Man dar nuo vaikystės labai patinka
pikantiški farširuoti kiaušiniai :
Kietai išvirti kiaušiniai pjaunami pusiau su visu lukštu.
Išimamas vidus (gražiai nesulaužant lukšto) su šaukšteliu.
Išimtu vidulius sutarkuojam burokine tarka.
Dedam druskos, pipirų - pagal skonį, bet skaniau daugiau
Dedam majonezo ir viską išmaišom.
Gautą masę dedam atgal į lukštus, be kaupo.
Voliojam džiuvėsėliuose (tą pusę kur be lukšto)
Pavoliotus kiaušinius kelias minutes kepam keptuvėje ant aliejaus ar sviesto.
Valgyti karštus. Patogiausia šaukšteliu.
Super skonis
Ir įdaro beveik nelieka, viskas susideda atgal į lukštus.
O perpjauti nėra sudėtuinga. Nereikia bijoti, kad kiaušinis stiklinis.
Tiesiog imi drąsiai ir pjauni. Kraštai nėra lygūs, bet lukštas tikrai nesusitraiško
Kiekvieno gamtos gyvo sutvėrimo vyriausias tikslas yra gimdyti kitus tokius pat sutvėrimus, kaip jisai pats