Sveikos, merginos
Jauciu pareiga
prisijungti prie jusu ir pasipasakoti savo ispudzius apie Braziliska plaukuciu tiesinima. Sia savaite as pasidariau sia procedura YURY salone.
Mano vargsai plaukai paskutiniu metu labai slinko, atrode ploni ir nusiure
. Kiekviena karta issiplovus galva jie pusdavosi, bangavosi, daug vargo turedavau kol juos sutvarkydavau taip, kad igautu bent jau pakenciamai sveika isvaizda. Taciau vis tik dazniausiai tekdavo juos susiristi i uodega, nes paleisti jie atrode nekaip..Todel kai Laisvalaikio zurnale pamaciau Brazilisko tiesinimo reklama, tai ta pacia diena uzsirasiau procedurai i YURY salona. Pamaniau, kad blogiau jau tikrai mano plaukai neatrodys
Taigis, pasidariau
Po proceduros istiesinti plaukuciai atrode graziai, sveikai, fainai blizgejo. Po to 3-5 dienas negalima plauti galvos, negalima plauku nei susegti, nei susiristi, nes, atseit, gali susigadinti plauku forma. Tai paskutines dienas vaiksciojau kaip kokia netvarkinga sutre riebaluotais sruogomis nukabusiais sulipusiais plaukais(mano plaukai truputi zeniau peciu)
, bet kentejau mastydama kokia grazi po to tapsiu
. Patarimas -jeigu jusu plaukai linke i riebuma, tai po proceduros trecia, ketvirta diena (pirma ir antra diena diena viskas gerai) planuokite uzsidaryti namuciuose.
Siandien issiploviau galva. Rezultatas: plaukuciai glotnus, nebepasisiause, blizgantys, kaip ir tiesus, bet kad butu tokie tiesus kaip istiesinti lygintuvu, tai nepasakyciau. Tai as net nezinau ar taip turi buti, ar cia tik pas mane nesigavo visiskai tiesus kaip po lygintuvo plaukai? Gal kas nors galite atsakyti?
O siaip as esu patenkinta -plaukai atrodo nepalyginamai geriau negu pries procedura, ir tai be jokio tvarkymo, tik naturaliai isdziuve!