Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Karamel'e @ 2010 10 01, 16:04)
Aisku galima, nebutinai turi buti Natura Siberika, tiks bet koks be tu sulfatu 4u.gif

Pvz Alternos 4u.gif
Atsakyti

i 
Savireklama - tai ta pati reklama.
Bet kokia reklama forume draudžiama.
Atsakyti
Man kaip sake, kad ir be Sodium turi buti g.gif Nes radau kelis sampunus be Sulfatu, bet buvo tas Sodium daugelyje, todel rinkaus Natura Siberica 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 09 11, 17:14)
mano pirmieji rezultatai :
pries viska stai taip atrodziau:
user posted image
po tiesinimo, tobulai priglude, gal net sakyciau per daug prilipe prie galvos buvo :
user posted image
po pirmojo plovimo jau nebe tokie tobuli, atsirado kelios bangeles, beto siek tiek pasipute, nors vis dar labai svelnus, ir sveikai atrodantys:
user posted image
ziuresim kaip bus toliau  blush2.gif

rezultatai po menesio:
galai:
user posted image
be blykstes user posted image
is sono, matosi issiputimas ir bangos:
user posted image
user posted image
ir is galo:
user posted image
liudnokas rezultatas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquawille: 03 spalio 2010 - 20:19
QUOTE(Aquawille @ 2010 10 03, 21:17)
liudnokas rezultatas  verysad.gif

Man po tiesinimo praejo apie 2 savaites, bet rezultatas panasus doh.gif Ir labai issauseje galiukai g.gif Gal but Global Keratin geresne priemone g.gif O gal visos jos yra akiu dumimas doh.gif
Atsakyti
Na taip, gundausi ir aš šiuo "stebuklu", bet žiūriu, kad liūto prigimtį sunku pašalinti biggrin.gif. Paskutinėje nuotraukoje plaukai dar normaliai atrodo, bet jei jau prasidėjo kraipymosi-raitymosi-pūtimosi procesai, kažin kiek viskas laikysis
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 03, 12:57)
Man kaip sake, kad ir be Sodium turi buti  g.gif  Nes radau kelis sampunus be Sulfatu, bet buvo tas Sodium daugelyje, todel rinkaus Natura Siberica  4u.gif

O ka tas Sulfatas daro keratinu tiesintiems plaukams? g.gif

QUOTE(Aquawille @ 2010 10 03, 21:17)

Man zinokit ir paskutinej foto plaukai graziai atrodo rolleyes.gif Aisku, yra pasibangavimas, bet kaip graziai blizga, be to, neatrodo pasipute ax.gif Kas man labiausiai aktualu rolleyes.gif Po sekancio dazymo, pirksiu ir as visas priemones rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Burleska @ 2010 10 03, 22:13)
Na taip, gundausi ir aš šiuo "stebuklu", bet žiūriu, kad liūto prigimtį sunku pašalinti biggrin.gif. Paskutinėje nuotraukoje plaukai dar normaliai atrodo, bet jei jau prasidėjo kraipymosi-raitymosi-pūtimosi procesai, kažin kiek viskas laikysis

Na bet panos, nenorekim stebuklo, jug ir raso, jog poveikis buna 2-3 men, kas vadinasi apie 2 men, ir einant antram men jis vis mazeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 10 03, 22:17)
rezultatai po menesio:
...

na normaliai gan... aisku ne tiesus, bet glotnesni, nei naturalus plaukai tavo :/
Atsakyti
Aquawille rezultatai po mėnesio nekokie, ir dar žinant, kad tos procedūros nepigios. Po tiesinimo žinoma plaukai atrodo labai gražūs, blizga, BET ar verta buvo? smile.gif Manau ne. Man pvz ir taip jūsų plaukai gražus, aš dar labiau juos pabanguočiau ir keisčiau plaukų spalvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 10 04, 10:16)
Aquawille rezultatai po mėnesio nekokie, ir dar žinant, kad tos procedūros nepigios. Po tiesinimo žinoma plaukai atrodo labai gražūs, blizga, BET ar verta buvo? smile.gif Manau ne. Man pvz ir taip jūsų plaukai gražus, aš dar labiau juos pabanguočiau ir keisčiau plaukų spalvą ax.gif

manau neverta g.gif offtopic, bet visgi kaip spalva keistumet, man nei juoda nei sviesi netinka, dabar tarpinis variantas bet ir juo nepatenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquawille: 04 spalio 2010 - 11:13
Dar nesidariau tokios procedūros, bet manau, kad reikia atskirti - Encanto, kuris yra pigesnis ir Brasil. Aš vis dar tikiuosi, kad su Brasil kokybė geresnė. Nors tikrai nesitikėčiau keturis mėnesius vaikščioti su tiesiais labai tiesiais plaukais, bet gražesniais ir truputį sveikesniais plaukais (toks būtų mano pageidavimas).
Atsakyti
QUOTE(Godike @ 2010 10 04, 12:17)
Dar nesidariau tokios procedūros, bet manau, kad reikia atskirti - Encanto, kuris yra pigesnis ir Brasil. Aš vis dar tikiuosi, kad su Brasil kokybė geresnė. Nors tikrai nesitikėčiau keturis mėnesius vaikščioti su tiesiais labai tiesiais plaukais, bet gražesniais ir truputį sveikesniais plaukais (toks būtų mano pageidavimas).

bet ar apsimoka investuoti tiek pinigu uz vos kelis menesius siek tiek graziau ir sveikiau atrodanciu plauku ? gal verciau kokybiskesne kosmetika plaukams naudoti g.gif cia toks klausimas apmastymams g.gif beto su global darantis kainuotu tikraii daug brangiau nei su encanto .
Atsakyti