QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 14, 19:30)
tada jums labai lengvai pavyko, cia kaip pasa pasidaryt po galiojimo pasibaigimo praejus ilgam laiko tarpui be baudos..
Jo, žinokit, nuo savivaldybės ar seniūnijos labai daug kas priklauso, vieni nueina išdeklaruoja ir viskas, o kiti negali, nes žmogus bus niekur nedeklaruotas. Čia kaip aš skyriausi su vyru, tai buvo vaikų teisės atėjusios, o čia tokia supermama daugvaikuciu man aiškina, kad pas mane negali ateiti vaikų teisės
ir įrodyk tu jai, ji prieš metus skyrėsi, tai viską žino.
P.S. Šiandien buvau Vilniaus socialiniam paramos centre, tai žinokit, kokį vaizdelį mačiau: eina toks jaunas vyrukas, stumia tokį kaip parduotuvėse vežimėlį, tik papildomai apačioje dar toks pat krepšys, o tam vėžimėlyje bylos sudėtos ir krenta per viršų.
Aš įsivaizduoju kiek ten tos moteriškės darbo turi, plius ten dar ateina iš mikrorajonų dokumentų tvarkytis.
Ir žinokit, ten iš mano mikrorajono darbuotoja dirba, tas pašalpas skaičiuoja iš mūsų mikrorajono.
Dar man sakė, kad biržoje persiregistruoti nereikia, ten tik pakeičia statusą iš studento į su aukštuoju išsilavinimu.