Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(linuxox @ 2010 08 09, 11:28)

Tikrai jusu plaukai ir taip tiesus, nereikejo darytis tos proceduros smile.gif Na bet jei norejot isbandyti, tai pateisinama mirksiukas.gif
Man ir butu idomus atsiliepimai blondiniu, sviesintu chemiskai, ar galima isvis sia procedura tokiems plaukuciams daryti? g.gif

linuxox, kadangi jau abi isbandet proceduras (laminavima bei braziliska tiesinima), gal galit pasakyti, kuo skiriaisi sios proceduros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 08 09, 11:28)
Na va pagaliau issiploviau galva,palaikiau amino keratinu kauke ir cry.gif deja nieko gero,plaukai tapo siurkstus,kaip nudeginti,taip jie labai lengvai issitiesina,su dziovintuvu,nieko nereikia daryti,tiesiog su sukom prasukuoti bedziovinant,ir tikrai tampa tiesus,stai idedu dvi foto,gaila nebeturiu pries pat procedura kur dariau foto(istryniau zioplai visas nuotraukas is telefono)Cia mano plaukai pirmoje foto iskarto po laminavimo,netiesinti,dziovinant truputi su sukom perbraukti,antroje foto keletas valandu po proceduros (kokybe ziauriai prasta,bet fotiko siuo metu neturiu)
Manau kad blondinems sitas BKT netinka,dabar bandysiu vel laminuotis plaukus,kai tik turesiu laiko,pasidarysiu ir drekinancia procedura,na zodziu kazkaip gelbesim padeti,labai stipriai nepergyvenu,nera visiskai beviltiskai nudeginti,kol kas dar nenurasau BKT tik labai idomu butu isgirsti kitu blondiniu pasidariusiu BKT nuomone ir zinoma foto.
user posted image
tiesa prasyciau nerasyti 'kam tu is viso dareisi' 'tau reikia kirpti galiukus' ir pan,viska as zinau ,ir viskam yra savo priezastys,o dariausi del to kad as viska pirmiausiai ant saves turiu issibandyti.

biski nesupratau.. cia apie laminavima ar karatina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 09, 12:21)

linuxox, kadangi jau abi isbandet proceduras (laminavima bei braziliska tiesinima), gal galit pasakyti, kuo skiriaisi sios proceduros?  4u.gif

jos skiriasi viskuo,BKT yra tiesinimas,po jo plaukai tampa tiesus,o laminavimas-tai yra plauku atstymo procedura,ji nera skirta plaukams tiesinti.Laminavima galeciau palyginti su labai stipria kauke plaukams,laminatas yra visiskai be jokiu kenksmingu medziagu,i sudeti ieina baltymai,proteinai ir t.t. todel plaukams jokio blogo poveikio net negali buti,dar laminatu yra ir su spalvom,tai gali buti naudojami kaip joniniai dazai,kurie ne tik nekenkia,bet ir padaro plaukus sveikus.
Cukrine siela-cia mes apie plaukus sunglasses2.gif ir apie visas proceduras,pirmoje foto po laminavimo,antroje po keratininio tiesinimo,BKT tai yra trumpinys braziliskas keratinins tiesinimas
Atsakyti
siandien vel maitinau plaukucius,uzsidejau Sebastian penetrait kaukyte(profesionalia,sildoma) ir zinokite visai jau nieko tie plaukai,ir sukos jau ilenda,dar susilaminuosiu ir visai bus gerai.
Atsakyti
As esu pasidariusi jau kokie 2 menesiai, esu sviesi ir man supper thumbup.gif as negaliu atsidziaugti, mano plaukai putesi labai tai man cia kaip atradimas koks, issiplaunu galva ir viskas thumbup.gif nieko nereikia daryti jokio feno ar znypliu schmoll.gif krenta plaukuciai, zvilga ir slidus kokie wub.gif darysiu kai praeis efektas vel tikrai thumbup.gif Dariausi Palangoje, naudoju spec.sampuna ir balzama daugiau nieko 4u.gif galesiu imesti foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar su drauge išsitiesinom plaukus keratinu. Nežinau kaip bus po plovimo, bet dabar plaukai švelnūs, blizgūs ir tiesūs. Tiesa, mano plaukai yra labai ploni, tai dabar atrodo, kad jie dar plonesni, jų dar mažiau yra, tokie sukritę gal kiek. Plaukai yra besipučiantys, besiriečiantys, sausi. Tai dabar džiaugiuosi, kad nebeliko to putimosi.
Atsakyti
vakar pasidariau BKT ,siaip nlb as suprantu kaip jus pacios ji kokybiskai sugebat pasidaryt,kadangi tai kruopstumo reikalaujantis darbas ... daug ir visusr domejausi apie sia procedura,nes daug kur daro ir su nekokybiskom priemonem t.y. nelicenzijuotom,o is ebay parsisiuntus nemanau kad normalus ir ilgalaikis rezultatas isgaunamas,na bet ne apie tai... 4u.gif
veliau jei bus kam idomu idesiu foto ,nes kolkas vaizdo jokio,todel kad isplaut galva galesiu tik po poros dienu,taip turi plaukai keratina pasisavinti,rinkausi is triju variantu sios proceduros,manasis reikalauja kantrybes todel kad ir pati turiu pakentet ir nesiplaut plauku keleta dienu ,nedrekit,vis patiesint po nakties jei kur uzlankstau miegant,yra ir kita variantas vadina ji kazkodel sporty nes iskart istiesinus plaukus po keratino ivedimo juos paciam salone ir isplauna.na nzn pakentesiu ir po keleto dienu galesiu parasyt rezultata galutini mirksiukas.gif
Atsakyti
hmm ,kad nenusifotkinau pries tiesinima,bet po plovimo tai tikrai idesiu nuotrauka P.S. sia procedura dariausi ne lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciauskute11 @ 2010 08 12, 18:36)
hmm ,kad nenusifotkinau pries tiesinima,bet po plovimo tai tikrai idesiu nuotrauka P.S. sia procedura dariausi ne lt  smile.gif

o kur dareisi?
Atsakyti
Vakar pasidariau sy tiesinima smile.gif Siaip mano pacios plaukai tiesus, tik pasipute:) Tai galiu pasakyt, kad rezultatu esu LABAI patenkinta - plaukai lygus, glotnus, svelnus, blizga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ @ 2010 08 12, 21:44)
o kur dareisi?

dariausi anglijoj.
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 08 12, 20:46)
Vakar pasidariau sy tiesinima smile.gif Siaip mano pacios plaukai tiesus, tik pasipute:) Tai galiu pasakyt, kad rezultatu esu LABAI patenkinta - plaukai lygus, glotnus, svelnus, blizga wub.gif

O kokie jusu plaukai? Sviesinti chemiskai ar ne? Gal foto idetumet? Kur daretes? 4u.gif
Atsakyti