Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(Kiddos @ 2010 08 29, 00:02)
Labukas,mire seimos maitintojas,liko mergaite 21m.studente ir jos mama.Mamos atlyginimas 800lt i rankas,studente gauna naslaicio ismoka ar kaip ten vadinasi.Gal galit kas atsakyti ar priklausytu socialine stipendija bestudijuojanciai mergaitei

Nepriklauso, nes mama gauna 800 lt, o tai yra daugiau negu po 350 lt kiekvienam.
Atsakyti
sveikos,
Gal zinote daugmaz kokia diena Kauno raj. soc. skyrius perveda soc.pasalpas? aciu.
Atsakyti
gal man kas atsakys?as rugpjuty gvau 239lt vyras 686lt ir rugpjucio pradzioje pildziau dokus soc pasalpai ti kada mn j tiketis gauti ir ar gausiu uz rugpjuty kiek prikluso ir uz rugseji kartu?
Atsakyti
QUOTE(Kiddos @ 2010 08 28, 23:02)
Labukas,mire seimos maitintojas,liko mergaite 21m.studente ir jos mama.Mamos atlyginimas 800lt i rankas,studente gauna naslaicio ismoka ar kaip ten vadinasi.Gal galit kas atsakyti ar priklausytu socialine stipendija bestudijuojanciai mergaitei

soc stipendija nepriklauso, nes kaip suprantu neatitinka nei vieno is 3 punktu:
1. nera soc remtina (nes pajamos vienam asmeniui virsija 350lt/men)
2. nera neigali..
3. nera visiska naslaite, norint gauti stipendija turetu netureti abieju tevu arba turi buti sutvarkyta globa.
https://www.vsf.lt/s...nes-stipendijos

nebent gautu stipendija uz gera mokymasi... reiktu pasidometi savoj mokykloj, kokias stipendijas galima gauti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 rugpjūčio 2010 - 13:14
------------------------------------------------------------------
gal kam bus idomu...
kaip jums patinka....
skambinausi i vsf del socialines stipendijos ir paklausiau ar tiks rugpjucio men pazyma - jei prasymus jau galima priduoti rugpjuti....
tai pasake, kad tiks jei busite ta menesi remtina....
uzsisakiau pazyma, viskas ciki...
siandien sakau nueisiu susitvarkysiu dokus...
mokykloj man pasake, kad penktadieni buvo skambutis is vsf su nurodymu, kad vasaros menesiai neiseina..
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 30, 14:31)
------------------------------------------------------------------
gal kam bus idomu...
kaip jums patinka....
skambinausi i vsf del socialines stipendijos ir paklausiau ar tiks rugpjucio men pazyma - jei prasymus jau galima priduoti rugpjuti....
tai pasake, kad tiks jei busite ta menesi remtina....
uzsisakiau pazyma, viskas ciki...
siandien sakau nueisiu susitvarkysiu dokus...
mokykloj man pasake, kad penktadieni buvo skambutis is vsf su nurodymu, kad vasaros menesiai neiseina..

Kaip suprast? Tai ką daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 30, 15:03)
Kaip suprast? Tai ką daryt?  g.gif

zodziu sake priima tik tas pazymas kuriose nurodytas ir rugsejo menuo doh.gif
zodziu man reiks rugsejo pazyma atsiimti spalio menesi, tai susitariau mokykloj, kad pazyma veluos - sake jie pristatyti i vsf turi iki spalio 10- tai iki tol jei spesiu - tada priims, nors mano mokykloje parasyta dokumentu priemimas iki spalio 1 dienos.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 rugpjūčio 2010 - 14:07
Mergaitės, o sekantys maisto paketai rugsėjo menesį?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 30, 15:06)
zodziu sake priima tik tas pazymas kuriose nurodytas ir rugsejo menuo doh.gif
zodziu man reiks rugsejo pazyma atsiimti spalio menesi, tai susitariau mokykloj, kad pazyma veluos - sake jie pristatyti i vsf turi iki spalio 10- tai iki tol jei spesiu - tada priims, nors mano mokykloje parasyta dokumentu priemimas iki spalio 1 dienos.. unsure.gif

Aišku. Pas mus, spėju, prašymus priiminės tik nuo rugsėjo, tai tikiuosi, kad ilgiau nei iki spalio 1 g.gif

QUOTE(Guotė @ 2010 08 30, 15:55)

Paaiškinkit man žioplai trumpai ir aiškiai, kur kreiptis dėl tų maisto paketų? blush2.gif Kaip suprantu, mums priklausytų, jeigu esam soc. remtini?
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2010 08 30, 15:55)

Taip nuo rugsejo 20 d.Tikiuosi si men nepraziopsosiu,nes praeita men ,nuejau per velai ,nebedave.
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 30, 15:59)

Paaiškinkit man žioplai trumpai ir aiškiai, kur kreiptis dėl tų maisto paketų?  blush2.gif  Kaip suprantu, mums priklausytų, jeigu esam soc. remtini?

I soc.rupyba.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 30, 15:59)
Aišku. Pas mus, spėju, prašymus priiminės tik nuo rugsėjo, tai tikiuosi, kad ilgiau nei iki spalio 1  g.gif
Paaiškinkit man žioplai trumpai ir aiškiai, kur kreiptis dėl tų maisto paketų?  blush2.gif  Kaip suprantu, mums priklausytų, jeigu esam soc. remtini?

Nebutinai buti soc.remtiniems.Jei nesigauna vienam zmogui 525Lt./men.,tai jau priklauso.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 08 30, 15:28)
Taip nuo rugsejo 20 d.Tikiuosi si men nepraziopsosiu,nes  praeita men ,nuejau per velai ,nebedave.

I soc.rupyba.

Vajeee, aš tau priminsiu...
Atsakyti