Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Astra @ 2010 08 21, 14:34)
Dariausi Savanorių pr. "Karmen" salone (prie "Anūkėlio"). Mokėjau 165 Lt. Po 3-4 mėn.,manau,jau bus pigiau  ax.gif , nes atsiranda vis daugiau kirpėjų, "atrandančių" keratino priemones.
Įdėsiu fotkes ir po kelių mėnesių... bigsmile.gif

165lt su savo atsinestom priemonem ar su kirpejos? kaip manai namie su mamos/drauges pagalba pasidarius nebutum?
Atsakyti
Astra, zinoma rezultatai matosi, nepaneigsi 4u.gif bet visgi as buciau nusivylusi jei jau po pirmo plovimo galai taip riestusi . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 08 21, 11:07)
Astra, zinoma rezultatai matosi, nepaneigsi  4u.gif  bet visgi as buciau nusivylusi jei jau po pirmo plovimo galai taip riestusi .  doh.gif

As tai manau kad stebuklu nebuna, o ypac tiesinimas NE cheminiu budu nepadarys plauku visiskai tiesiu kaip stygos schmoll.gif Net nemaciusi nuotrauku supratau kad si priemone nuims tik pasiputima plauku bigsmile.gif Kaip supratau is fotkiu ir aprasymu kad sita procedura netinka merginom kuriu plaukai tik banguojasi, truputi rieciasi g.gif Cia tinka tik tom "liutem" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 08 21, 14:07)
Astra, zinoma rezultatai matosi, nepaneigsi  4u.gif  bet visgi as buciau nusivylusi jei jau po pirmo plovimo galai taip riestusi .  doh.gif

Specialiai po plovimo plaukams leidau išdžiūti natūraliai,be džiovintuvo,kad ir pati pamatyčiau,koks rezultatas. Manau,jei šukuosi ir džiovinsi džiovintuvu,bus geriau.Aišku,kad stebuklų nebūna ir būsiu laaabbbai laiminga,jei tokie plaukai išsilaikys 4 mėnesius. mirksiukas.gif
Čia ta kaina su kirpėjos priemonėmis. Gal ir įmanoma tai atlikti su draugės pagalba, bet reikia ir įgūdžių "kepant" plaukus tiesintuvu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra: 22 rugpjūčio 2010 - 01:10
QUOTE(Astra @ 2010 08 22, 03:09)
Specialiai po plovimo plaukams leidau išdžiūti natūraliai,be džiovintuvo,kad ir pati pamatyčiau,koks rezultatas. Manau,jei šukuosi ir džiovinsi džiovintuvu,bus geriau.Aišku,kad stebuklų nebūna ir būsiu laaabbbai laiminga,jei tokie plaukai išsilaikys 4 mėnesius. mirksiukas.gif
Čia ta kaina su kirpėjos priemonėmis. Gal ir įmanoma tai atlikti su draugės pagalba, bet reikia ir įgūdžių "kepant" plaukus tiesintuvu...

na tai sakyciau nebrangu smile.gif

O siaip as gal ieskoti nemoku, bet taip ir nesuvokiu kokios realios kainos kirpykloje sios proceduros eina... kelis simtus ar iki dvieju - triju simtu itilpti vis tik galima (butent kirpyklose)?
Atsakyti
as ir noreciau istiesinti kazin kurioj klaipedos kirpykloje galima butu tai padaryti? ir kiek mazdaug tai kainuotu? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 08 21, 15:03)
165lt su savo atsinestom priemonem ar su kirpejos? kaip manai namie su mamos/drauges pagalba pasidarius nebutum?

Tikrai galima tai ir su kazkieno pagalba pasidaryti, bent jau su Encanto do Brasil priemonemis, nes kitu nebandziau. Visa esme kaip sake Astra reikia tik tiesintuvu moketi naudotis. As pati jau 3 draugems padejau, o man kita istiesinino. Tad, jeigu norit sutaupyti, tikrai rekomenduoju http://www.encanto.lt
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2010 08 22, 00:48)
As tai manau kad stebuklu nebuna, o ypac tiesinimas NE cheminiu budu nepadarys plauku visiskai tiesiu kaip stygos schmoll.gif  Net nemaciusi nuotrauku supratau kad si priemone nuims tik pasiputima plauku bigsmile.gif  Kaip supratau is fotkiu ir aprasymu kad sita procedura netinka merginom kuriu plaukai tik banguojasi, truputi rieciasi g.gif  Cia tinka tik tom "liutem"  lotuliukas.gif

o as galiu pretenduoti i ,,liutes,, ?
kaip manot
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 08 22, 14:29)
o as galiu pretenduoti i ,,liutes,, ?
...

na pas mane panasiai, tik gale daugiau garbanotu (po pacia apacia)... smile.gif siaip pasiputima manau tikrai turetu nuimti.. gi ne glotnus plaukai matos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 08 19, 19:01)
O kur čia labai daug tų neigiamų atsiliepimų? g.gif aš tai pavyzdžiui tikrai patenkinta čia procedūra. Ir ji tikrai nesugadina plaukų, greičiau atvirkščiai. Aišku, turint gerus ir tiesius plaukus, nėra ko čia išsidirbinėti ir norėti tokių procedūrų. Bet kas turi nepaklusnius, besipučiančius ir pan., aš tai rekomenduočiau.

as visa gyvenima svajoju apie tiesius grazius plaukus, bet deja kalbejau su kirpeja sako jai nori trumpu plauku tai tiesink, man idomu butu isgirsti kaip po poros metus plaukiukai jauciasi, bet turbut dar nebus tokiu kurios galetu parsyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 08 22, 15:31)
as visa gyvenima svajoju apie tiesius grazius plaukus, bet deja kalbejau su kirpeja sako jai nori trumpu plauku tai tiesink, man idomu butu isgirsti kaip po poros metus plaukiukai jauciasi, bet turbut dar nebus tokiu kurios galetu parsyt verysad.gif

o as tik pora metu svajoju apie tokius, nes pries pora metu plaukai pradejo keistis sad.gif t.y. ne tik uzsiriete svelniai galai, bet visu ilgiu eme garbanotis kaip po kasyciau ir kas svarbiausia - pustis... tai ir ieskau iseiciu dabar sad.gif glotninancios priemones nepadeda. gaila ir beleisti pinigus ant nelabai veiksmingu arba tik tam kartui veiksmingu priemoniu (porai valandu jei suglotnindavo,tai gerai budavo).
Todel labai siuo budu susizavejau, tik kad vln nelabai randu kur darytis :/
Atsakyti
As buvau chemini pasidarius, tai nezinau kokius 2 metus tiesus plaukai galetu isbuti biggrin.gif biggrin.gif jei nekirptum aisku biggrin.gif Zadu vel darytis nes kirpsiu trumpai, bet bijau antra karta, visgi chemija.. Kazin ar apsimoketu si darytis, bijau nusivilti, po chmeinio. Mano plaukai labai nepaklusnus, nepasakyciau kad baisiai garbanoti, bet turiu grifka ir isejus i lauka ji tiesiog nuo vejo garbanojasi puciasi.. tragedija. PAsidarius chemini nei truputelio nesigarbiniavo biggrin.gif Bet kaip suprantu sis ne tik kenkia plaukai bet ir jam padeda, bet kazin ar nebus kad grifkute vistiek isejus i lauka esant dregnam orui pusis, garbanosis? unsure.gif
Atsakyti