Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(wife @ 2010 06 19, 17:15)
Galiu duoti kirpejos kontaktus i az ka domina, esu nerealiai patenkinta, telieka tik issiplauti plaukucius ir viskas thumbup.gif  4u.gif negaliu patiketi...tikrai verta thumbup.gif  4u.gif

Gal ikelsi nuotrauka pries/po?
Atsakyti
Dabar atostogauju, po atostogu galesiu paieskoti foto, mano plaukai labiau putesi o galai sukosi, dabar tiesus tiesuteliai, kas nores kontaktu i AZ, paskui sakys reklamuoju cia moderatores doh.gif blush2.gif
Papildyta:
Zinau tik tiek kad man dare su keratinu kuriame nera sulfitu , as jeigu kazko noriu tai negaliu laukti....apie si tiesinimo buda jau zinojau pries 3-4 metus kai negyvenau LT jau senai norejau, labai dziaugiuosi,kad pasidariau, vasarai nereikes sukti galvos del plauku, nesitikejau,kad isplovus galva nereikia nei fenu dziovinti,naturaliai isdziusta ir jokio putimosi, o svelnuciai kokie wub.gif nu nerealu stebuklas kazkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 06 20, 09:48)
Dabar atostogauju, po atostogu galesiu paieskoti foto, mano plaukai labiau putesi o galai sukosi, dabar tiesus tiesuteliai, kas nores kontaktu i AZ, paskui sakys reklamuoju cia moderatores doh.gif  blush2.gif
Papildyta:
Zinau tik tiek kad man dare su keratinu kuriame nera sulfitu , as jeigu kazko noriu tai negaliu laukti....apie si tiesinimo buda jau zinojau pries 3-4 metus kai negyvenau LT jau senai norejau, labai dziaugiuosi,kad pasidariau, vasarai nereikes sukti galvos del plauku, nesitikejau,kad isplovus galva nereikia nei fenu dziovinti,naturaliai isdziusta ir jokio putimosi, o svelnuciai kokie wub.gif nu nerealu stebuklas kazkoks biggrin.gif

o kaip faina wub.gif Kiek mokejai jei ne paslaptis? Gal zinai pavadinima priemoniu su kokiom tau dare? Issiplovus galva poveikis zymiai nesumazejo? Labai laukiam nuotraukyciu kaip plaukuciai atrode pries ir po 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 20 birželio 2010 - 10:15
Issiplovus galva poveikis nei kiek nesumazejo, kai grysiu is atostogu ikelsiu foto, nera cia ka rodyti istikro, buvo issipute plaukai ir galai garbanoti, dabar tiesus, priemoniu pavadinimo nezinau, kazkaip ne mano stiliui cia galvoti ka daryti,ir rasinetis biggrin.gif jei as ko noriu tai imu ir pasidarau ir patiriu savo kailiumi smile.gif sito jau senai norejau ir nei kiek nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Jauciu pareiga smile.gif prisijungti prie jusu ir pasipasakoti savo ispudzius apie Braziliska plaukuciu tiesinima. Sia savaite as pasidariau sia procedura YURY salone.
Mano vargsai plaukai paskutiniu metu labai slinko, atrode ploni ir nusiure schmoll.gif . Kiekviena karta issiplovus galva jie pusdavosi, bangavosi, daug vargo turedavau kol juos sutvarkydavau taip, kad igautu bent jau pakenciamai sveika isvaizda. Taciau vis tik dazniausiai tekdavo juos susiristi i uodega, nes paleisti jie atrode nekaip..Todel kai Laisvalaikio zurnale pamaciau Brazilisko tiesinimo reklama, tai ta pacia diena uzsirasiau procedurai i YURY salona. Pamaniau, kad blogiau jau tikrai mano plaukai neatrodys schmoll.gif
Taigis, pasidariau biggrin.gif Po proceduros istiesinti plaukuciai atrode graziai, sveikai, fainai blizgejo. Po to 3-5 dienas negalima plauti galvos, negalima plauku nei susegti, nei susiristi, nes, atseit, gali susigadinti plauku forma. Tai paskutines dienas vaiksciojau kaip kokia netvarkinga sutre riebaluotais sruogomis nukabusiais sulipusiais plaukais(mano plaukai truputi zeniau peciu) schmoll.gif , bet kentejau mastydama kokia grazi po to tapsiu smile.gif . Patarimas -jeigu jusu plaukai linke i riebuma, tai po proceduros trecia, ketvirta diena (pirma ir antra diena diena viskas gerai) planuokite uzsidaryti namuciuose.
Siandien issiploviau galva. Rezultatas: plaukuciai glotnus, nebepasisiause, blizgantys, kaip ir tiesus, bet kad butu tokie tiesus kaip istiesinti lygintuvu, tai nepasakyciau. Tai as net nezinau ar taip turi buti, ar cia tik pas mane nesigavo visiskai tiesus kaip po lygintuvo plaukai? Gal kas nors galite atsakyti?
O siaip as esu patenkinta -plaukai atrodo nepalyginamai geriau negu pries procedura, ir tai be jokio tvarkymo, tik naturaliai isdziuve!
Atsakyti
Nesijaudinkit, pas mane plaukuciai po tiesinimo keratinu, jei nebuna dziovinti dziovintuvu, net gi siek tiek banguojasi mirksiukas.gif

Taciau jei noriu tiesesniu isdziovinu su apvaliu sepeciu, tada buna beveik tokie pat kaip tiesinti su znyplem 4u.gif
Atsakyti
O tai cia cheminis skaitosi tiesinimas? kenkia plaukams? nes pati dariaus su Alfaparf priemonem, super istiesino, dar dabar tiesus biggrin.gif Planuoju vel darytis rudeniop, nes trumpinsiu plaukus, tai nusikirps tas tiesumas jauciu, bet po manojo to tiesinimo galiukai ima sakotis, nusiursta doh.gif Gal sis netaip kenktu, bet jauciu ilgai nesilaikys jis taip kaip su Alfaparf g.gif
Atsakyti
Ziurekit,cia irgi tokio tipo tiesinimas,tik kitomis priemonemis: http://www.beautyfor...lsija-5975.html g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 22, 14:36)
Ziurekit,cia irgi tokio tipo tiesinimas,tik kitomis priemonemis: http://www.beautyfor...lsija-5975.html  g.gif

o kazi uztenka tos priemones? g.gif
nereikia nr1 ir nr3?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 22, 13:36)
Ziurekit,cia irgi tokio tipo tiesinimas,tik kitomis priemonemis: http://www.beautyfor...lsija-5975.html  g.gif

Lyg Elektraaa rase, kad su sitom priemonem namie tiesinos g.gif 45 postas 4-tam puslapelyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 22 birželio 2010 - 13:46
QUOTE(Elektraaa @ 2010 06 20, 21:11)
Nesijaudinkit, pas mane plaukuciai po tiesinimo keratinu, jei nebuna dziovinti dziovintuvu, net gi siek tiek banguojasi  mirksiukas.gif

Taciau jei noriu tiesesniu isdziovinu su apvaliu sepeciu, tada buna beveik tokie pat kaip tiesinti su znyplem  4u.gif

Supratau. O as jau svarsciau, gal eiti pas tiesinima dariusi kirpeja reiksti pretenziju smile.gif
Atsakyti
Na man tai kol kas praejo tik savaite dar bet issiplovus galva visiskai nieko nedarau plaukuciai tiesus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net negaliu patiketi, kirpeja kuri dare dirbo ne LT darydavo si tiesinima, dabar gyvena Palangoje 4u.gif
Atsakyti