Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Garbane` @ 2010 06 06, 21:50)

paskaiciau apie ji rusiskuose forumuose, daugiau taikomas plauku gydymui, todel kad ilgam neistesina plauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 07 birželio 2010 - 12:07
QUOTE(Luandra @ 2010 06 07, 13:53)
paskaiciau apie ji rusiskuose forumuose, daugiau taikomas plauku gydymui, todel kad ilgam neistesina plauku

tai tikriausiai del to ir yra pigesnis... unsure.gif
Atsakyti
O gal kurios noretumete uzsisakyti global keratin. Kaip supratau jis yra vienas is geriausiu, bet ebayjuj 1 litro kaina 450$ plius 25$. Tai galetume pasidalinti gal? Nes perkant vienai kaina iseina apie 1300 lt doh.gif
Tu vadinamuju brazilisku tiesinimo priemoniu ebayjuj pilna, bet neaisku kas is ju gero. O apie sita skaiciau, ir pastebejau, kad jis populiariausias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 07 birželio 2010 - 21:02
QUOTE(werda @ 2010 06 08, 00:03)
Na, padalinus is kokiu 5 butu manyciau visai normalu

Man tai baisiausia ne kiek isleistum,bet kad po tokiu bandymu plauku nesusigadintum negriztamai doh.gif geriau jau jokio efekto ir isitikint,kad slamstas, nei toks,su kuriuo tektu kirptis plaukus.
Atsakyti
na aišku plaukų tai labai gaila..
ten tų priemonių tai vienam kartui neužtenka, aš kaip suprantu, reik reguliariai naudoti, norint, kad būtų tiesūs, kitaip gal tik porai savaičių tiesūs būna..
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2010 06 07, 23:47)
na aišku plaukų tai labai gaila..
ten tų priemonių tai vienam kartui neužtenka, aš kaip suprantu, reik reguliariai naudoti, norint, kad būtų tiesūs, kitaip gal tik porai savaičių tiesūs būna..

Ne porai savaiciu, o kazkur 3 menesiam
Papildyta:
QUOTE(Luandra @ 2010 06 07, 11:53)

Mane kaip tik labiau domina, kad daugiau gygytu nei tiesintu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 08 birželio 2010 - 11:21
Už tai aš ir eisiu pirmą kartą į kirpyklą, kad pati neprisidirbčiau smile.gif sakė tiesūs bus 3-4 mėnesius 4u.gif man nereikia kaip styga tiesių, svarbu nesipūstų taip smile.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote,o Kaune gal jau daro šią procedūrą,nes labai jau viliojanti ji atrodo smile.gif .Labai gerai būtų ant vasaros pasidaryti ax.gif
Atsakyti
kokia nesamone....vargsai plaukai
Atsakyti
vargsai tie plaukai, kai jie garbanoti ir su jais neimanoma be visokiu zele, putu ir kitokiu veju kazka normalaus pasidaryti. Jei vaiksciociau kiekviena diena su tokiais, kaip jie atrodo be nieko, zmones galvotu, kad smekla is pozemiu islindo. Stovi jie kaip 440 gave.
Dariausia chemini tiesinima, ir beveik buvau uzmirsusi vargus, bet galai pripazistu nutriuso, ir chemiskai issitiesinus nebeimanoma uzsiauginti ilgesnius plaukus, nes juos pastoviai reikia pakirpti. Su brazilisku manau butu viskas geriau
Atsakyti
Gal galit pasidalint kontaktais, kur daro ta tiesinima palangoj? Tiek noriu, kad nebegaliu laukt:) Jei yra daranciu atsiliepkit, kitokiu atveju rizikuosiu ir pirksiu is ebayjaus
Atsakyti
Daug klausimu atsako apie braziliska tiesinima cia:
http://www.thesister...?...d=4&lang=lt

O pasidaryti namuose, tai manau tas pats, kaip dazytis ar kirptis, namuose.

Cia kur prikabinau, tai man teko darytis pas sia lietuve Londone, man tai super braziliskas plauku tiesinimas, jau kazkur rasiau, kad mano plaukai ir tamsinti ir balinti visko mate, ilga laika neturejau vargo. Uztenka tik isdziovinti, net nenaudojant sepeciu ir krenta graziai.

Mano plaukai banguoti ir pasisiause, tai pasisiausima ilgam nueme, po pusmecio vel kartojau smile.gif

Ten kur zaliam fone nuotrauka, tai tos kirpejos plaukai,ji ten dirba,bet vazineja po namus arba galima pas ja namuose. Juodi plaukai tai isvis zvilga.

Atsakyti