[quote=hetary,2010 10 30, 12:40]
Istepus plaukus su Treatment palaukti 15min ir visa tai nenuplovus isdziovinti, istiesinam. Tuomet laukiame 30min, isplauname plaukus su sampunu ir tepame kondicionieriu...
Kur laikas surasytas tiesiname - 40min ar pan, tai cia mano zodziai tuomet buvau pradininke, db viskas daug greiciau eina, patirtis
[/quTikiuosi nesupykot,kad jusu zodzius pasiskolinau.Tiesiog radau aprasyma ir man buvo biski neaiskumu.Galvoju savo mieste pradeti braziliska tiesinia,tik is pradziu kol pramoksiu namu salygomis,nes db nedirbu kirpeja,tai vien del tiesinimo man neapsimoka iskart kede nuomoti kirpykloje.Tik va galvoju nusipirkti keliu firmu tiesinimo priemones,ir ziureti kas man paciai labiau patiks.Nes maciau ir wella turi savo priemoniu ilgalaikiui tiesinimui.Gal kas isbande ir gali pakomentuoti?
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 29, 13:17)
Tiksliai, buvau pamirsus apie ceki... Kuriu dazniausiai kirpyklose nedalina, o mes ir neprasom
Pilnai sutinku su jumis del kreipimosi tiesiogiai, bent jau kazka darysit, o galbut ir kirpyklai, skelbianciai klaisinga informacija, tai atsirugs
Pilnai sutinku su jumis del kreipimosi tiesiogiai, bent jau kazka darysit, o galbut ir kirpyklai, skelbianciai klaisinga informacija, tai atsirugs
Gal turite ziniu ar kitoms pavyko kazka ishsireikalauti?
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 10 30, 19:12)
Gal turite ziniu ar kitoms pavyko kazka ishsireikalauti?
Konkreciu ziniu neturiu, bet zinau, jog pvz pasitelkus koki laikrasti ir idejus straipsni apie nekokybiskai atliktas paslaugas, kirpykla laaabai greit sureaguoja O jei nukentejusi panele kreipsis i pradinius platintojus ir pamines, jog kirpykla skleidzia klaidinancia info, manau kazko tikrai imanoma tiketis
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 31, 14:02)
Konkreciu ziniu neturiu, bet zinau, jog pvz pasitelkus koki laikrasti ir idejus straipsni apie nekokybiskai atliktas paslaugas, kirpykla laaabai greit sureaguoja O jei nukentejusi panele kreipsis i pradinius platintojus ir pamines, jog kirpykla skleidzia klaidinancia info, manau kazko tikrai imanoma tiketis
Bandysiu antradieni skambinti salono savininkui ir aiskintis, nes su tom mergaitem turbut nesutarsiu...
QUOTE(denciuke @ 2010 10 31, 17:16)
nu susigundziau ir as iabandyti ta encanto tik vis dar skaitineju,nes lb idomu viskas
Man ir tas pats.Kazkaip bijau,kad is plauku gali tik dulkjes likti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 10 31, 17:26)
Man ir tas pats.Kazkaip bijau,kad is plauku gali tik dulkjes likti
nu as irgi ir noriu ir atrodo stabdo kazkas,o tai tos kur namie daro,tai kaip ta galva isplauna,ar sako klijantei jau laikas eik plaut galva
QUOTE(denciuke @ 2010 10 31, 18:04)
nu as irgi ir noriu ir atrodo stabdo kazkas,o tai tos kur namie daro,tai kaip ta galva isplauna,ar sako klijantei jau laikas eik plaut galva
Nu negalvokit, kad jei daro namuose nepasirupina taip kaip kirpykloje Viskas atliekama pagal instrukcija, nuimamas laikas, pasakoma kada laikas plauti ar pan, tikrai nebusit paliktos likimo valiai :
QUOTE(ditax @ 2010 10 31, 21:04)
drauge daresinsalone TADA, dar tik savaite praejo, stebime, kaip bus toliau, kol kas patenkinta, o as pavydziu...dar savaitele ir as manau registruosiuos
O koks yra rezultatas pavykus procedurai? Ar plaukai yra visiskai tiesus, net ir isplovus galva jie nebeturi polinkio banguotis?
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 11 01, 08:43)
O koks yra rezultatas pavykus procedurai? Ar plaukai yra visiskai tiesus, net ir isplovus galva jie nebeturi polinkio banguotis?
Mano visiskai tiesus, isviso nesipucia , nesibanguoja Man tai si procedura kazkas nerealaus, tikrai nesitikejau tokio rezultato. Galvojau kad tik ta pasiputima mano nuimtu ir tai butu pasaka. Dabar mano tiesintuvas tik dulkes renka...
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 10 31, 15:33)
Bandysiu antradieni skambinti salono savininkui ir aiskintis, nes su tom mergaitem turbut nesutarsiu...
Jei apsimes lyg niekur nieko savininkas pagrasinkit, kad kreipsites i tiesioginius platintojus ir papasakosit, kaip jie dirba, o jei reiks ir zurnalistams paskambinsit Turetu suveikti Sekmes
QUOTE(ditax @ 2010 10 31, 23:04)
drauge daresinsalone TADA, dar tik savaite praejo, stebime, kaip bus toliau, kol kas patenkinta, o as pavydziu...dar savaitele ir as manau registruosiuos
o kiek sumokejo ? ir koks plauku ilgis ?