalba... ir sako nezinau ar jums priklauso...

4u.gif Ačiū .
Įdomu kokia ta norma,bet nemanau,kad viršijam,nesam turtingi schmoll.gif
ax.gif Tai kad net neklausė ir neskaičiavo ar daug ar mažai turim...tik paklausė-"mašiną turit? Namą turit?"...tik tiek.
Dabar kiek žinau ten darbuotojas pasikeitęs,buvo toks senukas.Bandysiu kada užsukti,nes ir dabar MB alga apie 1100,už vaikus 50 begaunu,B moka alimentus po 300.
Esam 4 asm.šeima.
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2010 08 30, 19:05)
4u.gif Ačiū .
Įdomu kokia ta norma,bet nemanau,kad viršijam,nesam turtingi  schmoll.gif
ax.gif Tai kad net neklausė ir neskaičiavo ar daug ar mažai turim...tik paklausė-"mašiną turit? Namą turit?"...tik tiek.
Dabar kiek žinau ten darbuotojas pasikeitęs,buvo toks senukas.Bandysiu kada užsukti,nes ir dabar MB alga apie 1100,už vaikus 50 begaunu,B moka alimentus po 300.
Esam 4 asm.šeima.

jei jusu menesines seimos pajamos nevirsija 350*4=1400lt i rankas- tada priklauso socialine parama... o busta ir masinas mes visi turime- juk tai butinybe... tik nuejus i socialini reikia parasyti prasyma paramai gauti, o jau ta turta jie patys jo verte paskaiciuoja....
bet jei turite santaupu saskaitose virs 2000lt, arba daug zemes kuri gali duoti pelna- jie paskaiciuoja kiek nuoma ar kitkas kainuotu (as apie zeme) ir jei vistiek nevirsija 1400lt/men net ir su zemes lopineliu parama skiria...
jusu islaidos, paskolos, alimentai, nagu priauginimai ar masinos remontas ju nedomina.... svarbu kiek gauni i rankas, kur isleidi jie net neziuri- cia kaip sakoma jusu problema jei gyvenate ne pagal isgalias...
bet siaip turetu priklausyti
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 30, 21:17)

Dėkoju už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Norejau pasitikslinti kaip su kompensacija.Gyvename su vyro mama.Mes gauname soc.pasalpa,vyro mama dirba gauna apie 900Lt.i rankas,vyro tevas mires.Idomu ar verta eiti ar nieko nepesim?O jei galima gauti kompensacija,tai skaiciuos tik mano is birzos gaunamus pinigus ir mamos alga ar ir soc.pasalpa?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Neturiu laiko skaityt visa tema (joje gal ir rasciau atsakyma), tad prasau jusu, gal kuri man greit atsakys blush2.gif

Mes su vyru grizom is uzsienio. LT 3 men. negavom jokiu pajamu (tik uz vaika 50 Lt), tad is kur mes turetumem gauti pazymas, kad neturejom pajamu g.gif Kai dirbi - viskas aisku, is darbo, kai gauni is sodros - is ten, bet kai negauni is niekur g.gif

Ir dar, kaip suprantu, mes galim gauti ir maisto ir pasalpa g.gif

Vyras sia sav. jau darbinas, zada gera alga, bet.... zinot kaip siais laikais gali but, viena zada, kita duoda.. Tad vakar ir sove i galva mintis, kad reikia soc. pagalba pasinaudot blush2.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti

NAUJA TEMA

Papildyta:
QUOTE(smale @ 2010 08 31, 08:02)
Sveikutes smile.gif
Neturiu laiko skaityt visa tema (joje gal ir rasciau atsakyma), tad prasau jusu, gal kuri man greit atsakys blush2.gif
Mes su vyru grizom is uzsienio. LT 3 men. negavom jokiu pajamu (tik uz vaika 50 Lt), tad is kur mes turetumem gauti pazymas, kad neturejom pajamu g.gif Kai dirbi - viskas aisku, is darbo, kai gauni is sodros - is ten, bet kai negauni is niekur g.gif
Ir dar, kaip suprantu, mes galim gauti ir maisto ir pasalpa g.gif
Vyras sia sav. jau darbinas, zada gera alga, bet.... zinot kaip siais laikais gali but, viena zada, kita duoda.. Tad vakar ir sove i galva mintis, kad reikia soc. pagalba pasinaudot blush2.gif
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif

soc pasalpos siaip sau negausite, tuos tris menesius jei nedirbote- privalejote stoveti bent jau darbo birzoje... vien fakto, kad nedirbi neuztenka.... soc tinklapyje paziurekite, gal jus atitinkate kitus reikalavimus, gal studijuojat?
o maisto davinys priklauso jei menesines pajamos nesiekia 525lt/men vienam asmeniui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 rugpjūčio 2010 - 07:17
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 31, 07:14)
soc pasalpos siaip sau negausite, tuos tris menesius jei nedirbote- privalejote stoveti bent jau darbo birzoje... vien fakto, kad nedirbi neuztenka.... soc tinklapyje paziurekite, gal jus atitinkate kitus reikalavimus, gal studijuojat?
o maisto davinys priklauso jei menesines pajamos nesiekia 525lt/men vienam asmeniui...

Na taip, dabar dar pasiskaicius supratau, kad pasalpos negausim, o maistas priklauso smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti