Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

Maciau keletai merginu po sios proceduros buvo problemu su pleiskanom, tad gavau patarima ka butu galima su jom padaryt. Po galvos plovimo reiktu itrinti galvos oda su kepimo soda, pries tai ja siek tiek sumaisius su vandeniu. Mano viena drauge isbande tai po keletos tokiu proceduru situacija gerokai pagerejo.
Atsakyti
o sis Braziliskas tiesinimas nera kartais dar vadinamas plauku laminavimu? o gal as cia kazka maisau doh.gif blush2.gif
nes as plauku laminavimo proceduras esu dariusi ne viena karta, bet man kirpeja nupasakojo, kad jis tiesiog nuima plauku puruma, juos pamaitina, neleidzia luzineti ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 21, 09:20)
Aaa, as jau issigandau, nes ir zadu isbandyti ta tiesinima  smile.gif  Ir nsvb man visi atsiliepimai, nes visu plaukai skirtingi, kol ant saves neisbandysiu, nzn, kas tas yra ir kaip laikosi ant mano plauku  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif 100% pritariu,galima cia diskutuoti metu metais ir vistiek vienos tiesos nerasime,skirtingiems plaukams skirtingas ir poveikis,o kur dar skirtingi zmoniu poreikiai,naudojamos priemones,plauku prieziuros igudziai...
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 27, 15:50)
o sis Braziliskas tiesinimas nera kartais dar vadinamas plauku laminavimu? o gal as cia kazka maisau doh.gif  blush2.gif
nes as plauku laminavimo proceduras esu dariusi ne viena karta, bet man kirpeja nupasakojo, kad jis tiesiog nuima plauku puruma, juos pamaitina, neleidzia luzineti ir t.t. ir pan.

ne, tai yra du skirtingi dalykai.
Atsakyti
As pasidariau. plausiu 3 karta jau. Po 2 plovimu plaukai idealiai tiesus, net su znyplem taip neissitiesindavau. Po pirmo plovimo plaukai atrode aip pat kaip katik proceduros - labai priglude, kaip styga. Po antro visiskai tiesus, bet igave naturalaus pustumo biggrin.gif Bet tikrai nepasipute biggrin.gif biggrin.gif tiesiog naturaliau atrodo, nes man tokie visiskai priglude netinka, nors gal cia del to, kad serumo beveik netepiau, tik ant sausesniu galu, o pirma karta per visus plaukuse perbraukiau ax.gif Tikiuos, kad neissiplaus man niekas ir veliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 14:43)
As pasidariau. plausiu 3 karta jau. Po 2 plovimu plaukai idealiai tiesus, net su znyplem taip neissitiesindavau. Po pirmo plovimo plaukai atrode aip pat kaip katik proceduros - labai priglude, kaip styga. Po antro visiskai tiesus, bet igave naturalaus pustumo biggrin.gif Bet tikrai nepasipute biggrin.gif biggrin.gif tiesiog naturaliau atrodo, nes man tokie visiskai priglude netinka, nors gal cia del to, kad serumo beveik netepiau, tik ant sausesniu galu, o pirma karta per visus plaukuse perbraukiau  ax.gif  Tikiuos, kad neissiplaus man niekas ir veliau  unsure.gif

o tu pati dareisi? ar pas kazka dareisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintal @ 2010 09 28, 16:01)
o tu pati dareisi? ar pas kazka dareisi?  g.gif

Pas viena panele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 15:43)
As pasidariau. plausiu 3 karta jau. Po 2 plovimu plaukai idealiai tiesus, net su znyplem taip neissitiesindavau. Po pirmo plovimo plaukai atrode aip pat kaip katik proceduros - labai priglude, kaip styga. Po antro visiskai tiesus, bet igave naturalaus pustumo biggrin.gif Bet tikrai nepasipute biggrin.gif biggrin.gif tiesiog naturaliau atrodo, nes man tokie visiskai priglude netinka, nors gal cia del to, kad serumo beveik netepiau, tik ant sausesniu galu, o pirma karta per visus plaukuse perbraukiau  ax.gif  Tikiuos, kad neissiplaus man niekas ir veliau  unsure.gif

po 2 plovimu ir pas mane buvo tiek laimes biggrin.gif deja ,dziaugsmas dingo taip pat greitai kaip ir atsirado. uzteko 3 savaiciu .
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 09 28, 19:04)
po 2 plovimu ir pas mane buvo tiek laimes  biggrin.gif  deja ,dziaugsmas dingo taip pat greitai kaip ir atsirado. uzteko 3 savaiciu .

Tikiuos, kad man nedings verysad.gif unsure.gif O kas kiek dienu jus galva plovete?
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 09 28, 19:26)
gal nuotrauka?smile.gif

Dabar nedesiu ir siaip manau tik i AZ siusciau, nes is priekio fotkinausi, kazkodel nenoriu rodytis, gal nepyksit biggrin.gif biggrin.gif Isivaizduokit, kai cia merginos dejo iskart po proceduros plaukus, tai po pirmo plovmo jie man visiskai taip pat atrode. Po antro siek tiek psutesni, man labiau taip ir patinka.
Atsakyti
Na pas mane jau atsiplove,dariausi rugpjucio 5d,tai nepilnai 2 menesius atvaiksciojau,dabar laukiu dar vieno 'stebuklo' is USA mirksiukas.gif tai turetu buti kazkas panasaus i tarpini varianta tarp laminavimo ir brazilisko tiesinimo,tik absoliuciai be jokios chemijos.Kai tik isbandysiu-parasysiu atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 09 28, 21:07)
Na pas mane jau atsiplove,dariausi rugpjucio 5d,tai nepilnai 2 menesius atvaiksciojau,dabar laukiu dar vieno 'stebuklo' is USA  mirksiukas.gif  tai turetu buti kazkas panasaus i tarpini varianta tarp laminavimo ir brazilisko tiesinimo,tik absoliuciai be jokios chemijos.Kai tik isbandysiu-parasysiu atsiliepimus.

Apie Global Keratin gal kalbi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 15:10)
Pas viena panele  4u.gif

o gal gali kontakta i AZ, nes as ir noriu pasidaryti, o panele pas kuria planuoju, tik spalio gale gali... o as jau baigiu isprotet su savo pustais plaukais!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 20:20)
Tikiuos, kad man nedings  verysad.gif  unsure.gif O kas kiek dienu jus galva plovete?
Papildyta:

Dabar nedesiu ir siaip manau tik i AZ siusciau, nes is priekio fotkinausi, kazkodel nenoriu rodytis, gal nepyksit biggrin.gif biggrin.gif Isivaizduokit, kai cia merginos dejo iskart po proceduros plaukus, tai po pirmo plovmo jie man visiskai taip pat atrode. Po antro siek tiek psutesni, man labiau taip ir patinka.

,,taupiau,, plaukus, ir ploviau kas 3 dienas mazdaug, bet tas nepadejo, 2 savaites dziaugiausi, bet dabar su kiekvienu plovimu vis blogyn ir blogyn, puciasi, raitosi, o nepraejo net menuo kai pasidariau procedura verysad.gif
Atsakyti