Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

Visiskai sutinku su linuxox drinks_cheers.gif
as mokejau 600 Lt dariausi Palangoje, praejo trys menesiai jau beveik, plaukai tiesus vis dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mobilee @ 2010 08 26, 10:34)
Tas jusu "savamokslis" berniukas oficialus gamintoju distributorius Lietuvoje http://www.encantodo...stributors.html ir duodu 102%, kad jusu kirpeja priemones gavo butent is jo, nes kolkas niekas Lietuvoj daugiau ju neplatina smile.gif Visi aprasymai isversti is ofiacialiu anglisku gamintojo aprasymu.
Jus is Kauno, tai greiciausiai tiesinotes pas Milda, Karmen salone. Kai kita karta apsilankysit perduokit, kad Arnoldas liepe nemeluot wink.gif
O jeigu vis dar ko nors neitikinau galiu atsiusti ir angliskus aprasymus bei naudojimosi instrukcija wink.gif

Is jusu atsakymo matau, kad isizeidet, bet tikrai nera ko. Kaip tik sveikintinas dalykas, kad toki dalyka padaret. O del Mildos, taip pas ja tiesinaus. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wish7 @ 2010 08 26, 10:44)
Visiskai sutinku su linuxox  drinks_cheers.gif
as mokejau 600 Lt dariausi Palangoje, praejo trys menesiai jau beveik, plaukai tiesus vis dar  thumbup.gif

O su kokiom priemonem Jus daretes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mobilee @ 2010 08 26, 09:34)
Tas jusu "savamokslis" berniukas oficialus gamintoju distributorius Lietuvoje http://www.encantodo...stributors.html ir duodu 102%, kad jusu kirpeja priemones gavo butent is jo, nes kolkas niekas Lietuvoj daugiau ju neplatina smile.gif Visi aprasymai isversti is ofiacialiu anglisku gamintojo aprasymu.
Jus is Kauno, tai greiciausiai tiesinotes pas Milda, Karmen salone. Kai kita karta apsilankysit perduokit, kad Arnoldas liepe nemeluot wink.gif
O jeigu vis dar ko nors neitikinau galiu atsiusti ir angliskus aprasymus bei naudojimosi instrukcija wink.gif

Teisingai, Mobilee, kirpėja, pas kurią tiesinausi plaukus, kaip tik ir ėmė priemones iš jūsų, bet tada tarp jūsų vyksta nesusišnekėjimas, nes man irgi susakė,kad 3 dienas negalima plauti plaukų. Taigi, tada susitarkite tarppusavy,kaip yra iš tikrųjų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 08 26, 10:57)
Teisingai, Mobilee, kirpėja, pas kurią tiesinausi plaukus, kaip tik ir ėmė priemones iš jūsų, bet tada tarp jūsų vyksta nesusišnekėjimas, nes man irgi susakė,kad 3 dienas negalima plauti plaukų. Taigi, tada susitarkite tarppusavy,kaip yra iš tikrųjų... blink.gif

Nesupratau, kas cia ir kodel tai sugalvojo, nes niekam to nebuvo sakyta ir rasyta. Nors tai esmes ir efekto praktiskai neitakoja, bet perspesim.
Atsakyti
Seikos,vis ikisu nosi cia paskaitineti ir man iskilo klausimas ax.gif
Matau ir platintoju yra sioje temoje,jei gerai supratau. Lietuvoje tai yra naujiena,priemones jau vezamos,taciau ar vyksta kirpejams mokomieji masterclass seminarai,su modeliais,su teorija nuo A iki Z kaip atlikti sia procedura,kokiam plaukui ir pan?
Nes susidaro ispudis,kad merginos nori,taciau ne viena lieka nepatenkintos,vadinas,kazkas yra nepadaroma iki galo ax.gif Todel ir klausiu,nes lietuvoje vadybininkai pas mus ir uz technikus ax.gif Tai jeigu vadybininkas atveza priemones,paskaito ISVERSTA(akcentuoju,nes daznai verimai musu lietuviu buna i "pievas")instrukcija ir traktuoja kaip nurodyma kaip procedura atlikti,tai cia pradzia nekokybisko proceduros atlikimo.Juokingai skamba truputi,kad stai nesusikalbejom,viena aiskina, kad galima plauti galva kita diena,kita sako kad tik po triju dienu...
As pati asmeniskai,tai paprasyciau kirpejos parodyti sertifikata baigtu apmokymu siai procedurai atlikti,nes siais laikais 600lt nesimeto,o sumoketi tokius pinigus ir kita diena nebematyti rezultato,tai cia net nezinau...Netingint uzsiimti,gali baigtis ir reikalais su aukstesnem instancijom...
Atsakyti
Dabar pagalvojau, mobilee, greičiausiai jūs ir esate Arnoldas, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Uz 600 as esu labai labai patenkinta, kurios pigiai daresi kaip supratau nepatenkintos, su kuo man dare rasiau jau kelis kartus,kad nezinau, as neklausinejau kirpejos pavadinimo, man ja rekomendavo tad pasitikejau ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 08 26, 14:18)
Dabar pagalvojau, mobilee, greičiausiai jūs ir esate Arnoldas, ar ne? rolleyes.gif

tai jau turbut 000189.gif
Atsakyti
Na ka, baigiau pries pora min savo tiesinima namu salygom, viskas pavyko, bet zinokit smarve ir akiu grauzimas nezmoniskas. Nezinau ar ryzciausi antra karta tokiem isgyvenimam. Plaukai nerealiai svelnus ir blizga, nors buvo pries tiesinima kaip siaudai. tiesinau su encanto
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 08 26, 22:58)
Na ka, baigiau pries pora min savo tiesinima namu salygom, viskas pavyko, bet zinokit smarve ir akiu grauzimas nezmoniskas. Nezinau ar ryzciausi antra karta tokiem isgyvenimam. Plaukai nerealiai svelnus ir blizga, nors buvo pries tiesinima kaip siaudai. tiesinau su encanto

Lauksiu atsiliepimu, o gal net ir nuotraukyciu bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 26, 23:25)
Lauksiu atsiliepimu, o gal net ir nuotraukyciu  bigsmile.gif  blush2.gif

jei ryt iseis idesiu foto. Buvau ir kauke uzsidejus ir langus visus atsidariau, vos ne lauke tiesinau, bet tas astrumas kvapo. akys upeliais tekejo. Ir kas baisiausia, kad tas vadinamas kondicionierius irgi taip pat, o ji reikejo tepti isplovus po visko galva antra karta
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 26, 13:59)
Uz 600 as esu labai labai patenkinta, kurios pigiai daresi kaip supratau nepatenkintos, su kuo man dare rasiau jau kelis kartus,kad nezinau, as neklausinejau kirpejos pavadinimo, man ja rekomendavo tad pasitikejau ja  smile.gif

Aš dariausi už 165 Lt. (ir tai neskaitau,kad pigiai blush2.gif ) ,bet esu labai patenkinta. Ir tikrai kaina neapsprendžia nei didesnės kokybės, nei pasitenkinimo laipsnio esamu rezultatu... schmoll.gif
Atsakyti