QUOTE(LauraSim @ 2010 08 25, 14:28)
o ai jei aš ir vaikas deklaravę vietą pas mano tėvus, čia ir gyvenam, vyras deklaravęs pas savo tėvus kitam mieste. O pays mes statom namą,kuris dar statybų stadijoj- negyvenamas. Ar gali būt kad įvertinę statomo namo kainą nebežiūrės kad dabar pajamos mažos?
ir jei vienam asmeniui gaunama suma neviršija 350lt kokia būtų soc. pašalpa? MB dirba, aš tik nuo rugpjūčio pradėjau dirbt,nes iki tol auginau vaiką iki 3 metų, vaikas nuo rugsėjo eina į darželį. Gal kas galit paaiškint,nes kažkaip sunkiai čia gaudausi
ačiū iš anksto
jie ziures tik i jusu turima turta... jei esate deklaruoti pas tevus- tai turtas tevu ir jis jums nepriklauso, deklaruota vieta reikalinga tam, kad zinotumete kurioje seniunijoje ar socialiniam skyriuje turite teise tvarkytis dokumentus, siuo atveju galite tvarkytis dviejose vietose ten kur esate deklaruota jus ir ten kur deklaruotas jusu vyras (pasirenkate jums palankesne, kad nereiktu toli vazinet ar mazesnes eiles)
o del jusu turimo turto (as apie nama)- juk jis net negyvenamas- taigi nuomoti negalite, pajamu nebus.. o del statybu- juk jie net nezino ar statote ar ne- gal pajamos tiek sumazejo, kad namas jau kuri laika stovi nepaliestas, kaip vaiduoklis...
valstybes remiamos pajamos yra 350lt/men vienam asmeniui jei pajamu nera, moka 90% VRP, t.y.315lt/men vienam asmeniui..
jei jus esate seimoje 3 nariai, jusu valstybes remiamos pajamos (VRP) YRA 350lt*3=1050lt/men taigi jei jusu seimos pajamos nevirsija 1050lt- 90% sumos trukumo ismokes jums socialinis.
Papildyta:
QUOTE(vaida89 @ 2010 08 25, 14:31)
Paskaitinejau apie stipendijas ir man labai idomu pasidare.Siais metais niekur nestojau,nes pinigu trukumas,nebutu kaip uz mokslus sumoket,bet ziuriu,kad soc.remtiniems stipendijos priklauso.Gal galit smulkiau papasakot?Kaip suprantu i mokama reik?
https://www.vsf.lt/s...nes-stipendijos
cia pasiskaitinek, ne tik soc remtini gauna stipendijas, bet ir naslaiciai ir negalia turintys..
o siaip svarbiausia aukstasis mokslas.... (nesvarbu universitetas ar kolegija)