QUOTE(Azija @ 2010 08 26, 16:01)
o ,gaila, man ta Vilniaus energijos saskaita kaip akmuo po kaklu, siluma taupom, radiatorius reguliuojam ant minimumo, o tie vistiek pripaiso kosminiu sumu kaip pvz dabar paziurejau uz siu metu sausi mokejom 500lt(cia dar su karstu vandeniu 2 kubais) na, ben uz darzeli bus maziau moket, ir tai smagiau
Vilniuje už darželį nuolaidos negausite, nes nėra tokios praktikos.
QUOTE(Keiti @ 2010 08 26, 19:24)
Tai ar skaičiuos tų trijų mėnesių vidurkį, ar negausime darželiui nuolaidos, nes liepą gaunasi daugiau nei 525 Lt asmeniui? Esame keturiese.
Skaičiuoja vidurkį.
QUOTE(vydux @ 2010 08 26, 22:40)
Sveikutes
Tai va negi tikrai negaliu gaut jokios pasalpos,ir kopensacijos?
Ir dar mano vyras mato tik viena akim,tai Lietuvoj darbo jis niekur nerado(bijo priimt kad netycia nesusizalotu ir antros akies),net metus darbo birzoj isbuvo(isejo tik isvykdamas is LT).Grupes negauna,nes su kita akim labai gerai mato.
Na lyg ir viskas.
Tai va negi tikrai negaliu gaut jokios pasalpos,ir kopensacijos?
Ir dar mano vyras mato tik viena akim,tai Lietuvoj darbo jis niekur nerado(bijo priimt kad netycia nesusizalotu ir antros akies),net metus darbo birzoj isbuvo(isejo tik isvykdamas is LT).Grupes negauna,nes su kita akim labai gerai mato.
Na lyg ir viskas.
Jūsų vyras turi apsiforminti kaip tėvas, auginantis vaiką iki 3 m. Juk vaikai trys (dar galite močiutę apiforminti ). Soc. pašalpa skaičiuojasi iš paskutinių 3 mėn, o ne 2009 m.
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 08 27, 07:04)
Norint gauti socialinę stipendiją, reikia tik nunešti atitinkamus dokumentus į universitetą ar dar reikia papildomai užsiregistruoti studijų fondo tinklalapy? Dokumentus tvarkysiuos pirmą kartą, skaičiau socialinių stipendijų skyrimo aprašą, tai ten parašyta, kad reikia prisiregistruoti studijų fondo tinklalapy.
Man liepė užsiregistruoti, bet tik vieną kartą, kad vsf galėtų prie duomenų prieiti ir patikrinti, ar atitinki reikalavimą.