Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Astra @ 2010 08 20, 14:00)
Man tiesino su priemone "Encanto de brasil". Po plovimo žadu įdėti fotkes: prieš tiesinimą, po ir po pirmojo plovimo... mirksiukas.gif

Laukiam nesulaukiam mirksiukas.gif Manau, kad šioje temoje labai trūksta vaizdinių įrodymų.
Ir įdomu - tikriausiai pasidariusios šią procedūrą žnyplėmis netiesinat (bent jau norėtųsi, kad nuotraukas įdėtumėte nepanaudojusios žnyplių), nes pažįstama, kurią išgyriau, kad jos plaukai nepaprastai gražiai atrodo, prisipažino, kad ypatingom progom, kur nors eidama dar vistiek plaukus tiesina ir žnyplėmis.
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 19, 20:26)
nzn kaip kitoms, kas dare,kaip,gal kazkas ne taip ar negerai padaryta,bet man nera jokiu bangeliu ar kazko negerai kaip kitos rase, gal nekokybiskai atlikta buvo  rolleyes.gif 

Kiekvienos merginos plaukai unikalus ir vis kitaip reaguoja i chemija 4u.gif
Atsakyti
Jau 2 men ir niekada netiesinau su fenu ar znyplem schmoll.gif kam darytis jei paskui dar reikia vargti kad plaukai tiesus butu smile.gif neturiu is galo jokiu foto, reikia specialiai nusifotkinti...
Atsakyti
noriu dabar jau pasidziaugti po keletos geru plovimu atsiplove tas kazkas nuo ko man plaukai neblizgantys ir siurkstus buvo,dabar plaukuciai blizgantys,svelnus,jau ir ne vienai savo klientei rekomendavau,tik vienas minusas-plaukai tikrai riebaluojasi,bet dabar jau ne taip baisiai,uztenka kas antra diena plauti.Toms kurios kazko bijo,galiu patarti,neisbandysit-nesuzinosit,kiti gali sneketi ka tik nori,bet tik ant savo kailio isbandzius bus viskas aisku,procedura tikrai nera neikandama,be to galima ir namuose kartu su drauge pasidaryti,tada is viso pigiai gausis.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2010 08 20, 13:46)
Laukiam nesulaukiam  mirksiukas.gif  Manau, kad šioje temoje labai trūksta vaizdinių įrodymų.
Ir įdomu - tikriausiai pasidariusios šią procedūrą žnyplėmis netiesinat (bent jau norėtųsi, kad nuotraukas įdėtumėte nepanaudojusios žnyplių), nes pažįstama, kurią išgyriau, kad jos plaukai nepaprastai gražiai atrodo, prisipažino, kad ypatingom progom, kur nors eidama dar vistiek plaukus tiesina ir žnyplėmis.

Aš net neturiu namie nei žnyplių, nei tiesintuvo ir jų niekada nenaudojau. Plaukus tiesindavau džiovintuvu, po plovimo. Ir jei prieš tiesinimą plaukų galiukai atrodė nušiurę, tai dabar jie super atrodo,ir iškarpymas matosi. thumbup.gif
Ir aš tada nesuprantu:kam darytis tokią nepigią procedūrą ir dar tuos tiesius plaukus tiesinti? g.gif
Ryt jau galėsiu plauti galvą po procedūros....
Atsakyti
Bandziau ieskoti info intenete kur cia daro tuos braziliskus tiesinimus kirpykloje, bet taip nieko gero ir neradau :/ Rodos sostinej tokiu dalyku neturetu trukti, bet ka as zinau... kas cia, krize kalta? biggrin.gif
Atsakyti
Na va, galiu pasidalinti vaizdeliais biggrin.gif
1.Prieš tiesinimą (plaukai netepti jokiom glotninačiom priemonėm). Kaip šiaudų kupeta biggrin.gif

user posted image

2. Iškart po tiesinimo procedūros (matosi keletas neklusnių, stirksančių "antenų")

user posted image

3.Po pirmojo plovimo, nedžiovinti džiovintuvu-išdžiūvę natūraliai. Aišku, skirtumas tarp 2 ir 3 nuotraukos matosi, bet nuo 1-osios taip pat akivaizdžiai skiriasi.

user posted image

P.S.Neturiu tikslo reklamuoti priemones ar kirpėją, tiesiog noriu pasidžiaugti rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 08 21, 11:36)

Nebera putimosi thumbup.gif Mane tas labiausiai ir nervuoja doh.gif Na reiks ir man pasidaryti ta procedura... rolleyes.gif

Priminkit, prasau, kur daretes ir su kokiom priemonem? 4u.gif
Atsakyti
Pasikeitimas tikrai akyvaizdus thumbup.gif As tokio ir tikeciausi, kad nuimtu ta pasiputima bigsmile.gif As skambinsiu pirmadieni uzsirasysiu taip pat siai procedurai wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 08 21, 12:36)
Na va, galiu pasidalinti vaizdeliais  biggrin.gif
...

nu neblogai smile.gif tikrai.... dabar idomu dar butu pamatyti po poros menesiu ar liks kas, ar nelabai smile.gif
Atsakyti
Astra ačiū už nuotraukėles 4u.gif Parašykit, kur darėtės ir kiek mokėjot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2010 08 21, 13:07)
Astra ačiū už nuotraukėles  4u.gif Parašykit, kur darėtės ir kiek mokėjot  mirksiukas.gif

Dariausi Savanorių pr. "Karmen" salone (prie "Anūkėlio"). Mokėjau 165 Lt. Po 3-4 mėn.,manau,jau bus pigiau ax.gif , nes atsiranda vis daugiau kirpėjų, "atrandančių" keratino priemones.
Įdėsiu fotkes ir po kelių mėnesių... bigsmile.gif
Atsakyti