Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Maserati @ 2010 08 25, 17:48)
Negi tik kaina? g.gif  idomu..

Ne tai norejau pasakyti ax.gif o tai jog reikia su abiem priemonem paciam isbandyti ir tik tada komentuoti, nes nemanau, kad pas mus Lietuvoj kazkas jau daresi su global. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 25, 21:20)
Ne tai norejau pasakyti ax.gif o tai jog reikia su abiem priemonem paciam isbandyti ir tik tada komentuoti, nes nemanau, kad pas mus Lietuvoj kazkas jau daresi su global. 4u.gif

tikrai daresi,sitoj temoj sake pasisake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 08 25, 21:33)
tikrai daresi,sitoj temoj sake pasisake smile.gif

Gal wife? Ji labai gyre, kad Jos plaukai tiesus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 08 18, 20:45)
Sveikos  ax.gif  truputis info is asmenines patirties  bigsmile.gif 

Issitiesinau kirpykloje plaukus su sia priemone, palaukiau neplovus galvos 3 dienas,  o kai issiploviau norejosi verkti  cray.gif  beda ta, kad kirpciukai ploni, uztat tiesut tiesuteliai, niekaip ju graziai nesuformuosi, po pusdienio jie nuo kaktos susiriebaluoja ir vaizdelis apgailetinas tampa  doh.gif  visi kiti galvos plauaki, kurie buvo prakarpyti per visa galva- garbanojasi!!!  gun_bandana.gif  taip kad vaizdelis labai liudnas - su kirpciukais nesusitvarkau, plaukai sukasi, ismeciau pinigelius i bala  verysad.gif  vienintelis geras dalykas, kad plaukai nebesipucia, bet tiesumo nerasta  schmoll.gif  o as taip naivai tikejausi gero rezultato  verysad.gif

Panasu, kad sitas komentaras yra po tiesinimo su global. Nes po tiesimo su encanto plaukus galima plauti iskarto, nereikia laukti 3 dienu. Ir kiek zinau Lietovoj salonuose kolkas naudoja tik global ir encanto. Autore galetu pasakyti tiksliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mobilee: 25 rugpjūčio 2010 - 22:21
QUOTE(mobilee @ 2010 08 25, 23:21)
Panasu, kad sitas komentaras yra po tiesinimo su global. Nes po tiesimo su encanto plaukus galima plauti iskarto, nereikia laukti 3 dienu

Ar tikrai? Tiesinantis su Encanto lygiai taip pat plaukų negalima plauti 3 dienas. Neklaidinkit.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 08 25, 23:30)
Ar tikrai? Tiesinantis su Encanto lygiai taip pat plaukų negalima plauti 3 dienas. Neklaidinkit.

Idomu butu suzinot kas jum tokia erezija pasake? smile.gif
zinau as labai gerai, o jei netikit paskaitykit http://www.encanto.lt titulinis puslapis, antra pastraipa wink.gif
peace
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mobilee: 25 rugpjūčio 2010 - 23:55
QUOTE(mobilee @ 2010 08 26, 00:47)
Idomu butu suzinot kas jum tokia erezija pasake? smile.gif
zinau as labai gerai, o jei netikit paskaitykit http://www.encanto.lt titulinis puslapis, antra pastraipa wink.gif
peace

Cia savamokslio berniuko sukurtas tinklapis, o ne paciu gamintoju. Kad su encanto tris dienas reik neplaut maziausiai, tai ir man kirpeja sake. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 26, 07:32)
Cia savamokslio berniuko sukurtas tinklapis, o ne paciu gamintoju. Kad su encanto tris dienas reik neplaut maziausiai, tai ir man kirpeja sake. smile.gif

O man nieko panašaus nesakė... Sakė galima plaut iš karto, bet aš pati palaukiau parą laiko ir tik tada išploviau. Neturiu galimybių nupaveiksluoti savo plaukučių, bet esu patenkinta procedūra wub.gif Tik plaukai greičiau susiriebaluoja, seniau kas antrą dieną plaudavau galvą, dabar kasdien reikia, bet čia smulkmena, kai galiu džiautis paklusniais ir tiesiais plaukučiais bigsmile.gif Neaišku, kiek ilgai visa tai laikysis, nes dar nė savaitės nėra (tiesinausi šeštadienį), bet tikrai nesigailiu cool.gif
Atsakyti
man su encanto reikejo pora dienu neplauti,kiek esu skaiciusi visur taip pat raso,mergaites bukite geros pasistenkime nerasyti netikslios informacijos ar fantaziju.Nu man tai yra ziauriausia kai raso tos kurios net nera bande arba remiasi informacija tik is vieno saltinio.P.S. as cia niekam asmeniskai netaikau,bet tiesiog yra jau tokia praktika siame forume,kad maziausiai zinancios priraso kokiu nors keistenybiu,o paskui ir gimsta nepgristi pletkai.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 08 26, 08:45)
O man nieko panašaus nesakė... Sakė galima plaut iš karto, bet aš pati palaukiau parą laiko ir tik tada išploviau. Neturiu galimybių nupaveiksluoti  savo plaukučių, bet esu patenkinta procedūra wub.gif  Tik plaukai greičiau susiriebaluoja, seniau kas antrą dieną plaudavau galvą, dabar kasdien reikia, bet čia smulkmena, kai galiu džiautis paklusniais ir tiesiais plaukučiais bigsmile.gif  Neaišku, kiek ilgai visa tai laikysis, nes dar nė savaitės nėra (tiesinausi šeštadienį), bet tikrai nesigailiu cool.gif

Veliau taip nebesiriebaluos 4u.gif smagu, kad bent kazkam jie tiesus, man gal blogai padare, arba plaukai visai sugede. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2010 08 26, 07:32)

Tas jusu "savamokslis" berniukas oficialus gamintoju distributorius Lietuvoje http://www.encantodo...stributors.html ir duodu 102%, kad jusu kirpeja priemones gavo butent is jo, nes kolkas niekas Lietuvoj daugiau ju neplatina smile.gif Visi aprasymai isversti is ofiacialiu anglisku gamintojo aprasymu.
Jus is Kauno, tai greiciausiai tiesinotes pas Milda, Karmen salone. Kai kita karta apsilankysit perduokit, kad Arnoldas liepe nemeluot wink.gif
O jeigu vis dar ko nors neitikinau galiu atsiusti ir angliskus aprasymus bei naudojimosi instrukcija wink.gif
Atsakyti
Na bent jau aš rašau iš savo patirties, man jokio tikslo prisigalvot schmoll.gif Tik nesuprantu, internetas skirtingas? g.gif Aš ir pati domėjausi, būtent dėl encanto, ar būtina laukt kelias dienas neplovus, tai nieko panašaus neradau, todėl ir nelaukiau...
Atsakyti