[quote=Sunreja,2010 10 12, 18:56]
[quote=linuxox,2010 10 12,
[/quote]
O jusu plaukai patys tiesus ar banguojasi kazkiek? Siausiasi?
[/quote]
Mano plaukai yra sausi,o saknys riebesnes,linke veltis,ypac veliasi prie kaklo,siek tiek banguojasi,bet nesisiausia,tik labai trupa,nes sviesinu sruogelemis.
Iskart po BKT mano plaukai buvo siurkstus ir nelabai grazus,kaip dabar issiaiskinau tai galejo buti del to kad per daug keratino buvo mano plaukams,po to kai jis atsiplove jie tapo zymiai grazesni,blizgantys ir svelnus.
Vitulka-kai pilnai viska isbandysiu(ir ant savo artimuju taip pat) tada galesiu atidaryti nauja tema
As ka tik po brazilisko tiesinimo. Tiesino nuo 12-15:30 Kai tiesino znyplemis su tokia temperatura, tai taip sukandau zandikaulius kad dabar dar skauda...gaila buvo plauku nezinau koks bus vaizdas kai issiplausiu. Proceduros metu visiskai negrauze akiu ar gerkles, nors kirpeja dave uzsidengti ranksluostuka, nes daugumai sake labai asaroja akys. Man gal viena karta sugrauze akis kai tiesino pati prieki. Dabar aisku kaip ir visom, idealiai tiesus plaukai as net nenoreciau kad man tokie butu issiplovus labai priploti Tikiuosi kad pasiputima plauku nuims ir man to uzteks. Procedura vadinasi atstatanti, bet man kazkaip atrodo kad plaukai nuo tokio karscio znypliu stipriai nukencia. Kirpeja pasidare pries pora men, tai sake plauku galiukai pasiuro reikejo pakirpti:verysad: Gal del to kad jos labai jau ploni ir silpni plaukuciai , tikiuosi man nieko nebus Parasysiu kaip bus issiplovus ir dar veliau/:)
Vajetau, man atrodo, atradau "savą" temą, kur plaukai šiaušiasi ir yra diiiiiidelis galvosūkis kasryt kaip tą 220v suguldyt normaliai Tik esu visiškai žalia, apie tokį būdą perskaičiau šiame forume.. Gal kas iš Kauniečių darotės namuose tokias procedūras? Gal galėčiau pasikonsultuoti dėl priemonių ir pan? Man kolkas čia mistika - tiek pavadinimų, tiek poveikių, galva sukasi Arba gal rekomenduotumėte saloną, kur kaina nepriverstų paskutinių rūbų palikti?
yra dar viena priemone be formaldehido, proceduros metu niekas nesmirda ir negrauzia akiu. visi kvapai malonus. plaukai turi sveika blizgesi iskart. si priemone tinka tam kas nori tureti sveika , nepasisiaususi plauka.
QUOTE(audruzele @ 2010 10 13, 23:24)
yra dar viena priemone be formaldehido, proceduros metu niekas nesmirda ir negrauzia akiu. visi kvapai malonus. plaukai turi sveika blizgesi iskart. si priemone tinka tam kas nori tureti sveika , nepasisiaususi plauka.
o kaip ji vadinasi?
QUOTE(Scurry @ 2010 10 13, 22:03)
Aš ir dabar renku informaciją apie šį būdą. Turiu plaukus iš serijos "liūte, neliūdėk". Jau tikrai planavau pasikirpus plaukus ir juos nusidažius pasidaryti šią procedūrą, bet padaugėjus kalbų apie galiukų nušiurimą kol kas susilaikau. Manau, labiau apsimoka nueiti vieną kartą ir pasidaryti tą procedūrą (manodrabuziai forume galima rasti mergaičių, atliekančių šią procedūrą kirpykloje už 100-150 lt), nei siųstis priemones pačiai (kas išeitų apie 230 lt, bet būtų ne vienam kartui) ir prašyti, kad kas ištiesintų. Galbūt tai ne kiekvienam plaukui stebuklinga priemonė. Juolab, kad šioje temoje to entuziazmo vis mažėja
Papildyta:
QUOTE(audruzele @ 2010 10 13, 22:24)
Bet kalbama, kad būtent formaldehidas fiksuoja plaukų tiesumą. Plaukai gražiai nuotraukose bilizga ir ištiesinus juos su formaldehido turinčia priemone
QUOTE(Burleska @ 2010 10 13, 22:36)
Bet kalbama, kad būtent formaldehidas fiksuoja plaukų tiesumą. Plaukai gražiai nuotraukose bilizga ir ištiesinus juos su formaldehido turinčia priemone
o ne keratinas?
Ilgakoja, kodėl be foto?
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 13, 22:42)
Na, kiek supratau, plaukai užpildomi keratinu. Bet užpildytas, sveikas, žvilgantis plaukas dar nebūtinai tiesus. Manau, tas formaldehidas dėl to ir dedamas, kad užfiksuotų tą tiesumą, glotnumą kiek galima ilgiau.
QUOTE(Scurry @ 2010 10 13, 22:28)
o kaip ji vadinasi?
DIKSON - KERATIN
Papildyta:
QUOTE(Burleska @ 2010 10 13, 22:36)
Aš ir dabar renku informaciją apie šį būdą. Turiu plaukus iš serijos "liūte, neliūdėk". Jau tikrai planavau pasikirpus plaukus ir juos nusidažius pasidaryti šią procedūrą, bet padaugėjus kalbų apie galiukų nušiurimą kol kas susilaikau. Manau, labiau apsimoka nueiti vieną kartą ir pasidaryti tą procedūrą (manodrabuziai forume galima rasti mergaičių, atliekančių šią procedūrą kirpykloje už 100-150 lt), nei siųstis priemones pačiai (kas išeitų apie 230 lt, bet būtų ne vienam kartui) ir prašyti, kad kas ištiesintų. Galbūt tai ne kiekvienam plaukui stebuklinga priemonė. Juolab, kad šioje temoje to entuziazmo vis mažėja
Papildyta:
Papildyta:
bet tai koks sveikumas gali buti jei vistiek naudojama stipri chemine medziaga. o jei si priemone gerai koncervuoja , tai sveikumo ten 0 tik graziai skamba.
QUOTE(audruzele @ 2010 10 13, 23:04)
Matote, šiuo atveju, kai kalbama apie TIESINIMĄ, prioritetas yra TIESŪS plaukai, o kas sveikiau lieka antrame plane. P.S. ne tik gražiaip skamba, bet kai kada ir gražiai atrodo
QUOTE(Burleska @ 2010 10 13, 23:10)
Matote, šiuo atveju, kai kalbama apie TIESINIMĄ, prioritetas yra TIESŪS plaukai, o kas sveikiau lieka antrame plane. P.S. ne tik gražiaip skamba, bet kai kada ir gražiai atrodo
graziai atrodo koki menesi du , o paskui sveiki sugrize i realybe . ir jei tik kai kada graziai atrodo , kaip jus sakote . tada kam tos snekos apie sveikuma ir geri cia minimu produktu
Sendiena po triju dienu laukimo pagaliau issiploviau galva!!!!! Tikrai nesitikejau kad taip atrodys plaukai Silkiniai, blizgantys, galiukai visiskai nenusiuro atrodo kaip znyplemis istiesinti Ziuresiu kiek laikys man, bet man atrodo kad tikrai dar darysiuos sia procedura