QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 09, 13:13)
A kuri zodi turejote galvoje kaip negrazu? Nes man "uodas" jau keiksmazodis pasidare
Nezinau, is kur tiek uodu siemet, turim tinklelius nuo ju, bet vis tiek bjaurybiu i namus prilenda. Naudojame specialius smilkalus nuo ju, bet norint, kad jie padetu, reikia nuolat smilkinti, o nuo to kvapo greitai galva isiskausta. Cheminiai tepalai labai padeda, bet 2,5 men kudikio netepsi jais. Prisiziurejom reklamu apie kazkoki naturalu tepala nuo uodu, nusipirkom, o ant jo parasyta, kad vaikams iki 2 metu amziaus naudoti negalima
Va tau ir naturalus
Tiek, kad jis citrinzoliu kvapo ir tikrai padeda, tai bandysiu citrinzoliu nuovira gamintis, gal tas pades. Dar apie gvazdikelius perskaiciau, gal ir tuos pabandysiu
štai čia yra
purškaliukas - losjonas nuo uodų, mum jis padeda, nors uodų šiemet stebėtinai mažai
Ten vaikiukam nuo 6 mėnesių skirtas, tai kitąmet drąsiai galima naudot
O aš dar turiu nusipirkus
Citronella eterinio aliejaus, manau mažiukam vaikam tikrai galima palašint ant drabužėlių, vėžimėlio. Kvapas jo toks pat kaip visų kibiriukų ir smilkalų nuo uodų, tai matomai toks pats aliejukas naudojamas, tik čia grynas produktas
Šito tiesą pasakius dar nebandžiau, nes kai tik prasidėjo uodai dar neturiėjau priemonių, o paskui po didelių karščių jie dingo, tai dabar pavieniai skraido ir užtenka pirmojo losjono
Man gvazdikėliai visiškai nepasiteisino pernai