Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(mylimuke @ 2010 07 26, 18:07)
O kodėl gi ne?  g.gif

pazistamu klausinejaus draugu, kurie tvarkesi... Bet jie nebestudijuos isvis siais metais, tai ju komentaras buvo mazdaug "pasvajok" nes studijuosi neakivaizdziai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 07 26, 18:03)
pazistamu klausinejaus draugu, kurie tvarkesi... Bet jie nebestudijuos isvis siais metais, tai ju komentaras buvo mazdaug "pasvajok" nes studijuosi neakivaizdziai  blink.gif

Studijuodama neakivaizdžiai ar vakariniam, teoriškai gali dirbti, tad jei neturi darbo, eini į DB. Tas negalioja dieninio skyriaus studentams, kurie, kiek žinau, net nelabai gali stoti į DB g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 26, 15:41)
Tai vadinasi jusu pajamos ne 0.Jus galit rasyt pareiskima soc.pasalpai,jei jums su dukryte neiseina 700 lt,kiekvienam po 350 lt.
Jei šeima nėra sudariusi teismo patvirtintos sutarties dėl vaiko materialinio išlaikymo arba dėl išlaikymo ir (ar) tėvystės nustatymo nesikreipė į teismą arba kreipėsi, bet tėvystė nebuvo nustatyta ir (ar) išlaikymas nebuvo priteistas, socialinę pašalpą turi teisę gauti tik vaikas (vaikai).
Imetu nuoroda,pasiskaitykit
http://www.spcentras....php?m=11&l=935

Nuo gruodžio mėn. mano ir vaiko pajamos (esu "merga su vaiku" - gimimo liudijime nėra įrašytas tėvas) bus 0 lt. Kaip suprantu, turėtų skaičiuotis tik mano ir vaiko pajamos (gyvenu pas pensininkus tėvus, kartu ir dirbantis brolis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 26 liepos 2010 - 17:30
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 26, 18:12)
Studijuodama neakivaizdžiai ar vakariniam, teoriškai gali dirbti, tad jei neturi darbo, eini į DB. Tas negalioja dieninio skyriaus studentams, kurie, kiek žinau, net nelabai gali stoti į DB  g.gif

Gali gali, tik jie tures ne bedarbio, o studijuojancio statusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 07 26, 18:49)

Na, tiksliai aš tikrai negaliu pasakyti, žinau tik tiek, kad dieniniam studijuojantis neprivalo būti DB, kad gautų soc. paramą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 26, 18:59)
Na, tiksliai aš tikrai negaliu pasakyti, žinau tik tiek, kad dieniniam studijuojantis neprivalo būti DB, kad gautų soc. paramą smile.gif

As kaip supratau neprivalo kol neturi 24 metu, paskui privalo lyg tais, bet irgi 100 proc nezinau
Atsakyti
QUOTE(bjolla @ 2010 07 26, 18:24)
Nuo gruodžio mėn. mano ir vaiko pajamos (esu "merga su vaiku" - gimimo liudijime nėra įrašytas tėvas) bus 0 lt.  Kaip suprantu, turėtų skaičiuotis tik mano ir vaiko pajamos  (gyvenu pas pensininkus tėvus, kartu ir dirbantis brolis).

Pagal viska turetu moket,gruodzio menesi eisit,tai skaiciuos uz praetus 3 menesius pajamas,jei jos nevirsys 700 lt,tai gausit pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2010 07 26, 19:49)

tai reiskia galiu pretenduoti i ta socialine pasalpa 315lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roskyte @ 2010 07 25, 20:15)
Ir man aktualu, kur rasti maisto paketų sudėtį (Šiauliuose)? Tos parduotuvės, kur mums reikia atsiimti vedėja, nelabai sąžininga.

Cukraus nėra. Sudėtis - miltai, ryžiai, manų kruopos, sausi pusryčiai, makaronai, trijų grūdų košė, trijų grūdų dribsniai, nesaldintas pienas
Atsakyti
Noriu paklaust ,ar tikrai pasikeitė tvarka ,kad pristatant pažymą apie darbo užmokestį turi būti nurodytas ir išdirbtų valandų skaičius g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
paskaitinejus kelis psl matau, kad jau tvarkotes vaiku "mokyklinio krepselio" pinigelius ir nemokamus maitinimus
Gal galite priminti kokius dokumentus reikia pristatyti i social skyriu?
Ir dar klausimas - ar nemokamas maitinimas priklauso tik pradinukam?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2010 07 27, 08:42)
Sveikos, mamytes,
paskaitinejus kelis psl matau, kad jau tvarkotes vaiku "mokyklinio krepselio" pinigelius ir nemokamus maitinimus
Gal galite priminti kokius dokumentus reikia pristatyti i social skyriu?
Ir dar klausimas - ar nemokamas maitinimas priklauso tik pradinukam?
ACIU

Nemokamas maitinimas priklauso moksleiviams iki 12 klases.
As kaip tvarkiausi nemokama maitinima, man reikejo uzpildyti tik forma pas juos, reikia asmenines saskaitos nr(nes priklauso mokykliniu prekiu krepselis 150 lt), paso,vaiko gimimo liudijimo,o siaip jie viska mato, as daugiau nieko nenesiau nes kadangi stoviu DB tai jie visas mano gaunamas pajamas mato.Dar reikia uzpildyti kelis punktus apie gaunamas pajamas.As kaip vienisa mama tai man teko tvarkytis tik kiek alimentu gaunu, o jei Jus neissiskyrus, tai tuomet reikes irasyti kokias pajamas gauna vyras per men.Dar ir vyro pasa prigriebkit, na bet manau kad patikslins daugiau NEvienisos mamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infene: 27 liepos 2010 - 09:45