Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(egluze2 @ 2010 07 30, 19:34)
sveikos, esu isiskyrus , bet jau 8 metai gyvenu su kitu vyru , nesame susituoke ir auginu sunu, taipat turiu sunu is pirmos santuokos, siuo metu patapau bedarbe, gaunu pasalpa, norejau paklausti, ar norint gauti mokinio krepeseli ir nemokama maitinima, reikia pristatyti savo dabartinio draugo pajamas uz 3 men, aciu

jei turite bendra vaika tada reikia ir sugyventinio pajamas rodyti,arba buti prisiteisus alimentus butinai,ir jokios sutarties nereikia,net galite kartu ir negyventi
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 31, 10:19)
Bet juk gauni neigiamą skaičių  g.gif  Jie keturiese gauna 2*800=1600lt, o kad gautų socialinę pašalpą reikia gauti mažiau nei 350*4=1400lt.

blush2.gif rims konkrečiai jau atsilikusi doh.gif mūsų matai pajamos kai per pusę mažesnės,net nepagalvojus iš didesnio atėmiau mažesnį doh.gif nu soriukas,einu ieškot mokyklos nemokšom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2010 07 30, 20:32)
Gal kas zinot, jei abu su vyru gaunam minimuma (vyro jau darbas ant klaustuko) (ant popieriaus gaunam po 800) turim du vaikus, vienas jau eis i mokykla ar galim kokiu tiketis lengvatu, pasalpu (mokinio krepselis, maitinimas, kompensacija uz sildyma ar dar kas nors)  g.gif  nuo ko pradet tvarkymasi?

Man atrodo kad pazyma turi buti kiek i rankas gauni, soc.pasalpai turi buti maziau nei 350 vienam zmogui, issiimkit uz 3 paskutinius menesius ir bus aisku.
Mokinio krepšelį ir vaikų nemokamus maitinimus tikrai galite tvarkytis, kompensacija uz buto islaidas, nes pajamos mazesnes negu 525 vien.zmogui.
Atsakyti
Gaunant socialine pašalpa, kažin galiu gauti perlaida i savo saskaita?Ar čia jau skaitysis pajamos? Nes gavus išmokas iš mokesčiu inspekcijos teko gražinti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 31, 10:19)
Bet juk gauni neigiamą skaičių  g.gif  Jie keturiese gauna 2*800=1600lt, o kad gautų socialinę pašalpą reikia gauti mažiau nei 350*4=1400lt.

2*667(i rankas)=1334lt
(4*350)-1334=66lt (cia as apytiksliai)
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 08 01, 13:51)
Gaunant socialine pašalpa, kažin galiu gauti perlaida i savo saskaita?Ar čia jau skaitysis pajamos? Nes gavus išmokas iš mokesčiu inspekcijos teko gražinti.

O tai kur jūs ją gaunat? Aš tai į savo sąskaitą g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2010 07 30, 19:34)
sveikos, esu isiskyrus , bet jau 8 metai gyvenu su kitu vyru , nesame susituoke ir auginu sunu, taipat turiu sunu is pirmos santuokos, siuo metu patapau bedarbe, gaunu pasalpa, norejau paklausti, ar norint gauti mokinio krepeseli ir nemokama maitinima, reikia pristatyti savo dabartinio draugo pajamas uz 3 men, aciu

mes gyvename nesusituoke jau 7 metus... (ir nesu pasirasiusi jokiu sugyventinio sutarciu lotuliukas.gif ir siaip pirma karta girdziu.. zinau, kad partnerystes sutartys yra, bet sugyventiniu- dar neteko susidurti)
tai eidama tvarkytis pasalpu i socialini rodau saviskio pajamas... nes jei nerodyciau jo pajamu, tai negauciau socialines pasalpos, nes mano pajamos iseina lygiai mums trims (man su 2 vaikais) o kai dadedu ji - skaiciuoja ant keturiu ir moka uz ketvirta asmeni... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 01, 18:44)
O tai kur jūs ją gaunat? Aš tai į savo sąskaitą  g.gif

tikrai blink.gif juk socialine ir perveda i saskaita...
o as gavau is vmi irgi nemazai, bet grazinti nieko nereikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 01, 18:48)

mes gyvename nesusituoke jau 7 metus... (ir nesu pasirasiusi jokiu sugyventinio sutarciu lotuliukas.gif ir siaip pirma karta girdziu.. zinau, kad partnerystes sutartys yra, bet sugyventiniu- dar neteko susidurti)
tai eidama tvarkytis pasalpu i socialini rodau saviskio pajamas... nes jei nerodyciau jo pajamu, tai negauciau socialines pasalpos, nes mano pajamos iseina lygiai mums trims (man su 2 vaikais) o kai dadedu ji - skaiciuoja ant keturiu ir moka uz ketvirta asmeni... mirksiukas.gif

Papildyta:

lotuliukas.gif Nu gerai, partnerystės gal vadinasi, matot, asmeniškai aš nesusidūriau, tai negaliu komentuot labai cool.gif

Arba nesupratau, ko čia buvo klausima, arba blush2.gif Tai kur jums perveda soc. pašalpą? mastau.gif Ir apie kokį jūs čia grąžinimą?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 01, 18:56)
Arba nesupratau, ko čia buvo klausima, arba  blush2.gif  Tai kur jums perveda soc. pašalpą? mastau.gif  Ir apie kokį jūs čia grąžinimą?

as ir nelabai supratau ko buvo klausiama...
bet buvau kazka girdejusi, jei susigrazini kazkiek is vmi- tai irgi skaitosi pajamos, ir jai susigrazinus virsiji 350lt- turi grazinti soc paramos ismoka, kuri buvo paskirta pries ismokant vmi pinigelius..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 rugpjūčio 2010 - 18:01
į vyro sąskaitą buvo sugražinta pinigų,bet nieks manęs apie juos neklausė ir nieks neatėmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 08 01, 18:44)
O tai kur jūs ją gaunat? Aš tai į savo sąskaitą  g.gif

Aš gaunu ne i saskaita, o i IKI kortele, kur galima prapirkti tik IKI parduotuvej. Bet klausimas buvo apie tai kad jei man fizinis asmuo pravestu i saskaita pinigu, ar jos skaitytusi kaip pajamos?
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 01, 18:48)

Papildyta:

Man gal irgi butu nereikeje gražint, nes tikriausiai butu nesužinoje, bet aš pati per durna galva paklausiau...nu ir reikejo gražinti, nes tai skaitosi pajamos, nors ir pačios sumoketos.
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2010 07 30, 17:32)
Sveikos, atsiprašau jei pražiūrėjau, o kokia ta mokynio krepšelio suma?

QUOTE(Ruciake @ 2010 07 30, 17:58)

156lt 4u.gif
Atsakyti