Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(OneLove @ 2010 08 28, 17:39)
Natura siberica be ju. 4u.gif

drinks_cheers.gif Aš ir šitą naudoju smile.gif
Atsakyti
Tai tikriausiai, jei darysiuos sia procedura pirksiu NS nuo pleiskanu blush2.gif bet kazin ar jis veiksmingas, nes siaip pleiskanu siuo metu turiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 08 28, 16:55)
Nezinau kaip jums, bet man asaros tekejo upeliais, akim per tiek asaru nemaciau. Ir labai panasus rezultatas su tuo post treatment kondicionierium. Dariausi namie, visiskai praverus langa ir vistiek siaubingai dvoke. Nezinau nuo ko cia priklauso

Kur pirkot sampunus ir kond, po tiesinimo. Issitiesinau galva o plaut nebeturiu su kuo:)

Man irgi griaužė. Nežinau kodėl kitoms negriaužia.

O kai priemones pirkot, juk rinkiny turėjo būti ir šampūnas. Su juo ir plaukit.
Atsakyti
Gal kuri jau dažėte plaukus po tiesinimo procedūros? Ar plaukai liko tokie pat glotnūs?
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 08 28, 23:41)
Man irgi griaužė. Nežinau kodėl kitoms negriaužia.

O kai priemones pirkot, juk rinkiny turėjo būti ir šampūnas. Su juo ir plaukit.

Del sampuno viskas tvarkoj, bet nemanau, kad man uzteks tik su juo plauti, zut but reikia kondicionieriaus
Atsakyti
O man po sios proceduros visiskai nereikalingas kondincionierius.Plaukai ir taip jau gerokai pamaitinti keratinu.O ir be jo plaukuciai ne taip greit sukrenta ir nereikia kiekviena diena ju plaut.Sampuna naudoju Natura Siberica.O kazkuri klause kur daro uz 140 Lt.,tai ieikit i encanto.lt ten yra daranciuju kontaktai.As dariausi pas Egle.Tikrai labai kruopsti mergina.Is pradziu irgi baiminausi del jos patirties,bet pasiryzau ir dabar ne kiek nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 08 29, 17:27)
Del sampuno viskas tvarkoj, bet nemanau, kad man uzteks tik su juo plauti, zut but reikia kondicionieriaus

O aš tai plaunu tik su tuo šampūnu ir jokio kondicionieriaus nebenaudoju. Plaukai po to ir taip švelnūs būna.
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 08 29, 10:39)
Gal kuri jau dažėte plaukus po tiesinimo procedūros? Ar plaukai liko tokie pat glotnūs?

As daziausi penktadieni plaukucius po Encanto tiesinimo,atrodo viskas taip pat,kaip ir pries dazant,o mano kirpeja labai gyre mano plaukus sake kad labai blizgantys,ir gerokai atsigave atrodo.
Del tu seminaru apie kuriuos cia ejo kalba,tai kiek zinau apmokymai yra tik su kitom priemonem,de Brazil ir jie vyksta Rygoje.Tos priemones yra labai brangios,todel kainos taip ir skiriasi,visa interneta isnarsiau tai kaina kelis kartus didesne nei Encanto,o is atsiliepimu jokiu skirtumu nepastebejau tarp siu dvieju priemoniu.Taip kad kiekviena turi teise pasirinkti kur ir uz kiek darytis sia procedura pagal savo kisene.
Atsakyti
rekomenduokite, prasau, ka nors Vilniuje su patikrintais puikiais rezultatais apie 150 Lt 4u.gif
Atsakyti
o tas tiesinimas tikrai plauku nesugadina paskui?
kazkaip per daug graziai skamba, kad paskui jokios zalos plaukui nebebutu
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 01, 23:33)
o tas tiesinimas tikrai plauku nesugadina paskui?
kazkaip per daug graziai skamba, kad paskui jokios zalos plaukui nebebutu

Man irgi labai gaila būtų plaukų, jei sugadintų, nes lepinu, puoselėju juos kiek tik galiu. Bet tikriausiai nugalės noras paturėti tiesius plaukus ax.gif O kol ant savęs neišbandai, juk kiti gali kalbėti ką nori.
Atsakyti
as truputeli ne taip parsiau,yra dvi priemones viena Encanto do brazil,o kita Global keratin.Rygoje apmoko ir brangesne priemone yra Global keratin.Kazkaip susimaisiau ir parasiau de brazil doh.gif
Atsakyti