nu bet vis tiek, tai reiktų parodyt
galų gale gal jos iš beveik tiesių, nori dar tiesesnių
pvz. linuxox plaukai ir taip buvo tiesūs, tai po tiesinimo nesimatė jokių ypatingų pokyčių...
bet suprantama, ji kaip kirpėja norėjo išbandyt
pvz. dilgelyt plaukus pamatyt būtų labai įdomu, nes pas mane irgi dbr pučias, riečias, apatiniai plaukai velias...
Sveikos,o su kokiais sampunais galvas plaunat po tiesinimo?Nes kiek zinau,tai reikia naudoti priemones be sulfatu ir parabenu visokiu.T.y ekologiskas piemones.Nes paprasti sampunai isplauna keratina ir efekto nebelieka.
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 21, 15:09)
nu negi taip sunku nufotkit plaukus prieš, po ir po mėnesio, ar daugiau? visos girias girias, bet toks įspūdis, kad tik reklamą daro kažkam
nežinau kaip kitos, bet postas su vaizdine medžiaga labiau veikia nei raštai
nežinau kaip kitos, bet postas su vaizdine medžiaga labiau veikia nei raštai
tai jeigu reklama daro..tai nepatinges ishsitiesinti plaukus znyplem ir ideti fotke su prierasu "po menesio nieko nedarius atrodo taip"
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 21, 15:39)
nu bet vis tiek, tai reiktų parodyt
pvz. linuxox plaukai ir taip buvo tiesūs, tai po tiesinimo nesimatė jokių ypatingų pokyčių...
pvz. dilgelyt plaukus pamatyt būtų labai įdomu, nes pas mane irgi dbr pučias, riečias, apatiniai plaukai velias...
nieko nedarius atrodo beveik taip pat,bet isitiesina greiciau ir net isejus i dregme tas isitiesnimas laikos, o anskciau iskart vel pasidudoavo siausimuisi.
man sake,kad galima plauti su tuo paciu sampunu is rinkinio, taip ir darau
Mano plaukams si procedura buvo daryta gal pries kokio 1,5 menesio. Gal siek tiek maziau. Dziaugiuos tik tuo, kad plaukai nebesipucia. Del tiesumo.. Lyg ir yra tas tiesumas, lyg ir ne. Labiausiai plaukai tiesus issiplovus galva, bet po keliu valandu atsiranda bangu. Rieciasi galai. Nesigailiu bent jau del to, kad nebera putimosi ir jie tvarkingiau atrodo. Bet kad kazkas fantastisko, begaliu pasakyti. Tai toms, kurios sios proceduros nori grynai del idealaus tiesumo, negarantuociau, kad taip ir bus.
QUOTE(jjuurrggiitt @ 2010 09 21, 15:05)
mano manymu kazkurioj vietoj buvo nekokybiskai atlikta procedura, del ko dar taip galetu buti nelabai suprantu..
Na Jus klystat, nes as tiesinau pas ta pacia, kur visas Kaunas tiesinas, ji gerai viska padare.
QUOTE(carela @ 2010 09 21, 19:35)
Sveikos,o su kokiais sampunais galvas plaunat po tiesinimo?Nes kiek zinau,tai reikia naudoti priemones be sulfatu ir parabenu visokiu.T.y ekologiskas piemones.Nes paprasti sampunai isplauna keratina ir efekto nebelieka.
As, kaip ir dauguma, plaunu su ekologisku sampunu
Yra tiesiog taip kad plaukas nepriima keratino, t.y., plaukai neimlus priemonei labai, todel kitoms mazai ir laiko. Man 29d bus 2men, yra kelios lengvos bangeles, jei butu poreikis su tiesintuvu 1min neutruksiu ir sutvarkysiu, bet kai mano darbas toksai kad susirisus turiu buti tai tiesintuvo neimu i rankas- nera poreikio nes plaukai pakankamai tiesus.Nebent kur iseiti i miesta savaitali...
Pati pastebiu, kad galiukai nesisakoja, tiesiog atsigavo plaukai nuo - tiesintuvo. O, kiek vargo NEBERA Dabar man atrodo, kad tokie plaukai ir turi buti (pripratau). Po kokiu dar 2men kartosiu butinai.
Pati pastebiu, kad galiukai nesisakoja, tiesiog atsigavo plaukai nuo - tiesintuvo. O, kiek vargo NEBERA Dabar man atrodo, kad tokie plaukai ir turi buti (pripratau). Po kokiu dar 2men kartosiu butinai.
QUOTE(hetary @ 2010 09 23, 20:30)
Yra tiesiog taip kad plaukas nepriima keratino, t.y., plaukai neimlus priemonei labai, todel kitoms mazai ir laiko. Man 29d bus 2men, yra kelios lengvos bangeles, jei butu poreikis su tiesintuvu 1min neutruksiu ir sutvarkysiu, bet kai mano darbas toksai kad susirisus turiu buti tai tiesintuvo neimu i rankas- nera poreikio nes plaukai pakankamai tiesus.Nebent kur iseiti i miesta savaitali...
Kazkaip kuo toliau, tuo labiau man ima atrodyti, jog su tuo tiesinimu yra taip, kaip su garbanojimu - vienoms susuktos garbanos ilgai laikosi ir be lako, o kitoms tik susukus issileidzia po pusvalandzio su daugybe lako. Kiekvienos plaukas individualus ir kol nepabandyta, tol nezinosim, tiks, islaikys, ar ne
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 24, 09:57)
Kazkaip kuo toliau, tuo labiau man ima atrodyti, jog su tuo tiesinimu yra taip, kaip su garbanojimu - vienoms susuktos garbanos ilgai laikosi ir be lako, o kitoms tik susukus issileidzia po pusvalandzio su daugybe lako. Kiekvienos plaukas individualus ir kol nepabandyta, tol nezinosim, tiks, islaikys, ar ne
manau taip ir yra, kiekvienai rezultatas individualus
as pati stebuklo nematau, bet plaukai tikrai reikalauja maziau prieziuros, nebesipucia taip, nera ypatingai tiesus, galuose raitose, bet ir nebanguoti graziai krenta, sveikai atrodo, ir igave ,,sunkio,, jegos , svorio, ko anksciau niekada niekada nebuvo kad ir ka bedariau kolkas man 3 savaites tik praejo, ziuresiu kaip toliau bus, jei laikysis, tada po keliu menesiu kartosiu procedura
O tiesius plaukus tiesina ?
o kaip dar galima ištiesinti tiesius plaukus.
QUOTE(Palloma @ 2010 09 25, 07:27)
O tiesius plaukus tiesina ?
Jei tiesūs,bet pasipūtę,gal ir geras būtų rezultatas