Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(sandrulyte @ 2010 07 14, 15:38)
labai aciu padejusioms siek tiek susigaudyti mamytem.
prasymai stipendijoms teikiami iki spalio 10d (maciau nuostatuose), tai manau viskas bus gerai. bandysiu eiti jau rugseji ir ziuresiu, ka jos man patars.

Pas mus leidžia atnešti tik iki rugsėjo 30 d. Ir kitaip niekaip, bet gal tavo universitetas Vilniuje, tai gali ilgesnį terminą duoti. Aš prašymą socialinei pašalpai gauti parašiau sausio 26 d., tai man sprendimą priėmė tik vasario 22 d. Tai aš ir sakau, kad gali visko būti...
O man pinigėlių į Snorą dar nėra.
Atsakyti
to visokiuks

o, galetu ir man skaiciuot is einamojo menesio, tai jau rugpjuti pajamos butu nepakankamos..tada ir del tos soc.stipendijos butu ramiau. dbr neprisimenu, ar i seniunija ar i savivaldybe reikia kreiptis del tu pasalpu, jei i seniunija, tai viska lb greit sutvarkytu... smile.gif

to negriuks

mano VDU kaune, ten parasyta, nuostatuose, kad iki spalio 10d priima paraiskas soc.stipendijai gauti ir iki spalio 27d ismoka uz rugseji ir spali kartu. na aisku, visko gali buti, kad kazka netaip supratau.. blush2.gif

dar man kilo vienas klausimelis, gal patarsit del kompensacijos uz kura (uz anglis).
zodziu, gyvenam mes vyro mamos name, ji gauna pensija, dar gyvena kartu jos kitas sunus (oficialiai nedirba), na ir mes, beveik 4 asmenu seima, neiseina sudejus musu visu pajamas 525lt vienam asmeniui. tai ar kazkaip butu imanoma mums visiems kazkaip gauti kokia nors kompensacija?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 07 14, 10:56)
Sakykit jai mes nuo balandzio 1d. iki liepos 1d. buvom soc remtini,tai dbr mums i soc skiriu reikia liepos 19d. Ar mums is naujo reikes nest visas pazimas ar kaip?Ar uzteks tik vyro pazimos apie atlyginima?Nes pas mus nieko nepasikeite,na tik biski sumazejo mano dekretines.
Sakykit o pazimos apie deklaracija vaiku nereikes jau?Nes pirma karta tai reikejo.Ir reikejo is teismo nuosprendzio del dukters alimentu.

Jeigu niekas nepasikeitė, reikia atnešti tik pažymą apie vyro pajamas. Bent jau pas mus taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 07 14, 14:24)
blink.gif  g.gif idomei kaip KLP

as soc. gavau vakar apie 16val.ir uz vaikuti 52lt.tik nesupratau ar uz viena menesi gavau soc. ar uz du,nes jai uz viena lygtai perdaug,o jai uz du per mazai.
mergaites padekit,musu pajamos vyras begauna is birzos 650l.,as jau nieko nebegaunu,tai kiek mums soc. priklauso,4asmenu seima,nes nieko nebesuprantu kiek turiu gauti soc.?
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 07 14, 19:33)
mergaites padekit,musu pajamos vyras begauna is birzos 650l.,as jau nieko nebegaunu,tai kiek mums soc. priklauso,4asmenu seima,nes nieko nebesuprantu kiek turiu gauti soc.?

((asmenų sk x 350lt)-jūsų šeimos pajamos lt)x0,9=jūsų soc pašalpa mirksiukas.gif
jeigu jūs trise tai
((3x350lt)-650lt)x0,9=360lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 14 liepos 2010 - 18:45
QUOTE(liusi2003 @ 2010 07 14, 20:42)
pas mane tuscia  g.gif , rytoj reikies  skambinti

ne visiems perveda vieną dieną. kol perveda visam mieste užtrunka apie dvi savaites. nebent anksčiau gaudavot tam tikrą dieną, nors pastarąjį mėnesį apie savaitę vėlavo visiems. aišku jei bus ramiau pasiskambinus taip ir darykit smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif norejau pasiteirauti kaip cia yra, jeigu gaunate socialine pasalpa, ar reikia uz ja atidirbti, ta prasme, viesuosius darbus atlikti? g.gif skaiciau visa tema, bet apie tai neradau, kad butu kalbeta blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės. Norėjau paklausti, jeigu aš būčiau viena priregistruota bute (atskirai nuo mamos ir brolio), ar galėčiau gauti kokių nors pašalpų - kaip atskirai gyvenantis žmogus? Esu nedirbanti dieninio skyriaus studentė.
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2010 07 14, 20:56)
sveikos mamytes  4u.gif  norejau pasiteirauti kaip cia yra, jeigu gaunate socialine pasalpa, ar reikia uz ja atidirbti, ta prasme, viesuosius darbus atlikti?  g.gif  skaiciau visa tema, bet apie tai neradau, kad butu kalbeta  blush2.gif

Nereikia biggrin.gif

QUOTE(Bazuka20 @ 2010 07 14, 22:37)
Sveikutės. Norėjau paklausti, jeigu aš būčiau viena priregistruota bute (atskirai nuo mamos ir brolio), ar galėčiau gauti kokių nors pašalpų - kaip atskirai gyvenantis žmogus? Esu nedirbanti dieninio skyriaus studentė.

Jeigu tavo pajamos mažesnės nei 350lt, gali gauti pašalpą, greičiausiai gautum ir kompensacijas už komunalinius.

Man vat įdomu pasidarė, kada studentas skaitosi nebe savo šeimos narys ir gali prašytis įvairių pašalpų soc. skyriuj, universitete socialinės stipendijos? Kai gyvena atskirai? Kai sukuria savo šeimą/pagimdo vaiką? Juk nuo tėvų atsiskyręs, ne kartu gyvenantis žmogus skaitosi kaip ir nebe šeimos narys ir jam neturi įtakos tėvų uždirbti pinigai? Kaip čia yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 07 14, 19:33)
as soc. gavau vakar apie 16val.ir uz vaikuti 52lt.tik nesupratau ar uz viena menesi gavau soc. ar uz du,nes jai uz viena lygtai perdaug,o jai uz du per mazai.

((4*350)-650)*0.9=675
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 07 15, 10:08)

tai tada neko nesuprantu ax.gif uz praeitus 3 mėnesius as gaudavau 246 lt g.gif ( mano pajamos -650lt, tik 1 men, gavau dar 150lt vienkartine pašalpa)
Atsakyti
siandien skambinomes i spc. sake jog pagal pavardes ismoka tuos pinigelius. ta prasme pirmiems perveda kuriu pavarde is A raides ir t.t. bet kas per nesamone mes is C raides o jau 4men negaunam,nors dokumentai sutvarkyti...
Atsakyti