QUOTE(linuxox @ 2010 08 13, 21:34)
nesuprantu kas mano plaukams,nes as irgi labiau tikejausi ne tiesumo,o sveikumo,bet galai tai visai kaip suplipe...nu bet as juos tikrai susitvarkysiu
Aš šito irgi nesuprantu. Arba jūsų plaukams nuo visokių bandymų, kurių reikia ir nereikia, visai amen, arba jums kažką ne taip padarė.
Aš jau ploviau galvą. Nebėra tokie blizgantys ir lygūs kaip po tiesinimo, bet aš patenkinta. Patenkinta, nes mano plaukai nebesipučia, tiesūs, lygūs. Išsiplauti galvą galiu drąsiai ryte, šiek tiek padžiovinti džiovintuvu ir viskas. Kas anksčiau buvo visai neįmanoma. Gal vienas kitas plaukelis ir stovi ne taip, bet iš esmės jis nieko nekeičia. Man dar taip geriau, nes plaukai ploni ir per daug suploti negražiai atrodo.
Tad patariu šią procedūrą pasidaryti visoms, kurios turi besipučiančius, besisukančius, neklausančius, nei garbanotus, nei tiesius plaukus. Kai net ir po ilgo, idealaus tiesinimo išeini į vėsesnį orą ar sušyli, ir tie plaukai vėl pasipučia, susisuka.
Tiesa, ši procedūra yra visai nesunki, tik užima laiko. Tad galima tai pasidaryti ir namie. Žinoma, ne pačiai. Nors yra ir tokių.