Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Burleska @ 2010 10 19, 20:51)
Keletas klausimų:
1. Kur mokėtės medžiagotyros?
2. Kas jus maloniai nustulbino Encanto sudėtyje?
3. Ar išbandėte Encanto savo kailiu? Ar čia VBS (viena boba sakė)? O gal pasidarius esate šį tiesinimą su abejomis priemonėmis iš karto bigsmile.gif ?
4. Kiek išlieka tiesinimas su Global?
5. Kuom skiriasi Global keratinas nuo Encanto keratino? Matote, pati esu baigusi chemiją ir težinau vieną vienintelį keratiną (vargšė mergaitė  verysad.gif  ) . Norėčiau, kad kaip išmananti medžiagotyrą apšviestumėte mane.o
6. Ar žinote, kad čia draudžiami skelbimai?

1.Aš šiais metais baiginėju Vilniaus Kolegijos šukuosenų dizaino studijas. Ten ir mokiausi medžiagotyros, ir chemijos:)
2. Mane maloniai nustebino tai, kad sudėtis praktiškai iš aliejų, ekstraktų ir žinoma formaldehido.
Vadinasi, į plauką yra įvedami aliejai, gydomosios, drėkinančios medžiagos, kurios vėliau užrakinamos formaldehidu. Encanto sudėtyje yra 1.7% formaldehido.
3. Encanto neišbandžiau savo kailiu, bet išbandžiau ant kaimynės, labai geros draugės, kad galėčiau ja stebėti. Pati esu pasidariusi Global keratin, kurio sudėtyje yra 4% formaldehido:)
4. Su Global keratin iki 6men, priklausomai nuo to kaip priziurima.
5. Sudėtis visiškai kitokia, technologija kitokia smile.gif Global išlieka ilgiau smile.gif
6. Ne, nežinojau smile.gif
Papildyta:
Jei taip tiesiai kuo Global geresnis, kad įeina į sudėtį 4% formaldehidas ir geriau užrakina plauką smile.gif čia mano nuomonėsmile.gif
Papildyta:
Global Keratin sudetis :
Water, Glycerin, Juvexin, Cyclopentasiloxane,Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Chocolate Theobroma Cacao Seed Butter Extract Cocos Nucifera, Peg 12 dimethicone, Stearyl alcohol, Dimethicone, Cetearyl alcohol, cetrimonium Chloride, Hydroxylethylcellulose, Hydrolized Rice Protein, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Formaldehyde, Polysorbate 20, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Disosdium EDTA, D&C red no.33, FD&C yellow no. 5. Certified organic.

Encanto sudetis:
Vanduo, hidrolizuotas keratinas, polyquaternium-7-guar hydroxypropyltrimonium, hidrolizuoti kvieciu baltymai, kvieciu oligosacharidai, vysniu zieves ekstraktas, ramuneliu ekstraktas, henos aliejus, mandarinu aliejus, pelargoniju aliejus, peg-12 dimethicone, amino rugstys, aldehidas, kvapiosios medziagos.
Atsakyti
oba,tai Global Keratin formaldehido yra daugiau nei Encanto?Tai ko gero tas poveikis todel ilgiau islieka,nes jame yra dvigubai daugiau formalino del kurio ilgesniam laikui plaukuose uzsikonservuoja keratinas g.gif Kiek skaiciau tai labai didelis skandalas buvo del to BKT(nebutinai Encanto ar GK,bet siaip del visu siu priemoniu) kad jose yra pernelyg didelis kiekis formalino,ir kad padare leistina norma iki 2%.Tai nesuprantu vieno kodel tada tas Global Keratin toks brangus?Dabar manau kad tai tik reklaminis manevras,nes dauguma mano jeigu sumoka dvigubai didesne suma pinigu tai automatiskai gauna aukstesne kokybe ir itin gera rezultata,ir be jokios chemijos.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 10 19, 21:46)
oba,tai Global Keratin formaldehido yra daugiau nei Encanto?Tai ko gero tas poveikis todel ilgiau islieka,nes jame yra dvigubai daugiau formalino del kurio ilgesniam laikui plaukuose uzsikonservuoja keratinas g.gif  Kiek skaiciau tai labai didelis skandalas buvo del to BKT(nebutinai Encanto ar GK,bet siaip del visu siu priemoniu) kad jose yra pernelyg didelis kiekis formalino,ir kad padare leistina norma iki 2%.Tai nesuprantu vieno kodel tada tas Global Keratin toks brangus?Dabar manau kad tai tik reklaminis manevras,nes dauguma mano jeigu sumoka dvigubai didesne suma pinigu tai automatiskai gauna aukstesne kokybe ir itin gera rezultata,ir be jokios chemijos.

Va taip, as sakau pati net apakau kai pamaciau encanto sudeti biggrin.gif variau variau ant encanto, kai pamaciau kiek alieju turi iskart pakeiciau nuomone, galvoju reik uzsisakyti, bandyt, jei patiks dirbt su ja:) patiko ir pradejau smile.gif
Matai, jei nori kad issilygintu plaukai pilnai tai tas chocolate Global keratin su 4%
Yra ir silpnesnis strawbery Global keratin, kuriame 1.7%
Tas 4% as padariau isvada kad juodaodziams skirtas smile.gif bet norejau ji ismegint.
Esmine taisykle, nezaiskint savarankiskai namuose su siais produktais, formaldehidas pavojingas sveikatai, todel reikia moket elgtis ir kuo greiciau atlikti procedura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 10 19, 20:46)
oba,tai Global Keratin formaldehido yra daugiau nei Encanto?Tai ko gero tas poveikis todel ilgiau islieka,nes jame yra dvigubai daugiau formalino del kurio ilgesniam laikui plaukuose uzsikonservuoja keratinas g.gif  Kiek skaiciau tai labai didelis skandalas buvo del to BKT(nebutinai Encanto ar GK,bet siaip del visu siu priemoniu) kad jose yra pernelyg didelis kiekis formalino,ir kad padare leistina norma iki 2%.Tai nesuprantu vieno kodel tada tas Global Keratin toks brangus?Dabar manau kad tai tik reklaminis manevras,nes dauguma mano jeigu sumoka dvigubai didesne suma pinigu tai automatiskai gauna aukstesne kokybe ir itin gera rezultata,ir be jokios chemijos.

Mergaites, nesipykitn 4u.gif
kiek as domejausi encanto ir GK, tai ju skirtumas isties labai gerai iavrdintas siek tiek auksciau - sudetis kardinaliai skiriasi, Encanto (bent jau pagal tai kas isvardinta ant buteliuku) isties yra "svaresnis" vaariantas, bet del formaldehido tai noreciau pataisyti, nes GK yra 3 skirtingi formaldehido kiekiai - 2%, 4% (jei neklystu jis naudojamas afro tipo plaukams, kai laaabai garbanoti) ir dar vienas, bijau suklysti, bet berods ar tik ne 1%. zodziu, kam labai idomu galite pasiskaityti www.globalkeratin.com puslapyje
O Encanto yra 1.7% formaldehido.

Bet kaip ir daugelis cia besilankanciu as laikausi nuomones - kiekvienam plaukui skirtingas poveikis, kiekvienam plaukui skirtingi ir sampunai tinka, kiekviena mes galime daugiau ar maziau investuoti i save.

Asmeniskai as pasidarius su Encanto, kolege su GK - skirtumo nematau blush2.gif

Beje, vakar netycia uzejau i Ukmerges maximos eurovaistine ir ten nemokamai tyre plauka sus aparatu. Tai ka isgirdau nustebino ir nudziugino - plaukas sveikas, galvos oda linkusi riebaluotis. ir isties per monitoriu ziureint, nesimate skilinejanciu galiuku ar pan. ant keliu tik plauku matesi baltos demeles, kaip paaiskino, kad ties ta vieta gali plaukas luzti. Bet tokie buvo viso labo keli plaukai!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Nesipykstam, diskutuojam smile.gif
Global yra triju rusiu 0%, 1.7% ir 4%
kiek pamenu smile.gif

QUOTE(ramintal @ 2010 10 19, 21:57)

Mergaites, nesipykitn  4u.gif
kiek as domejausi encanto ir GK, tai ju skirtumas isties labai gerai iavrdintas siek tiek auksciau - sudetis kardinaliai skiriasi, Encanto (bent jau pagal tai kas isvardinta ant buteliuku) isties yra "svaresnis" vaariantas, bet del formaldehido tai noreciau pataisyti, nes GK yra 3 skirtingi formaldehido kiekiai - 2%, 4% (jei neklystu jis naudojamas afro tipo plaukams, kai laaabai garbanoti) ir dar vienas, bijau suklysti, bet berods ar tik ne 1%. zodziu, kam labai idomu galite pasiskaityti www.globalkeratin.com puslapyje
O Encanto yra 1.7% formaldehido.

Bet kaip ir daugelis cia besilankanciu as laikausi nuomones - kiekvienam plaukui skirtingas poveikis, kiekvienam plaukui skirtingi ir sampunai tinka, kiekviena mes galime daugiau ar maziau investuoti i save.

Asmeniskai as pasidarius su Encanto, kolege su GK - skirtumo nematau  blush2.gif

Beje, vakar netycia uzejau i Ukmerges maximos eurovaistine ir ten nemokamai tyre plauka sus aparatu. Tai ka isgirdau nustebino ir nudziugino - plaukas sveikas, galvos oda linkusi riebaluotis. ir isties per monitoriu ziureint, nesimate skilinejanciu galiuku ar pan. ant keliu tik plauku matesi baltos demeles, kaip paaiskino, kad ties ta vieta gali plaukas luzti. Bet tokie buvo viso labo keli plaukai!!!  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikut @ 2010 10 19, 21:01)
Nesipykstam, diskutuojam smile.gif
Global yra triju rusiu 0%, 1.7% ir 4%
kiek pamenu smile.gif

Dziugu, as visada uz diskusija smile.gif

bet lesikite vis del to pataisyti del GK - 0%, 2% ir 4%
tikrai 2% nes mano kolegei butent su tokiu ir dare, nes ji labai nustebo, kai pasakiau, kad encanto yra maziau formaldehido - 1.7%. Del kitu procentu sutinku, pati ka tik paziurejau puslapy ju. Be je, Baltijos salyse oficialiai atstovauja LV. Kaina UK 1000ml GK apie 1500 lt berods... o gal ir klystu. g.gif tiktiek, kad norit pirkt, praso nurodyti salona kuriame dirbi, privaciai neparduoda, taip bando kovoti su kirpejom-nelegalem, kurios ta pacia paslauga daro pigiau, bet namie ax.gif

p.s. as tikrai nei kirpeja nei ka, tiesiog su kolegem uzsimanem isigyti GK, nes Encanto jau isbandem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintal @ 2010 10 19, 22:11)
Dziugu, as visada uz diskusija smile.gif

bet lesikite vis del to pataisyti del GK -  0%, 2% ir 4%
tikrai 2% nes mano kolegei butent su tokiu ir dare, nes ji labai nustebo, kai pasakiau, kad encanto yra maziau formaldehido - 1.7%. Del kitu procentu sutinku, pati ka tik paziurejau puslapy ju. Be je, Baltijos salyse oficialiai atstovauja LV. Kaina UK 1000ml GK apie 1500 lt berods... o gal ir klystu.  g.gif  tiktiek, kad norit pirkt, praso nurodyti salona kuriame dirbi, privaciai neparduoda, taip bando kovoti su kirpejom-nelegalem, kurios ta pacia paslauga daro pigiau, bet namie  ax.gif

p.s. as tikrai nei kirpeja nei ka, tiesiog su kolegem uzsimanem isigyti GK, nes Encanto jau isbandem  doh.gif

Jo, musu salonas perka is LV smile.gif Ir teisingai daro , pazek kaip nusmuko rinkos kaina kai atsirado tokiu mergeliu kurios be issilavinimo ta procedura namuose su encanto daro smile.gif Encanto jau 300lt pasidare brangu smile.gif O global bando apginti savo varda ir gerai daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 10 19, 20:46)

Linuxox, o kaip beje tau ta nauja priemone su keratinu kur bandei ir sakei pasidalinsi ispudziais? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikut @ 2010 10 19, 21:16)
Jo, musu salonas perka is LV smile.gif Ir teisingai daro , pazek kaip nusmuko rinkos kaina kai atsirado tokiu mergeliu kurios be issilavinimo ta procedura namuose su encanto daro smile.gif Encanto jau 300lt pasidare brangu smile.gif O global bando apginti savo varda ir gerai daro smile.gif

na visu pirma as nei mergele nei ka - jei cia i mane tas kreipinys buvo adresuotas biggrin.gif tiesiog turime viena kirpeja, kuri tikrai dirba normaliam salone ( ne tokiam, kur kirpimas 5Lt kainuoja) ir ji sutinka mums atlikti ta procedura ir tiek. nieko cia blogo nematau, tiesa sakant. Man tikrai butu gaila isleisti 600 Lt kai neaisku kiek laikysis tas tiesinimas. Kolege pasidare, sumokejo 900 lt (laaabai ilgi plaukai), praejo 2 men ir ka - jau planuojasi kartoti procedura, nors pirko ir tuos pacius GK sampunus is to paties prabangaus salono... taip kad kaina ne visada atitinka kokybe 4u.gif

Nepykit, bet kaina tikrai daugiau nei kad didele...

bet nematau prasmes gincytis, nes kaip ir sakiau anksciau - kiekviena renkames tai ka norim smile.gif

asmeniskai as patenkinta ir encanto - su plaukais susitvarkyti dar nebuvo taip lengva, su fenu prapuciu ir ciki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintal: 19 spalio 2010 - 21:27
O viespatie mane ne taip supratot biggrin.gif as aplamai kalbejau kad yra mergeliu kurios be issilavinimo atlieka tas proceduras namuose netinkamom salygom ir ima 150lt . Tada zmogus renkasi kur pigiau o ne kokybe :0 ta turejau omeny smile.gif)

QUOTE(ramintal @ 2010 10 19, 22:24)
Linuxox, o kaip beje tau ta nauja priemone su keratinu kur bandei ir sakei pasidalinsi ispudziais?  ax.gif
Papildyta:
na visu pirma as nei mergele nei ka - jei cia i mane tas kreipinys buvo adresuotas  biggrin.gif  tiesiog turime viena kirpeja, kuri tikrai dirba normaliam salone ( ne tokiam, kur kirpimas 5Lt kainuoja) ir ji sutinka mums atlikti ta procedura ir tiek. nieko cia blogo nematau, tiesa sakant. Man tikrai butu gaila isleisti 600 Lt kai neaisku kiek laikysis tas tiesinimas. Kolege pasidare, sumokejo 900 lt (laaabai ilgi plaukai), praejo 2 men ir ka - jau planuojasi kartoti procedura, nors pirko ir tuos pacius GK sampunus is to paties prabangaus salono... taip kad kaina ne visada atitinka kokybe  4u.gif

Nepykit, bet kaina tikrai daugiau nei kad didele...

bet nematau prasmes gincytis, nes kaip ir sakiau anksciau - kiekviena renkames tai ka norim  smile.gif

Papildyta:
Kaip nemaloniai pasijutau. Cia kalbeta apskritai, cia i jusu puse nieko nesakyta. nesupraskit klaidingai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ramintal @ 2010 10 19, 22:24)
Linuxox, o kaip beje tau ta nauja priemone su keratinu kur bandei ir sakei pasidalinsi ispudziais?  ax.gif

Jau gyriausi smile.gif zinok man labai thumbup.gif as ir foto buvau sudejusi,galit pasiziureti kelis psl atgal.Patiko man ir BKT bet mano plaukams tikrai nereikia to tiesinimo
Atsakyti
QUOTE(Nikut @ 2010 10 19, 22:30)

Atleiskit, bet tikrai nemanau, kad reikia didelio išsilavinimo tiesinant plaukus. Čia ne kosminių laivų valdymas. Tą daro tokios pat kirpėjos (mergelės biggrin.gif ) kaip ir jūs. Kažkokie mokslai baigti vis tiek. Kirpėja, dirbanti namuose, ar kirpėja, dirbanti kirpykloje, nematau didelio skirtumo. Šiaip, kad žmonės ieško kur pigiau, yra normalu. Konkurencija labai sveikas dalykas, tsakant.
Atsakyti
drinks_cheers.gif didelio issilavinimo tikrai nereikia,tiesiog uztenka zinoti ka po ko reikia daryti,o ir siaip tureti bendra supratima apie ta procedura,man tai juokas ima is tokiu meistru kurie save ir savo darba itin sureiksmina,jau toks vaizdas susidaro kad ji atlikti reikia netgi ypatingu galiu lotuliukas.gif
Atsakyti