Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 30, 15:05)
skaiciuojasi alimentai i seimos pajamas....
bet kartais ir 1lituko trukumas bent vienam seimos nariui iki VRP- valstybes remiamu pajamu - suteikia teise pasidaryti dokumentus nemokamai....
be to jus galite parasyti prasyma,kad nemoka jums alimetu ir gauti juos is valstybes, tuo tarpu ji vyra paduos anstoliams ir isieskos is jo trigubai..

mano viena pazistama tokioje situacijoje kaip jus, nuejo susitvarke soc parama ir kas menesi gauna 5 litukus..... ir naudojasi visomis kitomis privilegijomis, kompensacija darzelyje, sildymas, pasu nesidare, bet jei esi soc remtinas (i suma kiek gauni niekas neziuri) - turi teise ir i nemokamus dokumentus...

jusu vietoje nueiciau ir parasyciau prasyma, maza ka ,gal lygiai 1 lituko ir truksta mirksiukas.gif

tai vat snd mokejimo terminas baigiasi ir zadu ryt eiti pas anstolius tai tada jie man israsys pazyma apie nemokejima, beto turiu teismo vykdomaji rasta, kad negaunu alimentu tai gal soc rupyboje i tai atsizvelgs. aisku aciu smile.gif tada eisiu tikrai, nes dokumentai tai nemazai kainuoja bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2010 06 30, 15:09)
tai vat snd mokejimo terminas baigiasi ir zadu ryt eiti pas anstolius tai tada jie man israsys pazyma apie nemokejima, beto turiu teismo vykdomaji rasta, kad negaunu alimentu tai gal soc rupyboje i tai atsizvelgs. aisku aciu smile.gif tada eisiu tikrai, nes dokumentai tai nemazai kainuoja bent jau man.

manau jums gali liepti kreiptis i vaiku islaikymo fonda
http://www.socmin.lt....php?-325096156
nesusiduriau su situo tai tiksliai nezinau kurias pazymas uzskaito,kuriu ne...
gaila kad siandien nespejote, nes tada butu paskaiciave uz si menesi .... bet dabar paskaiciuos tik uz kita.....
gal dar kuri mamyte su tokia pat patirtimi atsilieps mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 birželio 2010 - 14:17
QUOTE(domiliuk @ 2010 06 30, 15:09)

Man liepė ateiti tik po to, kai nuvešiu visus dokumentus į GVIF. Nors pupsis22 kažkodėl gauna soc. paramą, nors į GVIF nesikreipė...
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 06 30, 15:38)
Man liepė ateiti tik po to, kai nuvešiu visus dokumentus į GVIF. Nors pupsis22 kažkodėl gauna soc. paramą, nors į GVIF nesikreipė...

tai gal pajamos ir "gaunant" alimentus neisnesa VRP kiekvienam seimos nariui?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 30, 15:43)
tai gal pajamos ir "gaunant" alimentus neisnesa VRP kiekvienam seimos nariui?

Ne, juk žinai, kad pupsis nei vieno cento negauna, o pašalpą gauna. Reiktų į ją kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 06 30, 15:50)
Ne, juk žinai, kad pupsis nei vieno cento negauna, o pašalpą gauna. Reiktų į ją kreiptis.

tai vadinasi nuejusi i soc paramos skyriu pasake,kad pajamos tik alimentai.... ir jie neisnesa po 350lt kiekvienam seimos nariui, todel ji gauna soc parama... bet bent jau issiskyrus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 birželio 2010 - 14:55
QUOTE(domiliuk @ 2010 06 30, 16:09)

Bent jau pas mus tai kol negauni is VIF pinigeliu,tai neskiria soc.pasalpos
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2010 06 30, 22:43)
Bent jau pas mus tai kol negauni is VIF pinigeliu,tai neskiria soc.pasalpos

aisku tada pirmiausia reikia i VIF kreiptis, nu tikiuos per liepos men susitvarkysiu smile.gif snd nebespejau, nes teismas man nutarties niekaip nesugebejo per dvi savaites atiduot
Atsakyti
gal kas zino,uz malkas soc.centras kazka kompensuoja soc.remtiniems?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 01, 17:02)
gal kas zino, uz malkas soc.centras kazka kompensuoja soc.remtiniems?

http://www.grokiskis...asi-simtai.html
manau kompensuojama ne tik soc remtiniems, principas tas pats, kvadratura sildymo kaina ir sildomu menesiu laikotarpis- tik atgauni pinigeliais...
bet cia gal priklauso nuo seniuniju, net sunku pasakyti..

cia dar pasiskaityti..
http://www.kalvarija...mp;langparam=LT

30. Kompensacijos teikiamos:
30.1. pinigais (kompensacijas už mišrias malkas privačiuose namuose, kompensacijas už karštą vandenį, kuriam ruošti naudojamos mišrios malkos);
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 liepos 2010 - 16:59
Sveikutes, skaiciau, skaiciau ir vistiek klausimu turiu smile.gif Esam 3 zmoniu seima: as dirbu (alga nedidele), vyras bedarbis, bet birzoje neregistruotas (ir nenori labai), vaikas 3 metu, tai mes jau negalesim pretenduoti i soc. parama?
1. O kaip su sildymo ir vandens kompensacijom (ar butinai bedarbis turi buti registruotas birzoje)?
2. Del darzelio irgi tas pats klausimas?
3. Ar galesiu gauti vaiko pinigus tokiu atveju?

Dar neaiskumas su turtu: mes turim zemes pardavimui, tai kaip tokiu atveju skaiciuoja?

aciu labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
jei vyras neatitinka kitų puntų - negalėsit.
1. tokio reikalavimo nėra (info)
2. čia nuo miesto savivaldybės sprendimo priklauso (vilnius); jums lengvatos kaip ir nepriklauso
3. ne, nes vaikas tik vienas ir jam jau virš dviejų metų (info)
Atsakyti