QUOTE(Godike @ 2010 09 02, 13:20)
Atidžiai skaitau apie šį tiesinimo metodą, manau, ateis laikas ir aš jį išbandysiu.
Kiek skaičiau pradžioje, tai merginos darėsi su Global keratin (kaina didelė), bet atsiliepimai buvo pakankamai geri, o vėliau kažkaip kaina mažėjo, bet ir atsiliepimų blogesnių daugiau pasirodė, tai gal tas Encanto pigesnis (už procedūrą 100 - 200 lt), bet ir taip neištiesina.
Pataisykite, jei klystu, bet aš beskaitydama susidariau tokią nuomonę, o jau iš vyro iškaulijau 600 lt savo plaukams ir čia žiūriu su kiekviena diena kaina vis mažėja. Sutinku, kad atsiranda konkurencija, bet per mėnesį laiko, kad kaina nukristų nuo 600 iki 150 lt, tai irgi nerealu.
Kadangi tai naujai atsiradusios priemonės Lietuvoje, todėl pirmieji salonai,kuriuose atliko šią tiesinimo procedūrą, plėšė nemažus pinigus,nes nebuvo konkurencijos. Kiek aš čia skaitinėjau,o ir pati išsitiesinau už 165 Lt.,nematau jokio skirtumo tarp atsiliepimų-skirtumas tik kainoje,ir labai didelis. O pati,kuo toliau,tuo labiau džiaugiuosi.Plaukai dabar visada tvarkingi atrodo,kaip ką tik iš kirpyklos....Gražiai krenta ir net per lietų nesišiaušia....Jau žinau,kad tikrai kartosiu tiesinimo procedūrą ir po 3-4 mėnesių