Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(linuxox @ 2010 06 29, 08:00)
400 laipsniu pagal farengeita smile.gif celsijaus gerokai maziau gaunasi

Ten raso taip: You will need a flat iron for this treatment with a minimum capacity of 400 degrees.

Cia pagal farengeita? nes kiek suprantu nieko neraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 06 30, 12:13)
Ten raso taip: You will need a flat iron for this treatment with a minimum capacity of 400 degrees.

Cia pagal farengeita? nes kiek suprantu nieko neraso g.gif

Tai zinoma,400 celsijus nudegins ir nutrupins plaukus iskarto doh.gif doh.gif doh.gif Plaukus max su 180 reikia tiesint paprastai,du simtai jau riba,kurios geriau nepasiekti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 06 30, 14:40)
Tai zinoma,400 celsijus nudegins ir nutrupins plaukus iskarto doh.gif  doh.gif  doh.gif Plaukus max su 180 reikia tiesint paprastai,du simtai jau riba,kurios geriau nepasiekti doh.gif

Na as is nezinojimo, tai ivedziau ir ka, raso kad buna tiesintuvu su 400 pagal celciju. O siaip as tiesinu savuosius su 200-220, nes 180 man per mazas karstis. Aciu mergaites uz info.
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 06 30, 16:14)
Na as is nezinojimo, tai ivedziau ir ka, raso kad buna tiesintuvu su 400 pagal celciju. O siaip as tiesinu savuosius su 200-220, nes 180 man per mazas karstis. Aciu mergaites uz info.

Naudojant atitinkamas priemones,sociai 200 problematiskiems plaukams mirksiukas.gif
ten man atrodo tai procedurai gal specialus tiesintuvas butinas,del to gincytis negaliu,nes nzn...
Atsakyti
Tinka paprastas tiesintuvas, tik kad butu keramikinis 4u.gif

O siaip, kiek domejausi, maksimalus karstis - 230, daugiau nebuna ax.gif

Bet esme yra ne karstyje o daugiau technikoj mirksiukas.gif Yra daug video kaip ir kokiems plaukams ka daryti 4u.gif Plonesniems, sviesintiems plaukams daug mazesnes kaitros reikia (uztenka 150-160) ir daug maziau kartu pereiti per sruoga 4u.gif
Storiems ir garbanotiems plaukams uztenka 200 ar 220, tik daugiau kartu (apie 7-10) pereiti per ta pacia sruoga, ypac patartina paspaudalioti su plonom znyplem ties saknim.

O siaip jau kai daugiau nei kelis kartus dariausi ir dariau sita procedura, pastebejau - kad geriausia, kai imu po daug plonyciu sruogu ir labai gerai isdziovinu, o po to dar kruopsciau istiesinu smile.gif
Atsakyti
Ir as susidomejus, bet per mazai rezultatu ir nuomoniu kad nusipirkti smile.gif laukiam daugiau nuomoniu. O po ilgesnio laiko naudojat ar nenusiuro plaukai? ar tikrai cia viskas tik padeda ir nekenkia? smile.gif
Atsakyti
Paskaitykit anglu kalba 4u.gif yra visokiausiu nuomoniu apie ivairias firmas ir ju produktus 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbimam forume nevieta. Jei norite mestis bendram pirkiniui yra Skelbimų lenta, Kosmetikos išparduotuvė, Plaukų priežiūros priemonių išparduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(*furnikuca* @ 2010 07 02, 15:49)
as va pas fdrauge ruosiuosi prasyti sake siuntimas brangokas bet jei ne man vienai o daugiau kam paimtu tai siuntimui sutaupytume 4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  tikrai nepanasu i reklama  g.gif  nuo kada pinigu taupymas reklama  lotuliukas.gif

nu gerai, bet juk LT yra pirkti ekologisku sampunu.... nejaugi jie netinka??
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2010 07 02, 14:09)
geriau nesigincik su ja....  jau patyriau. pritariu tau pilnai nei cia reklama nei ka..... nu matyt noras kabinetis. Nu tai laukiu vel bano kokiom 5 dienom dbr as :DDD
Papildyta:
sakykit merginos o negi LT nera pirkti tu specialiu sampunu be sulfatu, ta prasme sampunai kurie naudojami po brazilisko tiesinimo???

nu netikiu kad niekur negalima ju isigyti..... kiek kirpeja sake tai tik is JAV siustis reikia....

drinks_cheers.gif
tikrai yra pirkti tokiu sampunu,tik rekomenduojama yra naudoti tos pacios linijos produktus po tiesinimo,as esu tokios nuomones jei darai kazka-daryk gerai arba nedaryk visai.Todel asmeniskai as pati pirkciau ir siusciausi butent tos pacios firmos absoliuciai visas priemones kurios tik yra reikalingos siai procedurai.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pasidariau sia procedura ketvirtadieni grozio salone "Grozio Studija Selective" Zigimantu g. Vilniuje. Atliko man ja mano kirpeja Veronika. Esu labai patenkinta sia procedura, nes mano plaukai buvo labai garbanoti ir sunkoka su jais susitvarkyti kiekviena diena. Po proceduros jie tapo kaip silkas svelnuciai, tiesus ir labai lengvai susukuojami.

Pries darant sia procedura as skaiciau, kad tai stiprina plauka taip pat. Pablobejimo tikrai nepajutau tik gavau geresni efekta negu tykejausi. Esu labai patenkinta savo plaukais ir po 4 menesiu vel eisiu atlikti sia procedura.

Mano kirpejos nr +370 630 78046 jei sugalvosite pasigrazinti savo plaukus. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinaaaa @ 2010 07 04, 21:11)
Sveikos merginos,

Pasidariau sia procedura ketvirtadieni grozio salone "Grozio Studija Selective" Zigimantu g. Vilniuje. Atliko man ja mano kirpeja Veronika. Esu labai patenkinta sia procedura, nes mano plaukai buvo labai garbanoti ir sunkoka su jais susitvarkyti kiekviena diena. Po proceduros jie tapo kaip silkas svelnuciai, tiesus ir labai lengvai susukuojami.

Pries darant sia procedura as skaiciau, kad tai stiprina plauka taip pat. Pablobejimo tikrai nepajutau tik gavau geresni efekta negu tykejausi. Esu labai patenkinta savo plaukais ir po 4 menesiu vel eisiu atlikti sia procedura.

Mano kirpejos nr +370 630 78046 jei sugalvosite pasigrazinti savo plaukus. wink.gif

kiek mokejei?
Atsakyti