Aš čia pasiūlysiu receptuką iš kažkokio žurnaliuko, pabandžiau ir buvo labai skanu, nors tikrai laiko užima viską pasiruošti
6 kiaušiniai, raudona paprika (labai nedaug jos reikia), 2 šaukštai majonezo, 2 šaukštai grietinės, saujelė kieto sūrio, 10 pievagrybių, svogūnas, šaukštas sviesto, druska, pipirai, keli šaukštai naūralaus pomidorų padažo.
Kiaušinius išvirti, perpjauti per pusę - trynį išimkite. Susmulkinkite papriką. Svogūną susmulkinkite ir pakepkite šaukšte sviesto, kai svogūnai dailiai pagels, sumeskite susmulkintus pievagrybius - troškinkite apie 5minutes. Atvėsintą svogūnų ir pievagrybių masę supilkite į indą su tryniais, ten pat dėkite paprikas, grietinę, majonezą, susmulkintą sūrį, pomidorų padažą. Kad gautųsi vientisa masė dar galima viską susmulkinti blenderiu
Gal ir ilgas procesas atrodo, bet tikrai laaabai skanu, kadangi masės lieka, tai aš ją suvalgau su batonu irgi skanu
QUOTE(Almantaitė @ 2009 07 12, 23:37)
as tai darau paprastai: istrinu trynius, tada sudedu sprotus, ipilu isek tiek aliejaus nuo sprotu ir sumaisau su savos gamybos majonezu, galima blenderiu pamaistyt, tada sprotai geriau issitrina. bet butent naminis majonezas duoda nerealu skoni
siuos ir as darau ,bet kita karta kai ruosite,tai idekite smulkiai susmulkinto (na ne iki miltu) graikisko riesuto,super skanu,tik nebijokite ir surizikuokite
Užsukau į šią temą pasidalinti savo atradimais.
Kadangi aš,nevalgau majonezo,ne dėl to,jog jis man nėra skanus,turiu kitų sumetimų.
Kiaušinius įdarau su grūdėtomis garstyčiomis.
Trynį sumaišau su avokadu+grūdėtos garstyčios+saulėgrąžos gliaudėtos+dž krapai/
Antras atvėjis smulkinta dešrytė+trynys išsuktas su garstyčiomis+truputėlis sviesto.
Man laabai patinka trynys+sviestas+garstyčios.
Viską išsuku ir įdarau kiaušinio puseles.
Kadangi aš,nevalgau majonezo,ne dėl to,jog jis man nėra skanus,turiu kitų sumetimų.
Kiaušinius įdarau su grūdėtomis garstyčiomis.
Trynį sumaišau su avokadu+grūdėtos garstyčios+saulėgrąžos gliaudėtos+dž krapai/
Antras atvėjis smulkinta dešrytė+trynys išsuktas su garstyčiomis+truputėlis sviesto.
Man laabai patinka trynys+sviestas+garstyčios.
Viską išsuku ir įdarau kiaušinio puseles.
QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 03 07, 17:35)
smulkinta dešrytė+trynys su majonezu+truputėlis sviesto.niam-niam
Trynį sumaišyti su smulkiai pjaustyta rūkyta kiaulienos nugarine, majonezu ir šviežiais krapais. Paprasta bet gardu
Idarytas kiausinius su naminiu kiaulienos kumpeliu,truputis cesnako ir majonezo,niam niam
Įdaryti kumpiu ir sūriu virti kiaušiniai nieko sunkaus ar sudėtingo, bet labai skanu!
5 dideli kiaušiniai
50 g. fermentinio sūrio
50 g. karšto rūkymo kumpio (pvz. Panevėžio filė)
1 valgomasis šaukštas majonezo
Truputis džiovintų ar šviežių smulkintų krapų, svogūno laiškų
Žiupsnelis druskos
Kiaušinius kietai išvirti. Išvirusius užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti. Atvėsusius nulupti, perpjauti pusiau, išimti trynius. Trynius, kumpį susmulkinti, sūrį galima smulkiai sutarkuoti. Pagardinti druska, smulkintais krapais. Dėti majonezo ir gerai išmaišyti. Paruoštą masę dėti į kiaušinių puseles. Ant viršaus užbarstyti smulkintų svogūno laiškų.
Skanaus!
5 dideli kiaušiniai
50 g. fermentinio sūrio
50 g. karšto rūkymo kumpio (pvz. Panevėžio filė)
1 valgomasis šaukštas majonezo
Truputis džiovintų ar šviežių smulkintų krapų, svogūno laiškų
Žiupsnelis druskos
Kiaušinius kietai išvirti. Išvirusius užpilti šaltu vandeniu ir palaikyti. Atvėsusius nulupti, perpjauti pusiau, išimti trynius. Trynius, kumpį susmulkinti, sūrį galima smulkiai sutarkuoti. Pagardinti druska, smulkintais krapais. Dėti majonezo ir gerai išmaišyti. Paruoštą masę dėti į kiaušinių puseles. Ant viršaus užbarstyti smulkintų svogūno laiškų.
Skanaus!
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 29, 00:30)
Trynį sumaišyti su smulkiai pjaustyta rūkyta kiaulienos nugarine, majonezu ir šviežiais krapais. Paprasta bet gardu
Tikrai gardus ir paprastas receptukas
Papildyta:
QUOTE(agapiii @ 2012 04 02, 10:27)