QUOTE(hetary @ 2010 10 07, 07:26)
Po poros mėnesių dirbsiu su KERATIN SHOT KIT - salerm , efektas panasus kaip i encanto do brasil, bet jame nera Formaldehido . Veliau galesiu ideti nuotrauku kaip po plovimo atrodo plaukai, tai pat po 2 men galesiu pati pasakyti skirtumus, kuri priemone geresne. Čia trumpai apie priemone, kai turesiu savo rankose galesiu plačiau apsviesti
http://www.plaukai.eu/index/13758
Dariau sita
Si priemone skirta atstatymui daugiau,bet,jeigu naudojamas sampunas,kauke po proceduros,tada efektas matosi.Dariau panelei su pazeistais plaukais,kurie sukasi netvarkinagi ir puciasi,taip pat dariau naturaliem ilgiem plaukam,kur galiukai sukosi,siausesi.
Rezultatas pirmosios. Su feno pagalba nusiima putimasisi ir plauku raitymasis tvarkingesnis.Paformavus su fenu issitiesina,znypliu nereikia.Butina naudoti sampuna ir kauke su keratinu.Plaukai blizga ir atrodo sveikai.
Antrosios,po pirmo plovimo grizo plaukai i pirmine padeti.Nedziovinus su fenu.Po antro,trecio plovimo,naudojant sampuna ir kauke,plauku galiukai nesisuko,o liko tik lengvos bangeles.Cia viskas be feno.Su feno pagalba lengvai issitiesina.Papildomai znypliu nereikia.
Manau labai individualu.Bandziau sau sampuna tik,o mano plaukai puciasi ir jei netvarkau banguojasi.Tai man tik sampunas nueme putimasi ir graziai plaukai krito nedziovinus fenu.Nzn kaip po keratino,manau man pakankamai gerai istiesintu,bet sau dar nebandziau.