Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Astra @ 2010 08 27, 08:29)
Aš dariausi už 165 Lt. (ir tai neskaitau,kad pigiai blush2.gif ) ,bet esu labai patenkinta. Ir tikrai kaina neapsprendžia nei didesnės kokybės, nei pasitenkinimo laipsnio esamu rezultatu... schmoll.gif

rimtia nebesuprantu kokios kainos.. viena rase 600 LT, o cia dabar 165 LT... tai cia kodel tokie skirtumai? tiek kaina priemoniu skiriasi?
Atsakyti
O as dariausi už 140 Lt.su encanto.ploviau galva po paros ir viskas super.Pati esu laaabai garbanota ir pasisiausus biggrin.gif O po procedūros plaukai tikrai labai glotnūs(gal net kiek per daug,nes visa gyvenima nesiojau tikra kupeta plauku) ir zvilgantys.Mano sesuo sia procedūra darė YURY salone.Mokejo uz nestorus plaukus zemiau peciu 500 Lt. Ir noriu pasakyti,kad rezultatas lygiai tas pats kaip ir pas mane.Taip kad manau kad drasiai galima daryti sia procedura zymiai pigiau.Na o jei labai reikia paziureti i sertifikatus,tai tada reikia gerokai ir pinigine pakrapstyti biggrin.gif
Papildyta:
ir dar del smarves.Nera ji jau tokia baisi,kaip cia rase.Bent jau man nei akis grauze nei ka.Nemaloni ji,bet kad jau taip kentet negalima butu ir del to antra syki nesiryzt procedūrai,tai tikrai nesutikciau.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 08 26, 12:24)
Seikos,vis ikisu nosi cia paskaitineti ir man iskilo klausimas ax.gif
Matau ir platintoju yra sioje temoje,jei gerai supratau. Lietuvoje tai yra naujiena,priemones jau vezamos,taciau ar vyksta kirpejams mokomieji masterclass seminarai,su modeliais,su teorija nuo A iki Z kaip atlikti sia procedura,kokiam plaukui ir pan?
Nes susidaro ispudis,kad merginos nori,taciau ne viena lieka nepatenkintos,vadinas,kazkas yra nepadaroma iki galo ax.gif Todel ir klausiu,nes lietuvoje vadybininkai pas mus ir uz technikus ax.gif Tai jeigu vadybininkas atveza priemones,paskaito ISVERSTA(akcentuoju,nes daznai verimai musu lietuviu buna i "pievas")instrukcija ir traktuoja kaip nurodyma kaip procedura atlikti,tai cia pradzia nekokybisko proceduros atlikimo.

Kad padaryt tokius seminarus reikia nemazu investiciju.. O dar kadangi sis produktas pas mus yra visai naujas tai apie ji 90% kirpyklu ar grozio salonu nera nieko girdeje. Ir kai kazkas bandoma papasakoti, tik pakarpo ausim ir tiek. Kol klientai nepradeda dometis ir klausineti, tol naujoves niekam neidomios..
Instrukcija yra isversta vertimu biure bei patvirtinta notariskai, o ji ir nera kazkokia sudetinga. Praktiskai tik priemoniu uztepimas, tiesinimas bei plovimas. Bet jei kam netinka laisvai galima ir angliska naudotis. Pavyzdziui JAV sis produktas daugiausiai yra parduodamas namu rinkoje ir kaip teigia gamintojas jokie specealus kirpeju apmokymai nera rengiami, kadangi "step by step" instrukcija yra visiskai aiski ir nesudetinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2010 08 27, 11:12)
rimtia nebesuprantu kokios kainos.. viena rase 600 LT, o cia dabar 165 LT... tai cia kodel tokie skirtumai? tiek kaina priemoniu skiriasi?

Čia greičiausiai kainos skiriasi dėl to, kad pirmu atveju procedūra daryta kirpykloje (moki už patalpas, valstybei, kirpėjos sertifikatus ir pan.), o pigiau daro merginos namie, kurios neturi praktikos, arba visa praktika apsiriboja savo ir draugių plaukučiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliova @ 2010 08 27, 12:27)
O as dariausi už 140 Lt.su encanto....

cia kur tokia kaina ? smile.gif
Atsakyti
Noriu darytis, bet visgi bijau del to formaldehido. Nu nuraminkit mane del to biggrin.gif Visgi ne juokas cia, o vezi tikrai gali sukelti, kiek skaiciau, viena karta jo ikvepus (arba kazko nesupratau biggrin.gif ) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 27, 21:26)
Noriu darytis, bet visgi bijau del to formaldehido. Nu nuraminkit mane del to biggrin.gif Visgi ne juokas cia, o vezi tikrai gali sukelti, kiek skaiciau, viena karta jo ikvepus (arba kazko nesupratau biggrin.gifunsure.gif

Nemanau, kad čia kažkas baisiau nei kai šale kažkas rūko, deginatės saulėje, ar naudojat kontraceptines tabletes... Visa tai taip pat gali iššaukti vėžį, bet juk vien dėl to tarp keturių sienų niekas neketina užsidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kliova @ 2010 08 27, 11:27)
Papildyta:
ir dar del smarves.Nera ji jau tokia baisi,kaip cia rase.Bent jau man nei akis grauze nei ka.Nemaloni ji,bet kad jau taip kentet negalima butu ir del to antra syki nesiryzt procedūrai,tai tikrai nesutikciau.

Nezinau kaip jums, bet man asaros tekejo upeliais, akim per tiek asaru nemaciau. Ir labai panasus rezultatas su tuo post treatment kondicionierium. Dariausi namie, visiskai praverus langa ir vistiek siaubingai dvoke. Nezinau nuo ko cia priklauso

Kur pirkot sampunus ir kond, po tiesinimo. Issitiesinau galva o plaut nebeturiu su kuo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 28 rugpjūčio 2010 - 15:56
O tas kondicionierius ir sampunas gal su keratinu? Ilgiau issilaikys rezultatas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 08 27, 10:50)
Čia greičiausiai kainos skiriasi dėl to, kad pirmu atveju procedūra daryta kirpykloje (moki už patalpas, valstybei, kirpėjos sertifikatus ir pan.), o pigiau daro merginos namie, kurios neturi praktikos, arba visa praktika apsiriboja savo ir draugių plaukučiais smile.gif

Aš dariausi už 165 Lt. ne namų sąlygom,o normaliam salone-kirpykloj... mirksiukas.gif Tik sertifikato neprašiau,užtai pigiau buvo lotuliukas.gif
Papildyta:

Kur pirkot sampunus ir kond, po tiesinimo. Issitiesinau galva o plaut nebeturiu su kuo:)

Aš naudoju ekologišką šampūną be druskų "Natura siberika" (gal dar šia savaitę Maximoj nuolaidą pritaikys,buvo akcija kaip tik tiems šampūnams ir veido priežiūros priemonėms.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra: 28 rugpjūčio 2010 - 16:18
QUOTE(Astra @ 2010 08 28, 17:21)

Aš naudoju ekologišką šampūną be druskų "Natura siberika" (gal dar šia savaitę Maximoj nuolaidą pritaikys,buvo akcija kaip tik tiems šampūnams ir veido priežiūros priemonėms.)

Kiek skaiciau turi buti be Sodium Chloride, Sulfate, Sulfide. Gal galetumete paziureti ar taip ir yra? blush2.gif As noriu nuo pleiskanu natura siberica pirkti. Siaip labai domejau Faith in Nature (lyg ir taip vadinos) bet ten ieina visi tie ingredientai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 28, 17:36)
Kiek skaiciau turi buti be Sodium Chloride, Sulfate, Sulfide. Gal galetumete paziureti ar taip ir yra?  blush2.gif  As noriu nuo pleiskanu natura siberica pirkti. Siaip labai domejau Faith in Nature (lyg ir taip vadinos) bet ten ieina visi tie ingredientai  doh.gif

Natura siberica be ju. 4u.gif
Atsakyti