Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(klik @ 2010 08 15, 20:54)
Aš šito irgi nesuprantu. Arba jūsų plaukams nuo visokių bandymų, kurių reikia ir nereikia, visai amen, arba jums kažką ne taip padarė.
Aš jau ploviau galvą. Nebėra tokie blizgantys ir lygūs kaip po tiesinimo, bet aš patenkinta. Patenkinta, nes mano plaukai nebesipučia, tiesūs, lygūs. Išsiplauti galvą galiu drąsiai ryte, šiek tiek padžiovinti džiovintuvu ir viskas. Kas anksčiau buvo visai neįmanoma. Gal vienas kitas plaukelis ir stovi ne taip, bet iš esmės jis nieko nekeičia. Man dar taip geriau, nes plaukai ploni ir per daug suploti negražiai atrodo.
Tad patariu šią procedūrą pasidaryti visoms, kurios turi besipučiančius, besisukančius, neklausančius, nei garbanotus, nei tiesius plaukus. Kai net ir po ilgo, idealaus tiesinimo išeini į vėsesnį orą ar sušyli, ir tie plaukai vėl pasipučia, susisuka.
Tiesa, ši procedūra yra visai nesunki, tik užima laiko. Tad galima tai pasidaryti ir namie. Žinoma, ne pačiai. Nors yra ir tokių.

Mano plaukai butent tokie, kaip apraset, bet as labai abejoju del sios proceduros darymosi, nes mano plaukai chemiskai sviesinti... AR neliksiu plika visai po to?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggiitt @ 2010 08 15, 21:35)
jau pora kartu ploviau ir vis dar esu begalo patenkinta, man tai kaip koks stebuklas, kad nebereikia kasdien su tiesintuvu svilinti plaukus. Siulau visom kieno plaukai yra pasipute ir nepaklusnus, pamatysit efekta ir negalesit tuom patiket smile.gif

ka labiausiai sutvarko tai issiputima smile.gif

Tikrai taip, bent jau mes kur daremis su Encanto do Brasil priemonemis tai tikrai galima namie.

Dėl pirmųjų dviejų pastraipų visiškai pritariu. Aš irgi džiaugiuosi, kad nebereikės teisinti plaukų, bet jie visada atrodys kaip po tiesinimo. Ech, kaip aš pavydžiu natūralioms tiesiaplaukėms..

Mes su drauge viena kitai ištiesinome. Irgi su Encanto do Brazil.
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 15, 21:42)
Mano plaukai butent tokie, kaip apraset, bet as labai abejoju del sios proceduros darymosi, nes mano plaukai chemiskai sviesinti... AR neliksiu plika visai po to?..  unsure.gif

Žinokit bijau ir ką pameluoti, nes nežinau kaip yra su šviesiaplaukėmis. Mano plaukai yra tamsūs. Bet berods vienam forume mačiau, kad tiesino merginai, kurios plaukai šviesinti ir dar priauginti, tai rezultatas toks pat puikus. Aišku, nežinau kaip buvo po plovimo, dabar ir pan. Tad net nežinau, ką patarti.. Dėl palikimo be plaukų, lyg ir neturėtumėt. Juk ši priemonė dar ir pagydo plauką, prisotina jį keratinu. Bet nenoriu tvirtai teigti kaip būtų, nes pati asmeniškai su tuo nesusidūriau..
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 08 15, 20:54)
Aš šito irgi nesuprantu. Arba jūsų plaukams nuo visokių bandymų, kurių reikia ir nereikia, visai amen, arba jums kažką ne taip padarė.
Aš jau ploviau galvą. Nebėra tokie blizgantys ir lygūs kaip po tiesinimo, bet aš patenkinta. Patenkinta, nes mano plaukai nebesipučia, tiesūs, lygūs. Išsiplauti galvą galiu drąsiai ryte, šiek tiek padžiovinti džiovintuvu ir viskas. Kas anksčiau buvo visai neįmanoma. Gal vienas kitas plaukelis ir stovi ne taip, bet iš esmės jis nieko nekeičia.

Tai kad didziausi mano bandymai per paskutinius 3 metus ivairiu profesionaliu firmu sampunai,kondicionieriai ir kaukes,plaukus tvarkausi pas rimta meistreO man net is karto po proceduros nebuvo blizgantys,ar sveikai atrodantys... g.gif Kaip tik norejau kuo greiciau issiplauti,bet reikejo laukti 2 dienas.Dar vienas mano pastebejimas,kad man nuo mto kvapo asaros upeliais tekejo,grauze gerkle,o kitai mergaitei,kuriai tuo pat metu dare visai nieko,sake truputi smirda ir viskas,tai gal man tas formalinas visai netinka...Bet kaip ir minejau anksciau as sitos proceduros vistiek nenurasau.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 13, 16:21)
Chemiskai sviesinti?  bigsmile.gif

Taip dazyti sviesiai 4u.gif
Atsakyti
tai kad galima daryti sia procedura sviesintiems plaukams, cia gi ne cheminis tiesinimas, va to tai tikrai nebutu galima
as isbandysiu braziliska tiesinima po dvieju savaiciu , parasysiu cia atsiliepimus
labai laukiu ir tikiuosi manes rezultatas nenuvils.
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 16, 09:33)
Taip dazyti sviesiai  4u.gif

QUOTE(Aquawille @ 2010 08 16, 10:34)
tai kad galima daryti sia procedura sviesintiems plaukams, cia gi ne cheminis tiesinimas, va to tai tikrai nebutu galima
as isbandysiu braziliska tiesinima po dvieju savaiciu , parasysiu cia atsiliepimus
labai laukiu ir tikiuosi manes rezultatas nenuvils.

Sakot galima?.. g.gif Blin, kaip as bijau... Gal reiks pasiskambinti i koki salona VLN and PLN ir pasiklausti?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 16, 11:47)
Sakot galima?..  g.gif  Blin, kaip as bijau... Gal reiks pasiskambinti i koki salona VLN and PLN ir pasiklausti?..  g.gif

as su chemiskai sviesintais pasidariau.. plaukai gyvi smile.gif
Atsakyti
Aisku kad galima biggrin.gif mano drauge ne LT gyvena ten jau senai daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 08 15, 23:58)
Tai kad didziausi mano bandymai per paskutinius 3 metus ivairiu profesionaliu firmu sampunai,kondicionieriai ir kaukes,plaukus tvarkausi pas rimta meistreO man net is karto po proceduros nebuvo blizgantys,ar sveikai atrodantys... g.gif Kaip tik norejau kuo greiciau issiplauti,bet reikejo laukti 2 dienas.Dar vienas mano pastebejimas,kad man nuo mto kvapo asaros upeliais tekejo,grauze gerkle,o kitai mergaitei,kuriai tuo pat metu dare visai nieko,sake truputi smirda ir viskas,tai gal man tas formalinas visai netinka...Bet kaip ir minejau anksciau as sitos proceduros vistiek nenurasau.

O gal zinot priemoniu pavadinima su kokiom jum dare? g.gif
Atsakyti
cia jau ne viena kaip supratau esate pasidariusios sia procedura. 4u.gif
labai reiktu ispudziu, bet ne iskart po proceduros, bet praejus menesiui, dviem , trim?
manau daug kam labai padetumete su sia info , gal kuri dama dar ir foto isdrystu imesti ?
ar bent jau aprasytu kaip ten plaukai laikosi praejus keliems menesiams po proceduros ?
4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif truputis info is asmenines patirties bigsmile.gif

Issitiesinau kirpykloje plaukus su sia priemone, palaukiau neplovus galvos 3 dienas, o kai issiploviau norejosi verkti cray.gif beda ta, kad kirpciukai ploni, uztat tiesut tiesuteliai, niekaip ju graziai nesuformuosi, po pusdienio jie nuo kaktos susiriebaluoja ir vaizdelis apgailetinas tampa doh.gif visi kiti galvos plauaki, kurie buvo prakarpyti per visa galva- garbanojasi!!! gun_bandana.gif taip kad vaizdelis labai liudnas - su kirpciukais nesusitvarkau, plaukai sukasi, ismeciau pinigelius i bala verysad.gif vienintelis geras dalykas, kad plaukai nebesipucia, bet tiesumo nerasta schmoll.gif o as taip naivai tikejausi gero rezultato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 08 18, 20:45)
Sveikos  ax.gif  truputis info is asmenines patirties  bigsmile.gif 

Issitiesinau kirpykloje plaukus su sia priemone, palaukiau neplovus galvos 3 dienas,  o kai issiploviau norejosi verkti  cray.gif  beda ta, kad kirpciukai ploni, uztat tiesut tiesuteliai, niekaip ju graziai nesuformuosi, po pusdienio jie nuo kaktos susiriebaluoja ir vaizdelis apgailetinas tampa  doh.gif  visi kiti galvos plauaki, kurie buvo prakarpyti per visa galva- garbanojasi!!!  gun_bandana.gif  taip kad vaizdelis labai liudnas - su kirpciukais nesusitvarkau, plaukai sukasi, ismeciau pinigelius i bala  verysad.gif  vienintelis geras dalykas, kad plaukai nebesipucia, bet tiesumo nerasta  schmoll.gif  o as taip naivai tikejausi gero rezultato  verysad.gif

Is aprasymo supratau, kad turbut ne su Encanto do Brasil priemonemis daretes? Nes po proceduros su siom priemonem nereikia tris dienas galvos neplaut.
Mano viena drauge jau apie du menesius pasidarius, kita apie pusantro. Abi daresi su Encanto. Plaukai taip nebezvilga kaip iskarto po tiesinimo, bet jie vis dar tiesus ir nesipucia, tik kelios nedideles bangeles atsirado. Jos vis dar patenkintos ir ruosiasi procedura kartoti kai to reikes.
Atsakyti