Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Onora @ 2010 09 15, 11:28)
man atrodo, kad jos manodrabuziai.lt temas visos atsidariusios, bent jau Milda tai tikrai, o encanto puslapyje lyg ju kontaktai yra, arba skelbimu portaluose tikrai yra

Nu tai as ju vardus is ten ir zinau, bet kainos juk neparasytos..., oko lvisas apskambineciau...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 09 15, 11:17)
Nu tai as ju vardus is ten ir zinau, bet kainos juk neparasytos..., oko lvisas apskambineciau...

3 skambuciai labai daug uzima biggrin.gif na, gerai, palauk cia kokia savaite, gal kas zinos laugh.gif
Atsakyti
Gal kas žinote Global Keratin tiekėjus Lietuvoje?
Atsakyti
o man siandien plaukai praejus vos savaitei po proceduros vel vos ne i pirmine bukle gryzo, ploviau vos2kart, siandien plausiu 3 kart, tai speju galutinai ta visa keratina nuplausiu ir busiu liutas su issiputusiais plaukais kaip ir anksciau .
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 09 15, 16:02)
o man siandien plaukai praejus vos savaitei po proceduros vel vos ne i pirmine bukle gryzo, ploviau vos2kart, siandien plausiu 3 kart, tai speju galutinai ta visa keratina nuplausiu ir busiu liutas su issiputusiais plaukais kaip ir anksciau .

kaip nefainai 4u.gif brangus malonumas buvo, aciu kad pasiguodei cia pas mus
Atsakyti
Nu idomiai, kiekvienai matyt kitaip... Radau ir labai geru atsiliepimu, kad po 2,5 menesio plaukai grazus kaip ir buve g.gif
Atsakyti
na gal ir nera taip blogai, perdejau. aisku norisi kuo tiesesniu ir kad galai nesiraitytu, bet visgi isplovus atrodo vis dar labai sveikai, blizgantys, ir nesipucia, na ziuresiu, po poros savaiciu ikelsiu paziuret 4u.gif pasipute matyt nuo dregno oro ir lietaus, bet isplovus atsistate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquawille: 15 rugsėjo 2010 - 19:42
Nezinau, net ka daryt, dabar taip raitos plaukai per tokius orus biggrin.gif Noris, kad galeciau iseit ramia galva i dregna ora, nors man kai ir sausa cia buvo nuo vejo jie garbanavosi biggrin.gif Po cheminio taip ramu buvo visi gyre kad graziai atrodau biggrin.gif Mastau ar kartot ar sita procedura bandyt... Biskeli del cheminio bijau, vistiek antras kartas is eiles butu rolleyes.gif Pas mane tokie plaukai atsistate jau, nes pakirpau gerokai, bet gaunu tiesint kasdien nes nebesusirisu, kazin ar ilgam sveiki bus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 15 rugsėjo 2010 - 21:49
norejau paklausti ar jus merginos siuntetes is ebay ar va is to saito encanto.lt ???
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 09 16, 08:08)
norejau paklausti ar jus merginos siuntetes is ebay ar va is to saito encanto.lt ???

As pirkau is http://www.encanto.lt nes iseina pigiau. Cia anksciau viena mergina minejo, kad uzsisake is ebay ir sumokejo berods 280Lt su viskuo, kadangi dar muitneje priskaiciuoja pvm bei pastas ~15Lt mokesti pasiima... O jie po 230Lt pardavineja ir dar nereikia laukti keliu savaiciu kol atkeliaus.
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggiitt @ 2010 09 16, 14:20)
As pirkau is http://www.encanto.lt nes iseina pigiau. Cia anksciau viena mergina minejo, kad uzsisake is ebay ir sumokejo berods 280Lt su viskuo, kadangi dar muitneje priskaiciuoja pvm bei pastas ~15Lt mokesti pasiima... O jie po 230Lt pardavineja ir dar nereikia laukti keliu savaiciu kol atkeliaus.

tikrai neapsimoka sisutis is ebayjaus, nes gaunasi brangiau.As siunciausi ir man isejo apie 280-290lt
Atsakyti
mano bendradarbe daresi su Global Keratin. Aisku ji mokejo gerokai daugiau, nei 140 lt ax.gif daresi YURY salone, kasdien plaukai atrodo super, sake jau pamirso ka reiskia dziovinti fenu ar tiesinti. Sake jokios smarves nebuvo, kaip kad kitos cia pasakoja apie Encanto
Atsakyti