Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(wife @ 2010 06 23, 10:51)
Na man tai kol kas praejo tik savaite dar bet issiplovus galva visiskai nieko nedarau plaukuciai tiesus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif net negaliu patiketi, kirpeja kuri dare dirbo ne LT darydavo si tiesinima, dabar gyvena Palangoje 4u.gif

o gal galetum kirpejos koordinates parasyt ir kiek kainuoja tas geris?! buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Parasiau i AZ 4u.gif
Kas norit parasykit man i AZ nes as ne visada seku tema ir ieskau kas nori kontaktu biggrin.gif
Anksciau rasiau kad kaina nuo 500-800 Lt priklausomai nuo plauku, storio,ilgio ir kiek isnaudojama keratino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 06 01, 19:11)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Gal jau kas zino kur yra pirkti?A kiek kainuoja mazdaug? 4u.gif

Pirkti,nebent internete,o daro si tiesinima Virginija meistre Mindaugo gatveje,su Global Keratin priemonemis,poto ir sampunas su kondicionierium reiktu pirkti,bet efektas tikrai yra pusei metu... smile.gif
Papildyta:
Global keratin tiesinimo kainos mazdaug svyruoja nuo 400 iki 700lt Vilniuje.bet patikekit efektas tikrai yra geras smile.gif
p.s. Virginija kirpeja mindaugo gatveje daro tiesinimus,sertifikuotai,mokymus praejusi,anksciau dare chemini tiesinima,o dabar jau be chemikalu ir plaukams sveikiau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Karamel'e @ 2010 06 03, 10:14)
ebay yra pirkti 4u.gif  Kažin o kaip su šviesintais plaukais? g.gif

Virginija meistre plauku isteisins sviesintus plaukus, ar bent jau patars,aisku brangoka pas ja,bet geras zmogutis.nemala,kad tik ikalbinti.
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2010 06 20, 21:35)
Sveikos, merginos smile.gif  Jauciu pareiga smile.gif  prisijungti prie jusu ir pasipasakoti savo ispudzius apie Braziliska plaukuciu tiesinima. Sia savaite as pasidariau sia procedura YURY salone.
Mano vargsai plaukai paskutiniu metu labai slinko, atrode ploni ir nusiure schmoll.gif . Kiekviena karta issiplovus galva jie pusdavosi, bangavosi, daug vargo turedavau kol juos sutvarkydavau taip, kad igautu bent jau pakenciamai sveika isvaizda. Taciau vis tik dazniausiai tekdavo juos susiristi i uodega, nes paleisti jie atrode nekaip..!

ir man taip dabar, bet mano trumpuciai, nuslinke ir mazia plauku, kazin verta darytis?
gal galima kirpejoskontaktus i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2010 06 20, 17:35)
Sveikos, merginos smile.gif  Jauciu pareiga smile.gif  prisijungti prie jusu ir pasipasakoti savo ispudzius apie Braziliska plaukuciu tiesinima. Sia savaite as pasidariau sia procedura YURY salone.

Jus daret pas Renata?
irgi planuoju pas ja darytis uz 2 sav.
Atsakyti
siaip pagalvojant nepigus malonumas,bet palauksiu kol paneles is md gaus tas priemones ir isbandys tikiuosi atsiras tokiu kurios pasiskelbs,ir jei bus verta nusipirksiu tuos produktus uz 200lt ir bus toks pats rezultatas,nes kai gyvenu Kaune o Vilniuj daro ir dar uz tokias kainas,ir svarbiausia rezultatas nera labai ilgam laikotarpiui kaip uz tokia suma g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 06 25, 00:49)
Jus daret pas Renata?
irgi planuoju pas ja darytis uz 2 sav.

Taip, dariausi pas Renata. Tarp kitko, mokejau 400 litu (mano plaukai zemiau peciu, bet ploni) ir po 90 Lt uz specialu sampuna ir kondicionieriu su keratinu. Jau issiploviau galva kelis kartus, tai kaip rase viena mamyte , paprasciausiai isdziovinus plaukus ne visai tiesus plaukuciai lieka, net truputi banguojasi.
Parasykite savo ispudzius, kaip patiks smile.gif
Atsakyti
Uzsisakiau internetu brazilian keratin encanto. Sia savaite nusidazysiu plaukus ir po 2 tiesinsiu su gautom priemonem. Butinai parasysiu atsiliepimus

Beje, rasoma, kad tiesinti reikia su min 400 laipsniu tiesintuvu. Ar kuri zinot is kur toki gauti, ir su kieklaipsniu tiesino jum skirpykloj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 27 birželio 2010 - 17:36
Sveikos.Pagaliau ir as pasidariau tiesinima keratinu.Plaukuciu dar neploviau,TAI NEZINAU kaip atrodys jie po.Rezultatais patenkinta thumbup.gif .Plaukuciai svelnus,tiesus ir nesusivele.Jeigu tokie isliks ir po plovimo-tai tikrai stebuklas.
4u.gif kirpejai is THESISTERSLOUNGE.
Papildyta:
Tiesa ir kaina nesikandzioja -80£.Mano plaukuciai ilgi ir gana daug.
Atsakyti
sveikos smile.gif na ir as siandien pasidariau si braziliska tiesinima smile.gif kolkas plaukuciai atrodo kaip sukibe, bet tiesus nesivelia.... manau po plovimo ir pasirodys visas svelnumas ir grazumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 06 27, 18:35)
Uzsisakiau internetu brazilian keratin encanto. Sia savaite nusidazysiu plaukus ir po 2 tiesinsiu su gautom priemonem. Butinai parasysiu atsiliepimus

Beje, rasoma, kad tiesinti reikia su min 400 laipsniu tiesintuvu. Ar kuri zinot is kur toki gauti, ir su kieklaipsniu tiesino jum skirpykloj?

400 laipsniu pagal farengeita smile.gif celsijaus gerokai maziau gaunasi
Atsakyti
Daug kas man rase i az, rasau cia 4u.gif Nuotraukas pries ir po jau keliau senesnese zinutese mirksiukas.gif

Man Salerm keratino nr 1 uzteko 4-5 kartams, o plauku turiu nemazai smile.gif Mano plaukuciai sviesinti milteliais, todel poveikis labai geras thumbup.gif Poveikis ne tiek tiesinimo, kiek plauko atgaivinimo mirksiukas.gif

Kaip jau rasiau pries tai norint, kad plaukai butu tiesus, reikia juos dziovinti dideliu sepeciu tempiant zemyn dziovintuvu. Naturaliai isdziuvus mano plaukai buna siek tiek banguoti 4u.gif

As naudoju sampuna nr 2 ir nr3 purskiama emulsija, taciau ju pirkti nebutina, nes emulsija yra brangiausia 60 LT, taciau ji kaip paprastas aliejukas.

As pati asmeniskai emulsija naudosiu visada, nes jos sudetis geresne nei iprastu aliejuku, o poveikis irgi visai neblogas smile.gif Sampunas man nelabai patiko (bet ir kaina jo pigi), galima naudoti ir alternatyva tik reikia ziueti kad nebutu sodium chloride 4u.gif
Atsakyti