Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.5

jei neturit ką pasakyti, kartais verčiau patylėti mirksiukas.gif laiškas nėra būtinas kad žinoti kuriam laikotarpiui paskirta pašalpa ir ar paskirta, tai preliminariai pasako jau darbuotoja pildant prašymą. laišką paprastai atsiunčia dviejų savaičių laikotarpyje, todėl jei mėnesį laiško negavo, arba jis kažkur prapuolė arba gal tame mieste nė nesiunčiami. jei pildyta gegužės pabaigoje, spėju paskirta (jei paskirta) gegužei - liepai ir birželį teoriškai turėjo būti už du mėnesius, jei dar negavo, sunku ką komentuoti. vilniuje moka mėnesio pabaigoje, praktikuojama kad prašymą galima pildyti tik kalendorinį mėnesį, t.y. užpildžius paskutinę mėnesio dieną paskirs tam mėnesiui, o ne nuo sekančio, kituose miestuose gali būti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 06 29, 23:55)
jei neturit ką pasakyti, kartais verčiau patylėti mirksiukas.gif  laiškas nėra būtinas kad žinoti kuriam laikotarpiui paskirta pašalpa ir ar paskirta, tai preliminariai pasako jau darbuotoja pildant prašymą. laišką paprastai atsiunčia dviejų savaičių laikotarpyje, todėl jei mėnesį laiško negavo, arba jis kažkur prapuolė arba gal tame mieste nė nesiunčiami. jei pildyta gegužės pabaigoje, spėju paskirta (jei paskirta) gegužei - liepai ir birželį teoriškai turėjo būti už du mėnesius, jei dar negavo, sunku ką komentuoti. vilniuje moka mėnesio pabaigoje, praktikuojama kad prašymą galima pildyti tik kalendorinį mėnesį, t.y. užpildžius paskutinę mėnesio dieną paskirs tam mėnesiui, o ne nuo sekančio, kituose miestuose gali būti kitaip.

po laisko gavimo,pradeda moket.o kuriam laikotarpiui paskirta ir paciam aisku.vilniuje moka 10-12 dienomis,o ne menesio pabaigoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 06 30, 00:03)
po laisko gavimo,pradeda moket.o kuriam laikotarpiui paskirta ir paciam aisku.vilniuje moka 10-12 dienomis,o ne menesio pabaigoje.  mirksiukas.gif

tikrai ne. esu susidūrusi su išmokomis ir neatėjus laiškui ar jo net nesiuntus. kada vilniuje mokama žinau ir tikrai ne vien 10-12, o pagal keletą kitų aplinkybių (vz. adresas/pavardė), visų ant vieno kurpalio neužmausi. tą patį ir rašiau jei skaitėt. klausimo autorė atsakymą manau jau rado, bent apytikslį, kadangi kiekvienam mieste šiek tiek kitaip, galime baigti diskusiją .
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 06 30, 00:21)
tikrai ne. esu susidūrusi su išmokomis ir neatėjus laiškui ar jo net nesiuntus. kada vilniuje mokama žinau ir tikrai ne vien 10-12, o pagal keletą kitų aplinkybių (vz. adresas/pavardė), visų ant vieno kurpalio neužmausi. tą patį ir rašiau jei skaitėt. klausimo autorė atsakymą manau jau rado, bent apytikslį, kadangi kiekvienam mieste šiek tiek kitaip, galime baigti diskusiją .

su malonumu baigsiu.daugumai 10-12 dienomis ir i pavardes neziurima.
Atsakyti
nelabai žinant apie ką kalbama ir net apie kurį miestą tikrai verčiau baigti, kad ir be malonumo. išmokų datoms yra tam tikros taisyklės ir į tam tikras aplinkybes atsižvelgiama, viena jų - pavardė. mokėjimo datos yra nuo 10 iki 25-26 (dažniausiai) dienos, o konkreti diena priklauso nuo prašymo užpildymo datos, pavardės ir adreso. konkreti diena kad autorė gaus jei išmoka jai paskirta priklauso ir nuo miesto, kituose skiriasi taisyklės dėl paskyrimo mėnesio ir mėnesio dienos kada pradedama išmokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 29 birželio 2010 - 23:41
Taip pat priklauso į kokią sąskaitą perveda pinigėlius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 06 29, 23:36)
ar gavot pranešimą kad paskaičiuota ir kokiam terminui?

su tais laiškais tai juokai jaučiu,kaip buvo man -pasus vaikams norėjau daryti,klausiu soc darbuotojas kada galiu gauti pažymą,kad paskirta pašalpa?sako liepos pabaigoj blink.gif ojergau galvojo tiek laukt doh.gif po kelių dienų pasiskambinu į kitą kabinetą sako ateikit ryt bus pažyma,tai kaip suprast g.gif joje rašo,kad paskirta nuo gegužės iki rugpjūčio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 30 birželio 2010 - 07:26
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 30, 08:22)
su tais laiškais tai juokai jaučiu,kaip buvo man -pasus vaikams norėjau daryti,klausiu soc darbuotojas kada galiu gauti pažymą,kad paskirta pašalpa?sako liepos pabaigoj blink.gif  ojergau galvojo tiek laukt  doh.gif  po kelių dienų pasiskambinu į kitą kabinetą sako ateikit ryt bus pažyma,tai kaip suprast  g.gif joje rašo,kad paskirta nuo gegužės iki rugpjūčio

man pazymos taip pat reikia darzeliui.....
idomu ja israso tada kai mato sodros paskaiciavimus (tada ryt gal jau israsytu)
ar tik nuo tos dienos kai gauni pinigelius i saskaita, nes man liepe ateiti gavus ismoka doh.gif
o laisku siuo klausimu isvis nesu gavusi..... esu gavusi tik del 97 lituku ir 52 lituku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 birželio 2010 - 09:49
QUOTE(l'eau @ 2010 06 30, 01:39)
nelabai žinant apie ką kalbama ir net apie kurį miestą tikrai verčiau baigti, kad ir be malonumo. išmokų datoms yra tam tikros taisyklės ir į tam tikras aplinkybes atsižvelgiama, viena jų - pavardė. mokėjimo datos yra nuo 10 iki 25-26 (dažniausiai) dienos, o konkreti diena priklauso nuo prašymo užpildymo datos, pavardės ir adreso. konkreti diena kad autorė gaus jei išmoka jai paskirta priklauso ir nuo miesto, kituose skiriasi taisyklės dėl paskyrimo mėnesio ir mėnesio dienos kada pradedama išmokėti.

Miestas Vilnius ,skambinau pirmadieni tai sake dar nepaskirta tai keista kad taip ilgai nepaskiria ,pati su vyru stovim birzoj ir du vaikus turime 5metu ir 7metu .geguzes 31 parasytas prasymas ir kaip menesis laiko nepaskiria -sako man kad daug zmoniu kreipiasi ir jai birzeli nepaskirs tai liepa turetu paskirti . Manau si menesi pinigu negausiu turbut tik rugpjuti .
Atsakyti
QUOTE(sala6 @ 2010 06 30, 12:39)
Miestas Vilnius ,skambinau pirmadieni tai sake dar nepaskirta tai keista kad taip ilgai nepaskiria ,pati su vyru stovim birzoj ir du vaikus turime 5metu ir 7metu .geguzes 31 parasytas prasymas  ir kaip menesis laiko nepaskiria -sako man kad daug zmoniu kreipiasi ir jai birzeli nepaskirs tai liepa turetu paskirti  . Manau si menesi pinigu negausiu turbut tik rugpjuti .

mes pildem birzelio 15 d,tai irgi pasake,kad gerai jei pinigeliai bus rugpjucio men,bet gali but ir tik rugseji.
Atsakyti
ar alimentai skaiciuojami i pajamas norint gauti soc pasalpa? alimentai priteisti, bet as ju negaunu, neskaiciuojant alimentu pajamos mazesnes uz 350lt vienam asmeniui, jei prisideda alimentai tai gaunasi lygiai 350lt vienam asmeniui. man reikia keistis dokumentus tai ar ymanoma, kad tuos dokumentus galeciau pasikeist nemokamai? pas mus soc rupyboj dideles eiles tai kazi ar verta eit bandyt rasyt prasyma...
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2010 06 30, 14:49)
ar alimentai skaiciuojami i pajamas norint gauti soc pasalpa? alimentai priteisti, bet as ju negaunu, neskaiciuojant alimentu pajamos mazesnes uz 350lt vienam asmeniui, jei prisideda alimentai tai gaunasi lygiai 350lt vienam asmeniui. man reikia keistis dokumentus tai ar ymanoma, kad tuos dokumentus galeciau pasikeist nemokamai? pas mus soc rupyboj dideles eiles tai kazi ar verta eit bandyt rasyt prasyma...

skaiciuojasi alimentai i seimos pajamas....
bet kartais ir 1lituko trukumas bent vienam seimos nariui iki VRP- valstybes remiamu pajamu - suteikia teise pasidaryti dokumentus nemokamai....
be to jus galite parasyti prasyma,kad nemoka jums alimetu ir gauti juos is valstybes, tuo tarpu ji vyra paduos anstoliams ir isieskos is jo trigubai..

mano viena pazistama tokioje situacijoje kaip jus, nuejo susitvarke soc parama ir kas menesi gauna 5 litukus..... ir naudojasi visomis kitomis privilegijomis, kompensacija darzelyje, sildymas, pasu nesidare, bet jei esi soc remtinas (i suma kiek gauni niekas neziuri) - turi teise ir i nemokamus dokumentus...

jusu vietoje nueiciau ir parasyciau prasyma, maza ka ,gal lygiai 1 lituko ir truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 birželio 2010 - 14:05