Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Aquawille @ 2010 09 11, 17:14)
ziuresim kaip bus toliau  blush2.gif

Su kokiom priemonem ir kur daretes? 4u.gif
Atsakyti
su encanto, dare
Egle
vilniuje papigiai uz 140 lt 4u.gif
Atsakyti
jeigu tokie isliktu kaip iskart po pasidarymo lekciau is as darytis wub.gif
Atsakyti
O gal su Global keratin rezultatas būtų geresnis. Parašykit atsiliepimus, kurios darėsi būtent su Global.
Atsakyti
Aquawille, jei plaukai liks tokie, kaip po pirmo plovimo, bent keleta savaiciu, sakyciau visai nieko smile.gif ....
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2010 09 12, 15:45)
Aquawille, jei plaukai liks tokie, kaip po pirmo plovimo, bent keleta savaiciu, sakyciau visai nieko smile.gif ....

jei issilaikys tik kelias savaites, proceduros tikrai nebekartosiu, tiesiog neapsimoka
mano tikslas -bent 2 menesiai, nors kaip zinia rasoma kad laikosi nuo 3 iki 6 men blink.gif
Atsakyti
aquawille, aciu uz foto, po poros savaiciu vel lauksim smile.gif
o po plovimo cia tiesiog su fenu dziovinti? neturaliai isdziuve ar dziovinti sukuojant?
Atsakyti
man tai atrodo gerai ir po plovimo. nepalyginsi su Pries foto ax.gif Tiesintuvu pareguliuoji jei noris tobulai tiesiu ir viskas

O po kiek laiko plovei plaukus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 12 rugsėjo 2010 - 18:11
QUOTE(Onora @ 2010 09 12, 18:40)
aquawille, aciu uz foto, po poros savaiciu vel lauksim smile.gif
o po plovimo cia tiesiog su fenu dziovinti? neturaliai isdziuve ar dziovinti sukuojant?

truputi teko padziovint su fenu, nes nebeturejau laiko leisti jiems naturaliai isdziuti, bet dziovinau paprastai per daug netiesinant tiesiog belekaip ta srove leidau blush2.gif ir dar , man vien sampuno neuztenka (cia anksciau rase kazkuri kad uztenka vos sampunu isplaut), as dejau kauke (bet tik nuo puses plauku ilgio, nes saknys labiau riebaluotos po proceduros, o va galai sausoki visdelto, nors ir pakirpti buvo iki proceduros likus 2 savaitems, o po plovimo dar ir serumo galams uzdejau, be viso sito manau vaizdas butu prastesnis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 12, 19:11)
man tai atrodo gerai ir po plovimo. nepalyginsi su Pries foto  ax.gif Tiesintuvu pareguliuoji jei noris tobulai tiesiu ir viskas
O po kiek laiko plovei plaukus?  4u.gif

ploviau po 3 dienu nuo proceduros 4u.gif atseit reikia 3 dienas neplaut ir neristi (nezinau kiek cia tiesos ) iki siol pilna diskusiju reikia 3 dienas laukt ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 28, 22:53)
As jau kokius 10 metu pleiskanu neturejau, o dabar net byra  unsure.gif  Nesuprantu, kas cia atsitiko, gal nuo karsciu tu cia  doh.gif

na nezinau ar cia sutapimas ar ne bet man dabar irgi galva pilna pleiskanu, nors paskutinykart ju turejau kai buvau dar vaikas g.gif
Atsakyti
O koki sampuna po proceduros naudoji? 4u.gif
Atsakyti
standartiskai kaip ir visos- natura siberica 4u.gif
Atsakyti