Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(Besishypsanti @ 2010 08 18, 20:45)
Sveikos  ax.gif  truputis info is asmenines patirties  bigsmile.gif 

Issitiesinau kirpykloje plaukus su sia priemone, palaukiau neplovus galvos 3 dienas,  o kai issiploviau norejosi verkti  cray.gif  beda ta, kad kirpciukai ploni, uztat tiesut tiesuteliai, niekaip ju graziai nesuformuosi, po pusdienio jie nuo kaktos susiriebaluoja ir vaizdelis apgailetinas tampa  doh.gif  visi kiti galvos plauaki, kurie buvo prakarpyti per visa galva- garbanojasi!!!  gun_bandana.gif  taip kad vaizdelis labai liudnas - su kirpciukais nesusitvarkau, plaukai sukasi, ismeciau pinigelius i bala  verysad.gif  vienintelis geras dalykas, kad plaukai nebesipucia, bet tiesumo nerasta  schmoll.gif  o as taip naivai tikejausi gero rezultato  verysad.gif

Ydomu kur daretes blink.gif g.gif nesamone kazkokia, nes man rezultatas superinis po 2 menesiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aquawille @ 2010 08 18, 18:06)
cia jau ne viena kaip supratau esate pasidariusios sia procedura. 4u.gif
labai reiktu ispudziu, bet ne iskart po proceduros, bet praejus menesiui, dviem , trim?
manau daug kam labai padetumete su sia info , gal kuri dama dar ir foto isdrystu imesti  ?
ar bent jau aprasytu kaip ten plaukai laikosi praejus keliems menesiams po proceduros ?
4u.gif

Keliais psl atgal rasiau, kad praejo 2 menesiai o plaukuciai tiesus visiskai, negaliu atsidziaugti thumbup.gif stebuklas man kazkoks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wish7: 19 rugpjūčio 2010 - 10:22
QUOTE(wish7 @ 2010 08 19, 11:22)
Ydomu kur daretes  blink.gif  g.gif nesamone kazkokia, nes man rezultatas superinis po 2 menesiu  thumbup.gif
Papildyta:

Keliais psl atgal rasiau, kad praejo 2 menesiai o plaukuciai tiesus visiskai, negaliu atsidziaugti  thumbup.gif stebuklas man kazkoks  biggrin.gif

Priminkit, kur jus daretes ir su kokiom priemonem? 4u.gif
Atsakyti
Man galutinai praejo noras darytis sia procedura biggrin.gif Kai prasidejo neigiami atsiliepimai,tai pabijojau...jei tureciau prastus plaukus,tikrai rizikuociau,bet dabar. Gal susituresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggiitt @ 2010 08 19, 00:54)
Is aprasymo supratau, kad turbut ne su Encanto do Brasil priemonemis daretes? Nes po proceduros su siom priemonem nereikia tris dienas galvos neplaut.

Hm.. del priemoniu tikslaus pavadinimo tai kalusimas g.gif nes procedura vadinosi braziliskas plauku tiesinimas su keratinu unsure.gif lyg ir tas pats turetu but, ar ne? g.gif As pasimetus ir nelaiminga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 08 19, 14:30)
kazkodel ir man praejo visi norai drinks_cheers.gif

man irgi praejo, gal sakau uz tuos pinigus reiks kokias profesionales priemones plaukams isigyti
nesitikejau isgirsti tiek neigiamu atsiliepimu, tikejausi kad tai kone tobulas dalykas sutvarkysiantis mano plaukus bet kazin ar ir as neverksiu po visko .. doh.gif
Atsakyti
aš neiškenčiau ir pabandžiau. Vakar užsisakiau Salerm keratino, šiandien jau pasidarius. Stebuklų nesitikiu, bet ir pagadinti nelabai ką yra smile.gif. Kadangi mano plaukai neilgi, tai priemonės susinaudojo labai maža dalis, gal tik kokia 50 ml. Ir netgi atrodo, kad šiek tiek per daug jos sutepiau, nes dbr plaukai atrodo susiriebalavę, bet tikiuosi išplovus kažkoks poveikis vistiek bus likęs. Jei po plovimo matysiu, kad verta pasirodyt, tai įkelsiu foto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2010 08 19, 16:08)
man irgi praejo, gal sakau uz tuos pinigus reiks kokias profesionales priemones plaukams isigyti
nesitikejau isgirsti tiek neigiamu atsiliepimu, tikejausi kad tai kone tobulas dalykas sutvarkysiantis mano plaukus bet kazin ar ir as neverksiu po visko .. doh.gif

O kur čia labai daug tų neigiamų atsiliepimų? g.gif aš tai pavyzdžiui tikrai patenkinta čia procedūra. Ir ji tikrai nesugadina plaukų, greičiau atvirkščiai. Aišku, turint gerus ir tiesius plaukus, nėra ko čia išsidirbinėti ir norėti tokių procedūrų. Bet kas turi nepaklusnius, besipučiančius ir pan., aš tai rekomenduočiau.
Atsakyti
man tai irgi labai patiko, tik va beda, kad plaukai labai riebaluojas.. ;/ kasdien plaut turiu..
Atsakyti
Jei galeciau atsukti laika atgal vel daryciausi sia procedura net nedvejodama. Mano plaukai putesi ir dar galai sukosi, nuo visokiu bandymu dazu buvo issipute, o dabar tiesus ir tereikia galva issiplauti ir viskas, kur anksciau kiek laiko man atimdavo kol galedavau normaliai susitvarkyti plaukus, o ir priemoniu kiek reikejo, o dabar nereikia nieko tik sampuno thumbup.gif nzn kaip kitoms, kas dare,kaip,gal kazkas ne taip ar negerai padaryta,bet man nera jokiu bangeliu ar kazko negerai kaip kitos rase, gal nekokybiskai atlikta buvo rolleyes.gif man dare moteris kuri ne LT darydavo sia procedura su praktika ir gerom priemonem,ir as esu labai labai patenkinta ir dekinga jai 4u.gif kokiom priemonem dare nepasakysiu pavadinimo, as neklausiau,dariausi Palangoje 4u.gif Praejo jau virs 2 menesiu, dabar plaukai maziau riebaluojasi, nes keratinas issiplaudineja manau is plauko, ziuresiu kiek laiko dar taip puikiai bus mano plaukai, o as tikejausi prastesnio rezultato, o gavosi thumbup.gif kaip jau sakiau man kazkoks atradimas cia ir stebuklas biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wish7: 19 rugpjūčio 2010 - 19:29
Aš pasidariau šią procedūrą prieš kelias dienas,kol kas irgi patenkinta. Tik kai po išsipūtusios krūvos plaukų, dabar jie atrodo gal net per daug prigludę prie galvos...Ir vis nepaklusnios "antenos" stirkso ant pakaušio (tokie maži,vos išaugę plaukiukai).Žiūrėsiu,kaip bus išsiplovus galvą, dar negalima plauti.O kad labiau riebaluojasi plaukai,pastebėjau.Nusipirkau balzamą be druskų "Natura Siberica" riebiems plaukams.
Labiausiai pokytį įvertino dukros, sakė,mama pajaunėjo dešimtmečiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 08 19, 20:22)
Aš pasidariau šią procedūrą prieš kelias dienas,kol kas irgi patenkinta. Tik kai po išsipūtusios krūvos plaukų, dabar jie atrodo gal net per daug prigludę prie galvos...Ir vis nepaklusnios "antenos" stirkso ant pakaušio (tokie maži,vos išaugę plaukiukai).Žiūrėsiu,kaip bus išsiplovus galvą, dar negalima plauti.O kad labiau riebaluojasi plaukai,pastebėjau.Nusipirkau balzamą be druskų "Natura Siberica" riebiems plaukams.
Labiausiai pokytį įvertino dukros, sakė,mama pajaunėjo dešimtmečiu  blush2.gif

ach kaip smagu skaityti wub.gif O as niekaip neisdrystu pasidaryti blush2.gif Butu labai saunu jeigu pasidariusios parasytu keratino pavadinima (nesvarbu patiko ar nepatiko) 4u.gif Kadangi jo rusiu yra tiek daug tai sunku issirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2010 08 20, 10:29)
ach kaip smagu skaityti wub.gif  O as niekaip neisdrystu pasidaryti blush2.gif  Butu labai saunu jeigu pasidariusios  parasytu keratino pavadinima (nesvarbu patiko ar nepatiko) 4u.gif  Kadangi jo rusiu yra tiek daug tai sunku issirinkti ax.gif

Man tiesino su priemone "Encanto de brasil". Po plovimo žadu įdėti fotkes: prieš tiesinimą, po ir po pirmojo plovimo... mirksiukas.gif
Atsakyti