Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(klik @ 2010 08 13, 13:57)
Aš tiesinausi irgi su do Brazil Encanto. Rytoj pirmą kartą plausiu galvą, tai matysiu koks bus rezultatas. Dabar per tas kelias dienas nė vienas plaukas nepasisuko. Bet skaičiau, kad Encanto yra skirtas labiau plaukų gydymui, o ne tiesinimui, tai ir nereikia nustebti, jeigu po to tie plaukai ir nebus ideliai tiesūs.

nesuprantu kas mano plaukams,nes as irgi labiau tikejausi ne tiesumo,o sveikumo,bet galai tai visai kaip suplipe...nu bet as juos tikrai susitvarkysiu
Atsakyti
Mes su drauge pirkom Encanto do Brasil priemoniu komplekta is http://www.encanto.lt ir daremes namie viena kitai. Efektas gavosi neitiketinas, is stipriai pasiputusiu ir banguotu plauku gavosi lygus, tiesus ir blizgantys. Jokios priemones iki siol taip nepadejo. Pati procedura nera sudetinga, tad galima ir namie ja padaryti. Galit parasyt jiems el. pastu ir paprasyt naudojimosi instrukcijos, pamatysit smile.gif O seip tai ten yra ir sarasiukas pas ka galima atlikti tiesinima Vilniuje, Kaune, Klaipedoje bei Siauliuose. Maciau, kad jie ir partneriu iesko tai gal kas susigundys ir padirbeti. Sekmes! smile.gif
Atsakyti
na va, po poros valandu leksiu darytis tiesinima ir as.. pasikirpsiu galiukus ir tiesinsiuos.. ziuresim kas iseis.. smile.gif

QUOTE(jjuurrggiitt @ 2010 08 14, 13:08)
Mes su drauge pirkom Encanto do Brasil priemoniu komplekta is http://www.encanto.lt ir daremes namie viena kitai. Efektas gavosi neitiketinas, is stipriai pasiputusiu ir banguotu plauku gavosi lygus, tiesus ir blizgantys. Jokios priemones iki siol taip nepadejo. Pati procedura nera sudetinga, tad galima ir namie ja padaryti. Galit parasyt jiems el. pastu ir paprasyt naudojimosi instrukcijos, pamatysit smile.gif O seip tai ten yra ir sarasiukas pas ka galima atlikti tiesinima Vilniuje, Kaune, Klaipedoje bei Siauliuose. Maciau, kad jie ir partneriu iesko tai gal kas susigundys ir padirbeti. Sekmes! smile.gif

o po plovimo kaip?
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 08 13, 20:34)
nesuprantu kas mano plaukams,nes as irgi labiau tikejausi ne tiesumo,o sveikumo,bet galai tai visai kaip suplipe...nu bet as juos tikrai susitvarkysiu

Gal prieš tiesinimą jūsų plaukai buvo priauginti ar nualinti karštomis tiesinimo žnyplėmis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 08 14, 14:39)
Gal prieš tiesinimą jūsų plaukai buvo priauginti ar nualinti karštomis tiesinimo žnyplėmis?  g.gif

O jei nualinti tai jiems visai nepades? nes as einu antradieni darytis tai pradejau bijoti.
Atsakyti
Be galo esu šituo reikalu susidomėjusi... Rimtai svarsatu nurežti nemažai palukų (nutriuše galai baisiai verysad.gif ), bet jei nieko nedarysiu, neis su jais susitvarkyti. Banguojasi l. netvarkingai.... Gal sakau tas braziliškas tiesinimas padėtų smile.gif tik galvoju kur čia būtų galima vilniuje darytis už prieinamesnę kainą, nei prabangiuose salonuose...
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2010 08 14, 15:37)
Be galo esu šituo reikalu susidomėjusi... Rimtai svarsatu nurežti nemažai palukų (nutriuše galai baisiai  verysad.gif ), bet jei nieko nedarysiu, neis su jais susitvarkyti. Banguojasi l. netvarkingai.... Gal sakau tas braziliškas tiesinimas padėtų  smile.gif  tik galvoju kur čia būtų galima vilniuje darytis už prieinamesnę kainą, nei prabangiuose salonuose...

Zinau Vilniuje viena panele, kuri tiesina smile.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad http://www.beautyforsale.eu/ vėl turi Salerm keratino, gal kuri nors užsisakėt ir išbandėt?
Atsakyti
QUOTE(ausraiii @ 2010 08 15, 14:18)
Pastebėjau, kad http://www.beautyforsale.eu/ vėl turi Salerm keratino, gal kuri nors užsisakėt ir išbandėt?

As visai noreciau nusipirkti ir isbandyti, tik bijau, jog mano chemiskai sviesinti plaukai nukris... unsure.gif
Atsakyti
o aš bijau, kad mano išsipūtusiem, bet niekaip chemiškai nepaveiktiem, nepadės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 08 13, 21:34)

Aš šito irgi nesuprantu. Arba jūsų plaukams nuo visokių bandymų, kurių reikia ir nereikia, visai amen, arba jums kažką ne taip padarė.
Aš jau ploviau galvą. Nebėra tokie blizgantys ir lygūs kaip po tiesinimo, bet aš patenkinta. Patenkinta, nes mano plaukai nebesipučia, tiesūs, lygūs. Išsiplauti galvą galiu drąsiai ryte, šiek tiek padžiovinti džiovintuvu ir viskas. Kas anksčiau buvo visai neįmanoma. Gal vienas kitas plaukelis ir stovi ne taip, bet iš esmės jis nieko nekeičia. Man dar taip geriau, nes plaukai ploni ir per daug suploti negražiai atrodo.
Tad patariu šią procedūrą pasidaryti visoms, kurios turi besipučiančius, besisukančius, neklausančius, nei garbanotus, nei tiesius plaukus. Kai net ir po ilgo, idealaus tiesinimo išeini į vėsesnį orą ar sušyli, ir tie plaukai vėl pasipučia, susisuka.
Tiesa, ši procedūra yra visai nesunki, tik užima laiko. Tad galima tai pasidaryti ir namie. Žinoma, ne pačiai. Nors yra ir tokių.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 08 14, 14:18)
o po plovimo kaip?

jau pora kartu ploviau ir vis dar esu begalo patenkinta, man tai kaip koks stebuklas, kad nebereikia kasdien su tiesintuvu svilinti plaukus. Siulau visom kieno plaukai yra pasipute ir nepaklusnus, pamatysit efekta ir negalesit tuom patiket smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausraiii @ 2010 08 15, 15:54)
o aš bijau, kad mano išsipūtusiem, bet niekaip chemiškai nepaveiktiem, nepadės. smile.gif

ka labiausiai sutvarko tai issiputima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klik @ 2010 08 15, 20:54)
Tiesa, ši procedūra yra visai nesunki, tik užima laiko. Tad galima tai pasidaryti ir namie. Žinoma, ne pačiai. Nors yra ir tokių.

Tikrai taip, bent jau mes kur daremis su Encanto do Brasil priemonemis tai tikrai galima namie. Jeigu kam idomu parasykit AZ tai galesiu net instrukcija atsiust. Arba iskarto kreipkites http://www.encanto.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjuurrggiitt: 15 rugpjūčio 2010 - 20:36