Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 16, 15:33)
Sendiena po triju dienu laukimo pagaliau issiploviau galva!!!!! Tikrai nesitikejau kad taip atrodys plaukai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Silkiniai, blizgantys, galiukai visiskai nenusiuro atrodo kaip znyplemis istiesinti cool.gif  Ziuresiu kiek laikys man, bet man atrodo kad tikrai dar darysiuos sia procedura thumbup.gif

O kokią procedūrą dareisi - su brasil ar encanto? Kiek mokėjai? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godike @ 2010 10 17, 11:14)

O tai ne vienas ir tas pats? bigsmile.gif
Atsakyti
Turbut maiso Encanto de Brazil ir Global Keratin
Atsakyti
QUOTE(Godike @ 2010 10 17, 08:14)

Dariausi su Global Keratin. Kirpykloje atsirado naujiena ir pirmosios 3 uzsiregistravusios siai procedurai mokejome 100lt thumbup.gif Siaip mano plaukam kainuotu 800 lt. doh.gif Tikrai tiek nemokeciau schmoll.gif Kita karta parsisiusiu priemones is Jav ir darysiuos namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 10 17, 13:13)
Turbut maiso Encanto de Brazil ir Global Keratin

Soriukas, sumaišiau, bet tikra turėjau tai galvoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 17, 13:44)
Dariausi su Global Keratin.   Kirpykloje atsirado naujiena ir pirmosios 3 uzsiregistravusios siai procedurai mokejome 100lt thumbup.gif   Siaip mano plaukam kainuotu 800 lt. doh.gif   Tikrai tiek nemokeciau schmoll.gif  Kita karta parsisiusiu priemones is Jav ir darysiuos namuose biggrin.gif

Ech, už 100 Lt aš jau rytoj daryčiausi smile.gif Džiaugiuosi, kad rezultatais patenkinta, būtų gerai, kad po kelių mėnesių parašytum atsiliepimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Godike: 17 spalio 2010 - 13:23
As vakar išsitiesinau su global keratin Yury salone. Klausinėjau pas kirpėją juo skiriasi global ir tos pigios priemonės, kuriomis čia visos tiesinasi. Sakė, kad global yra tikras keratinas, o tie papigiakai - jo cheminė kopija smile.gif Šiaip plaukai nerealūs, negaila nei vieno cento, žiūrėsiu kas bus po plovimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 10 17, 16:10)
As vakar  išsitiesinau su global keratin Yury salone. Klausinėjau pas kirpėją juo skiriasi global ir tos pigios priemonės, kuriomis čia visos tiesinasi. Sakė, kad global yra tikras keratinas, o tie papigiakai - jo cheminė kopija smile.gif Šiaip plaukai nerealūs, negaila nei vieno cento, žiūrėsiu kas bus po plovimo  smile.gif

Tai cia visom jie nerealus po proceduros. Girtis galesit tik po keliu plovimo, ar verta tokias sumas moketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 10 17, 13:44)
Dariausi su Global Keratin.  Kirpykloje atsirado naujiena ir pirmosios 3 uzsiregistravusios siai procedurai mokejome 100lt thumbup.gif  Siaip mano plaukam kainuotu 800 lt. doh.gif  Tikrai tiek nemokeciau schmoll.gif  Kita karta parsisiusiu priemones is Jav ir darysiuos namuose biggrin.gif

QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 10 17, 16:10)
As vakar  išsitiesinau su global keratin Yury salone. Klausinėjau pas kirpėją juo skiriasi global ir tos pigios priemonės, kuriomis čia visos tiesinasi. Sakė, kad global yra tikras keratinas, o tie papigiakai - jo cheminė kopija smile.gif Šiaip plaukai nerealūs, negaila nei vieno cento, žiūrėsiu kas bus po plovimo  smile.gif

Bet as pastebejau, kad su Global Keratin rezultatu visos merginos patenkitos, o kurios daresi su Encanto de Brazil tai didzioji dalis nusivyle. Reiks kita karta ir man Global keratin siustis, nes Encanto tai baisiai nepatiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 10 17, 13:57)
Bet as pastebejau, kad su Global Keratin rezultatu visos merginos patenkitos, o kurios daresi su Encanto de Brazil tai didzioji dalis nusivyle. Reiks kita karta ir man Global keratin siustis, nes Encanto tai baisiai nepatiko cool.gif

As ta taip pat pastebejau, todel kai skambinausi i kirpykla klausiau su kokiom priemonem daro. Su encanto net nebuciau dariusis. schmoll.gif
Atsakyti
Todel, kad Encanto savikaina pigesne ir del to kas jis trumpiau islieka smile.gif
O Global labai brangus pats keratinas, del to tokios ir kainos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikut @ 2010 10 19, 20:33)
Todel, kad Encanto savikaina pigesne ir del to kas jis trumpiau islieka smile.gif
O Global labai brangus pats keratinas, del to tokios ir kainos wink.gif

Keletas klausimų:
1. Kur mokėtės medžiagotyros?
2. Kas jus maloniai nustulbino Encanto sudėtyje?
3. Ar išbandėte Encanto savo kailiu? Ar čia VBS (viena boba sakė)? O gal pasidarius esate šį tiesinimą su abejomis priemonėmis iš karto bigsmile.gif ?
4. Kiek išlieka tiesinimas su Global?
5. Kuom skiriasi Global keratinas nuo Encanto keratino? Matote, pati esu baigusi chemiją ir težinau vieną vienintelį keratiną (vargšė mergaitė verysad.gif ) . Norėčiau, kad kaip išmananti medžiagotyrą apšviestumėte mane.
6. Ar žinote, kad čia draudžiami skelbimai?
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 10 19, 20:51)
Keletas klausimų:
1. Kur mokėtės medžiagotyros?
2. Kas jus maloniai nustulbino Encanto sudėtyje?
3. Ar išbandėte Encanto savo kailiu? Ar čia VBS (viena boba sakė)? O gal pasidarius esate šį tiesinimą su abejomis priemonėmis iš karto bigsmile.gif ?
4. Kiek išlieka tiesinimas su Global?
5. Kuom skiriasi Global keratinas nuo Encanto keratino? Matote, pati esu baigusi chemiją ir težinau vieną vienintelį keratiną (vargšė mergaitė  verysad.gif  ) . Norėčiau, kad kaip išmananti medžiagotyrą apšviestumėte mane.
6. Ar žinote, kad čia draudžiami skelbimai?

drinks_cheers.gif Aš ir labai norėčiau atsakymų į šiuos klausimus ax.gif Baisiai įdomu pasidarė kuom Global keratinas geresnis už Encanto keratiną bigsmile.gif Nes kol kas iš atsakymo supratau, kad geresnis tik dėl to, kad brangesnis laugh.gif
Atsakyti