Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(sandrulyte @ 2010 07 14, 17:15)
to visokiuks

o, galetu ir man skaiciuot is einamojo menesio, tai jau rugpjuti pajamos butu nepakankamos..tada ir del tos soc.stipendijos butu ramiau. dbr neprisimenu, ar i seniunija ar i savivaldybe reikia kreiptis del tu pasalpu, jei i seniunija, tai viska lb greit sutvarkytu... smile.gif

to negriuks

mano VDU kaune, ten parasyta, nuostatuose, kad iki spalio 10d priima paraiskas soc.stipendijai gauti ir iki spalio 27d ismoka uz rugseji ir spali kartu. na aisku, visko gali buti, kad kazka netaip supratau.. blush2.gif

tiksliai negaliu pasakyti, nes reikia,kad per tuos skaiciuojamus 3 menesius butu pasikeitusios pajamos (sumazejusios, padidejusios)- norint ,kad skaiciuotu is einamojo menesio....
ta prasme neuztenka, kad alga ar motinystes pasalpa sumazetu (cia klausinejau del saves, nes bijojau, kad sumazejus motinystes pasalpai, galiu netekti stipendijos, per netinkamu menesiu skaiciavimus) doh.gif nes nesutaptu isduodamu pazymu laikas...
man tiesiog paaiskino, kad turi seima netekti kazkokiu pajamu (visiskai, kad skaiciuotu is einamojo menesio) - pvz pasibaige verslo liudijimas, arba netekote darbo... o jei buvo pajamos pvz motinystes pasalpa ir jos sumazejo- tai nesiskaito, nes motinystes pajamos isliko, jos nedingo (o kad sumazejo tai nesiskaito)
na tikiuosi ka nors suprasi...
trumpiau tariant seima turi netekti kazkuriu pajamu .... kad skaiciuotu is einamojo mensio..
Papildyta:
QUOTE(liusi2003 @ 2010 07 15, 10:15)
tai tada neko nesuprantu  ax.gif  uz praeitus 3 mėnesius as gaudavau 246 lt  g.gif ( mano pajamos -650lt, tik  1 men, gavau dar 150lt vienkartine pašalpa)

ziurint keliu asmenu seima ir kokios buvo seimos pajamos -skaiciuojant praejusiems trims menesiams pasalpai gauti (mano atveju suma skiriasi nuo praejusiu 3 menesiu 75lt, nes uz praejusius 3 menesius buvo skaiciuojamas ir gruodzio menuo, kurio pajamos truputi nesutampa su visais likusiais.... kaip ir visoms mamoms, nes tuos trukstamus pinigelius susigrazinome is vmi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RGaile @ 2010 07 15, 10:32)
siandien skambinomes i spc. sake jog pagal pavardes ismoka tuos pinigelius. ta prasme pirmiems perveda kuriu pavarde is A raides ir t.t. bet kas per nesamone mes is C raides o jau 4men negaunam,nors dokumentai sutvarkyti...

labai keista, nes visada maniau, kad jei soc parama paskaiciuojama 3 menesiams uz tu triju menesiu pinigeliai negali iseiti (juos turi sumoketi per tuos 3 men) g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 07 14, 19:43)
((asmenų sk x 350lt)-jūsų šeimos pajamos lt)x0,9=jūsų soc pašalpa  mirksiukas.gif
jeigu jūs trise tai
((3x350lt)-650lt)x0,9=360lt  mirksiukas.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 15, 09:08)
((4*350)-650)*0.9=675

jau norėjau klaust tai kaip čia aš suskaičiavau,bet pasirodo narių daugiau šeimoje ax.gif
Atsakyti
as irgi taip maniau, jau uzsirasem kad vel tvarkytis dokumentus. yra viena karta nesumokeje,bet grazino, o dabar nei grazina nei ka..
Atsakyti
QUOTE(RGaile @ 2010 07 15, 15:00)
as irgi taip maniau, jau uzsirasem kad vel tvarkytis dokumentus. yra viena karta nesumokeje,bet grazino, o dabar nei grazina nei ka..

jusu vietoje nelaukciau, nes ne karta pasitaike,kad mamytes lauke trismenesius, o paskaiciavima pasirodo padare tik vienam menesiui uz ji pervede, o like du nuplauke doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norejau paklausti, gal kas zinote kokia reikia pazyma pristatyti i darzeli, kad esame socialiai remtina seima.
Jei mums skirta imoka vaikui 52 LTL iki 2011 02 01, mes skaitomes socialiai remtina?
Atsakyti
QUOTE(Anecka @ 2010 07 15, 20:52)
Laba diena,

Norejau paklausti, gal kas zinote kokia reikia pazyma pristatyti i darzeli, kad esame socialiai remtina seima.
Jei mums skirta imoka vaikui 52 LTL iki 2011 02 01, mes skaitomes socialiai remtina?

soc.remtina skaitotes,jei gaunat soc.pasalpa,o 52 lt-cia vaiko pinigai.
http://www.spcentras....php?m=11&l=935
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 liepos 2010 - 20:22
QUOTE(Anecka @ 2010 07 15, 20:52)
Laba diena,

52 litukai vaikui skiriami, jei seimos nariui nevirsija 525lt/men.
soc parama skiriama- jei seimos nariui nevirsija 350lt/men
turite eiti i soc skyriu ir prasyti soc paramos, jei ji jums priklauso, ji mokama, jei vienam seimos nariui netenka 350lt/men
jei jus gaunate sia parama- tuomet skaitotes soc remtina ir galite issiimti tai patvirtinancia pazyma.. mirksiukas.gif
http://www.socmin.lt....php?1189177490
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 15 liepos 2010 - 20:21
QUOTE(vikosiuks @ 2010 07 15, 20:18)
52 litukai vaikui skiriami, jei seimos nariui nevirsija 525lt/men.
soc parama skiriama- jei seimos nariui nevirsija 350lt/men
turite eiti i soc skyriu ir prasyti soc paramos, jei ji jums priklauso, ji mokama, jei vienam seimos nariui netenka 350lt/men
jei jus gaunate sia parama- tuomet skaitotes soc remtina ir galite issiimti tai patvirtinancia pazyma.. mirksiukas.gif
http://www.socmin.lt....php?1189177490

As tokia pazima issiemiau,pristaciau i darzeli,bet mums pasake kad vasara si pazima negalioja,kad vistiek turesim moketi pilna suma.
Atsakyti
sveikutes,buvau soc.susitvarkiau del maitinimo mokykloj,ir del krepselio,nereikejo jokiu pazymu,tik mokyklos pavadinima zinoti,ir kokia klase lankys.
paziurejau kad maisto paketai bus dalinami,NUO LIEPOS 26D.,CIA KLAIPEDIETEM,UZ ""TRIJU MYLIMUJU BARO",TIKSLEI NEATSIMENU ADRESO TAIKOS (kazkelintas).
nuo rudens mano maziukas vel lankys darzeli,tai sake jai nenori popieriu pildyti,galiu issiimti pazyma informacijoj(socialiniam),kad esu soc. remtina ir nunesti pati i darzeli thumbup.gif
Atsakyti
Miltai,ryziai,manu kruopos,sausi pusryciai,perlines kruopos.nesaldintas pienas
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 07 17, 07:54)
Miltai,ryziai,manu kruopos,sausi pusryciai,perlines kruopos.nesaldintas pienas

Pas mus tai kitoks miltai, ryziai, manu kruopos, sausi pusryciai, makaronai, triju grudu kose, triju grudu dribsniai, nesaldintas pienas
Atsakyti
gerai kai žinomas sąrašas,nes mėgsta nedaduoti doh.gif man buvo pyrago mišinio nedavę,tai kai sužinojau,kad priklauso pareikalavau ir atidavė,pasiteisino,kad nauja nepatyrus pardavėja ir nesužiūrėjo doh.gif o ji ten senei jau dirba kiek matau cool.gif būtų kruopų nedadavė tai dzin,bet dabar kai taip skanu tai netylėjau blush2.gif
Atsakyti