QUOTE(jolly16 @ 2010 07 12, 13:48)
Tik ka grizau is socialinio skyriaus ,sake, kad dokumentus nemokamam maitinimui ir mokinio reikmems gauti reikia tvarkytis mokykloje.Kiek pamenu pernai viska tvarkiaus soc.skyriuje, tai paaiskinkit kaip is tikruju, gal kas jau susitvarkete
Čia turbūt kiekvienoj savivaldybėj sava tvarka, pvz. aš jau susitvarkiau šiuos dokumentus, bet mūsų miestelyje juos visada reikia tvarkytis mokyklose, o paskui jau visus surinktus popierius mokyklos socialinė darbuotoja nuneša į savivaldybės soc.paramos skyrių irten priduoda.
Patarimas iš patirties - tvarkykitės kuo greičiau tuos dokumentus dėl vaikų nemokamo maitinimo ir pinigėlių mokinio reikmenims įsigyti, nes mano vaikas pernai buvo pirmokas, aš nežinojau, kad jau nuo liepos 1 d. galima tvarkytis dokumentus, todėl viską supildžiau rugsėjo 2 d., tai nemokamai maitint mano vaikinuką pradėjo tik nuo lapkričio 1 d - nors skelbiama, kad sprendimą dėl nemokamo maitinimo soc.skyrius turi priimti per 10 darbo dienų, tačiau gavosi taip, kad to sprendimo laukėm net du mėnesius, o nuėjus š soc.skyrių darbuotojos aiškindavo, kad jos nespėja peržiūrinėt visų dokumentų, kadangi kaip tik tada sumažino darbuotojų skaičių