QUOTE(Burleska @ 2010 10 19, 20:51)
Keletas klausimų:
1. Kur mokėtės medžiagotyros?
2. Kas jus maloniai nustulbino Encanto sudėtyje?
3. Ar išbandėte Encanto savo kailiu? Ar čia VBS (viena boba sakė)? O gal pasidarius esate šį tiesinimą su abejomis priemonėmis iš karto ?
4. Kiek išlieka tiesinimas su Global?
5. Kuom skiriasi Global keratinas nuo Encanto keratino? Matote, pati esu baigusi chemiją ir težinau vieną vienintelį keratiną (vargšė mergaitė ) . Norėčiau, kad kaip išmananti medžiagotyrą apšviestumėte mane.o
6. Ar žinote, kad čia draudžiami skelbimai?
1. Kur mokėtės medžiagotyros?
2. Kas jus maloniai nustulbino Encanto sudėtyje?
3. Ar išbandėte Encanto savo kailiu? Ar čia VBS (viena boba sakė)? O gal pasidarius esate šį tiesinimą su abejomis priemonėmis iš karto ?
4. Kiek išlieka tiesinimas su Global?
5. Kuom skiriasi Global keratinas nuo Encanto keratino? Matote, pati esu baigusi chemiją ir težinau vieną vienintelį keratiną (vargšė mergaitė ) . Norėčiau, kad kaip išmananti medžiagotyrą apšviestumėte mane.o
6. Ar žinote, kad čia draudžiami skelbimai?
1.Aš šiais metais baiginėju Vilniaus Kolegijos šukuosenų dizaino studijas. Ten ir mokiausi medžiagotyros, ir chemijos:)
2. Mane maloniai nustebino tai, kad sudėtis praktiškai iš aliejų, ekstraktų ir žinoma formaldehido.
Vadinasi, į plauką yra įvedami aliejai, gydomosios, drėkinančios medžiagos, kurios vėliau užrakinamos formaldehidu. Encanto sudėtyje yra 1.7% formaldehido.
3. Encanto neišbandžiau savo kailiu, bet išbandžiau ant kaimynės, labai geros draugės, kad galėčiau ja stebėti. Pati esu pasidariusi Global keratin, kurio sudėtyje yra 4% formaldehido:)
4. Su Global keratin iki 6men, priklausomai nuo to kaip priziurima.
5. Sudėtis visiškai kitokia, technologija kitokia Global išlieka ilgiau
6. Ne, nežinojau
Papildyta:
Jei taip tiesiai kuo Global geresnis, kad įeina į sudėtį 4% formaldehidas ir geriau užrakina plauką čia mano nuomonė
Papildyta:
Global Keratin sudetis :
Water, Glycerin, Juvexin, Cyclopentasiloxane,Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Chocolate Theobroma Cacao Seed Butter Extract Cocos Nucifera, Peg 12 dimethicone, Stearyl alcohol, Dimethicone, Cetearyl alcohol, cetrimonium Chloride, Hydroxylethylcellulose, Hydrolized Rice Protein, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Formaldehyde, Polysorbate 20, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Disosdium EDTA, D&C red no.33, FD&C yellow no. 5. Certified organic.
Encanto sudetis:
Vanduo, hidrolizuotas keratinas, polyquaternium-7-guar hydroxypropyltrimonium, hidrolizuoti kvieciu baltymai, kvieciu oligosacharidai, vysniu zieves ekstraktas, ramuneliu ekstraktas, henos aliejus, mandarinu aliejus, pelargoniju aliejus, peg-12 dimethicone, amino rugstys, aldehidas, kvapiosios medziagos.