Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(Azija @ 2010 08 26, 16:01)
o ,gaila, man ta Vilniaus energijos saskaita kaip akmuo po kaklu, siluma taupom, radiatorius reguliuojam ant minimumo, o tie vistiek pripaiso kosminiu sumu  doh.gif  kaip pvz dabar paziurejau uz siu metu sausi mokejom 500lt(cia dar su karstu vandeniu 2 kubais)  unsure.gif  na, ben uz darzeli bus maziau moket, ir tai smagiau  smile.gif

Vilniuje už darželį nuolaidos negausite, nes nėra tokios praktikos. unsure.gif

QUOTE(Keiti @ 2010 08 26, 19:24)
Tai ar skaičiuos tų trijų mėnesių vidurkį, ar negausime darželiui nuolaidos, nes liepą gaunasi daugiau nei 525 Lt asmeniui? Esame keturiese.

Skaičiuoja vidurkį.

QUOTE(vydux @ 2010 08 26, 22:40)
Sveikutes 4u.gif

Tai va negi tikrai negaliu gaut jokios pasalpos,ir kopensacijos?
Ir dar mano vyras mato tik viena akim,tai Lietuvoj darbo jis niekur nerado(bijo priimt kad netycia nesusizalotu ir antros akies),net metus darbo birzoj isbuvo(isejo tik isvykdamas is LT).Grupes negauna,nes su kita akim labai gerai mato.
Na lyg ir viskas.

Jūsų vyras turi apsiforminti kaip tėvas, auginantis vaiką iki 3 m. Juk vaikai trys (dar galite močiutę apiforminti thumbup.gif mirksiukas.gif ). thumbup.gif Soc. pašalpa skaičiuojasi iš paskutinių 3 mėn, o ne 2009 m. g.gif

QUOTE(Iliuzija. @ 2010 08 27, 07:04)
Norint gauti socialinę stipendiją, reikia tik nunešti atitinkamus dokumentus į universitetą ar dar reikia papildomai užsiregistruoti studijų fondo tinklalapy? Dokumentus tvarkysiuos pirmą kartą, skaičiau socialinių stipendijų skyrimo aprašą, tai ten parašyta, kad reikia prisiregistruoti studijų fondo tinklalapy.

Man liepė užsiregistruoti, bet tik vieną kartą, kad vsf galėtų prie duomenų prieiti ir patikrinti, ar atitinki reikalavimą.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 08 27, 11:49)
Man liepė užsiregistruoti, bet tik vieną kartą, kad vsf galėtų prie duomenų prieiti ir patikrinti, ar atitinki reikalavimą.

Bet mano universiteto puslapyje rašo, kad tik pateikti prašymą, asmens dokumento kopiją ir pažymą, nerašo, kad reikia kažkur užsiregistruoti, be to, nerandu kaip tai padaryti vsf.lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 08 27, 11:32)
Bet mano universiteto puslapyje rašo, kad tik pateikti prašymą, asmens dokumento kopiją ir pažymą, nerašo, kad reikia kažkur užsiregistruoti, be to, nerandu kaip tai padaryti vsf.lt  unsure.gif

Čia VDU,
http://puga.vdu.lt/ssr/prisijungti.php

Gal tavo aukštoji mokykla neturi intraneto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 08 27, 13:03)
Čia VDU,
http://puga.vdu.lt/ssr/prisijungti.php

Gal tavo aukštoji mokykla neturi intraneto? g.gif

O to tai nežinau. Na tada teks nueit paklaust, nes pas mus nerašo apie registravimąsi ..
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 08 27, 12:12)
O to tai nežinau. Na tada teks nueit paklaust, nes pas mus nerašo apie registravimąsi ..

o as nesiregistravau jokiam tinklapy papildomai....
ziuresiu kaip siais metais..
Atsakyti
VDU skiria socialines stipendijas pagal šiuos kriterijus:
* studentas yra iš nepasiturinčių šeimų ar vieni gyvenantys asmenys, turintys teisę gauti arba gaunantys socialinę pašalpą pagal Lietuvos Respublikos piniginės socialinės paramos nepasiturinčioms šeimoms ir vieniems gyvenantiems asmenims įstatymą;
*studentas turi teisės aktų nustatyta tvarka nustatytą 45 procentų ar mažesnį darbingumo lygį arba sunkų ar vidutinį neįgalumo lygį;
*studentui iki pilnametystės įstatymų nustatyta tvarka buvo nustatyta globa (rūpyba) arba jų tėvai (turėtas vienintelis iš tėvų) yra mirę.

O čia radau PINIGINĖS SOCIALINĖS PARAMOS NEPASITURINČIOMS ŠEIMOMS IR VIENIEMS GYVENANTIEMS ASMENIMS SKYRIMO TVARKA
http://www.panrs.lt/...ma/tvarka10.htm

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 27, 13:51)
o as nesiregistravau jokiam tinklapy papildomai....
ziuresiu kaip siais metais..

Klausiau, sakė registruojasi tie, kurie ima paskolą iš valstybės. unsure.gif
Atsakyti
Laba diena ax.gif

Iškilo toks klausimas. Birželį baigiau bakalauro studijas. Įsiregistravau į darbo biržą. Gavau pinigėlius iš darbo biržos už birželį,liepą ir rugpjūtį ( po 550lt už mėnesį,nes turėjau 18 mėn. stažą). Ar už du mėnesius,kai nebuvau studentė - liepą ir rugpjūtį, man priklausytų socialinė pašalpa? (nuo rugsėjo mokysiuosi magistrantūroje).

Ačiū už atsakymą
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtela @ 2010 08 27, 18:49)
Laba diena ax.gif

Iškilo toks klausimas. Birželį baigiau bakalauro studijas. Įsiregistravau į darbo biržą. Gavau pinigėlius iš darbo biržos už birželį,liepą ir rugpjūtį ( po 550lt už mėnesį,nes turėjau 18 mėn. stažą). Ar už du mėnesius,kai nebuvau studentė - liepą ir rugpjūtį, man priklausytų socialinė pašalpa? (nuo rugsėjo mokysiuosi magistrantūroje).

Ačiū už atsakymą
4u.gif

Greičiausiai nepriklausytų, nes jūsų pajamos buvo didesnės negu 350 lt.
Atsakyti
Rūtela, soc. pašalpa jums už už liepa ir rugpjūtį nepriklauso, pirmiausia jūsų gaunamos pajamos viršija 350 Lt, o šiaip reiktų atkreipti dėmesį kad pirmą kartą kreipiantis dėl piniginės socialinės paramos, socialinė pašalpa skiriama tik nuo kreipimosi mėnesio.
Atsakyti
Labukas,mire seimos maitintojas,liko mergaite 21m.studente ir jos mama.Mamos atlyginimas 800lt i rankas,studente gauna naslaicio ismoka ar kaip ten vadinasi.Gal galit kas atsakyti ar priklausytu socialine stipendija bestudijuojanciai mergaitei
Atsakyti
QUOTE(Kiddos @ 2010 08 28, 23:02)
Labukas,mire seimos maitintojas,liko mergaite 21m.studente ir jos mama.Mamos atlyginimas 800lt i rankas,studente gauna naslaicio ismoka ar kaip ten vadinasi.Gal galit kas atsakyti ar priklausytu socialine stipendija bestudijuojanciai mergaitei

Kiek suprantu ne, nes soc. stipendija skiria tik gaunantiems soc. pasalpa (kai pajamos zmogui mazesnes nei 350 Lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina861: 28 rugpjūčio 2010 - 22:12