Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 02, 12:19)
man irgi sake, jog kainuos nuo laiko ir sunkumo, o kiek nezinau. pirmiausia reikia isigyti sias priemones smile.gif o is kur siuntetes? ir kiek kainavo?  4u.gif

Siunciausi is ebayjaus, kainavo apie 200 lt +muitas 60.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 08 02, 17:55)
Man tai aiskiai pasake kad su mano priemonem 100lt,bet as darysiusi su jos priemonem tai man kainuos apie 200lt.Tiesa sakant stebuklu nesitikiu,einu tik tam kad galeciau isbandyti ant savo kailio,kad veliau galeciau drasiai rekomenduoti arba ne.

butu labai gerai jei galėtumėte pasidariusi imesti nuotraukas prieš ir po blush2.gif Aš irgi labai gundaus pasidaryt, bet mano plaukai laaaabai ploni, tai bijau, kad ištiesinus labai mažai jų atrodys doh.gif
Atsakyti
Na, brangiai ir uz darba ima.smile.gif as tai nuo 40 iki 60 uz darba.smile.gif Tik priemones brangios.. bet vidutinio ilgio plaukams apie 80lt uz priemones iseina. smile.gif

Karamele, o del plauku plonumo, tai manau neverta pergyventi, nes istiesninti plaukai keratinu kiek kitokie buna negu laabai tiesus is prigimties. Nuo saknu jie vistiek auga banguoti, taip pakeldami plauka. smile.gif Na bet zinoma, sunku ka pasakyti nematant plauko. smile.gif
Atsakyti
mano manymu kaip tik labai pigiai uz darba ima,as uz 4,5 val darba paimciau maziausiai dvigubai,nes jei dar paskaiciuotume sveikatos rizika,as is viso uz jokius pinigus tokiu proceduru nedaryciau.
Atsakyti
Jau tiek merginu pasidare procedura,o nepasirodo,kaip po visko unsure.gif
Atsakyti
merginos, o ar tinka ši procedūra su priaugintais plaukais? rolleyes.gif
Atsakyti
Del priaugintu plauku man yra labai aktuali tema ir sake kad tinka,ir priauginti plaukai atsigauna.Dabar mano pastebejimai:dare mums dviems is karto,mano plaukai blonduoti,mazai garbanojasi,kitos mergaite briunete,dazo su Palette,plaukai pasipute ir garbanoti.Kol vienai plove galva kita sedejo jau su uztepta priemone,zodziu viskas labai suderintai buvo,uztrukau apie 4val.Ta priemone man erzino akis ir gerkle,o kitai mergaitei visiskai nieko.Galutini rezultata pirmiausiai pamaciau ant kitos mergaites jos plaukai graziai zvilgejo,atrode kaip silkiniai,deja manieji visai nezvilgejo ir visai ne svelnuciai buvo,palietus jautesi siurkstumas,ir jautesi kad kazko pritepta,tokie kaip stagarai,del to meistre buvo perspejusi,bet ziuresim kaip bus po plovimo,plausiu juos rytoj.Siandien atsikeliau su tiesiais plaukais,bet siek tiek dar perbrauksiu su tiesintuvu,kad tvarkingiau atrodytu.
Atsakyti
linuxox, idomu butu nuotraukos, kiek pamenu Jusu plaukai tiesus, g.gif suprantu kad norisi isbandyti, is reklamu tikrai grazus plaukai po brazilisko atrodo, bet jei realiai jie lieka kaip stagarai ir visvien reikia tiesintuva traukt laukan kad tiesesni butu, nesupratu tada g.gif ... o ir pinigai nemazi ir vistiek manau kad kenkia ax.gif .... gal ant garbanes ir labiau rezultas pasimato ax.gif
Atsakyti
tokiu nuotraukeliu google vaizduose prisiziurejau...kad ka tu ka tu thumbup.gif
http://soft-liss.us/...e-and-after.htm va sitam siate pilna galerija pavyzdziu...

user posted image

atrodo gerai,bet ar ilgam? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 06 rugpjūčio 2010 - 20:37
QUOTE(Eveliina @ 2010 08 06, 09:44)
linuxox, idomu butu nuotraukos, kiek pamenu Jusu plaukai tiesus,  g.gif suprantu kad norisi isbandyti, is reklamu tikrai grazus plaukai po brazilisko atrodo, bet jei realiai jie lieka kaip stagarai ir visvien reikia tiesintuva traukt laukan kad tiesesni butu, nesupratu tada g.gif ... o ir pinigai nemazi ir vistiek manau kad kenkia  ax.gif .... gal ant garbanes ir labiau rezultas pasimato  ax.gif

Taip,nera mano plaukuciai garbanoti,tik siek tiek banguojasi,bet as turejau pirmiausiai pati ant saves isbandyti kad veliau galeciau savo klientem rekomenduoti arba nerekomenduoti,neisbandziusi ant savo kailio as nieko savo klientems nesiulau,taigi mano plaukuciai yra mate ko gero visko doh.gif
O plaukucius siandien tiesinau,nes manieji plaukai sonuose linksta i veido puse,tai as juos vel i vieta turejau atstatyti,tam kad tvarkingiau atrodytu
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 08 06, 23:20)
Taip,nera mano plaukuciai garbanoti,tik siek tiek banguojasi,bet as turejau pirmiausiai pati ant saves isbandyti kad veliau galeciau savo klientem rekomenduoti arba nerekomenduoti,neisbandziusi ant savo kailio as nieko savo klientems nesiulau,taigi mano plaukuciai yra mate ko gero visko  doh.gif
O plaukucius siandien tiesinau,nes manieji plaukai sonuose linksta i veido puse,tai as juos vel i vieta turejau atstatyti,tam kad tvarkingiau atrodytu

Kalbat kalbat, o foto neidedat.... verysad.gif

Tiesa, merginos, o gal zinot kuo skiriasi plauku laminavimas nuo brazilisko tiesinimo? Ir aplamai ar galima blond plaukams sias priemones naudoti? g.gif Nes kiek pastebejau, pagrinde tiesinami plaukai tik naturaliai sviesus arba tamsus, o ne chemiskai sviesinti... unsure.gif
Atsakyti
Na va pagaliau issiploviau galva,palaikiau amino keratinu kauke ir cry.gif deja nieko gero,plaukai tapo siurkstus,kaip nudeginti,taip jie labai lengvai issitiesina,su dziovintuvu,nieko nereikia daryti,tiesiog su sukom prasukuoti bedziovinant,ir tikrai tampa tiesus,stai idedu dvi foto,gaila nebeturiu pries pat procedura kur dariau foto(istryniau zioplai visas nuotraukas is telefono)Cia mano plaukai pirmoje foto iskarto po laminavimo,netiesinti,dziovinant truputi su sukom perbraukti,antroje foto keletas valandu po proceduros (kokybe ziauriai prasta,bet fotiko siuo metu neturiu)
Manau kad blondinems sitas BKT netinka,dabar bandysiu vel laminuotis plaukus,kai tik turesiu laiko,pasidarysiu ir drekinancia procedura,na zodziu kazkaip gelbesim padeti,labai stipriai nepergyvenu,nera visiskai beviltiskai nudeginti,kol kas dar nenurasau BKT tik labai idomu butu isgirsti kitu blondiniu pasidariusiu BKT nuomone ir zinoma foto.
user posted image
tiesa prasyciau nerasyti 'kam tu is viso dareisi' 'tau reikia kirpti galiukus' ir pan,viska as zinau ,ir viskam yra savo priezastys,o dariausi del to kad as viska pirmiausiai ant saves turiu issibandyti.
Atsakyti