Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

Labai ispustas burbulas manau su tuo tiesinimu. Drauge iskart isbande, parsisiunte ir neabejoju, kad sukiso pinigus kaip i bala. Net salia sedint akys asaroja, tai kas ten per jadas, o ir pokyciu visiskai nesimato g.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite patarti kas gerai si tiesinima atlieka kaune ar klaipedoje? labiau pasitikeciau salonais, nes mano plaukai tiesus, tik truputi puciasi, yra issisakoje. kazkur skaiciau, kad geresnis rezultatas matosi kai tiesinimas yra atliekamas ant labiau pazeistu plauku, o mano nedazyti, chemiskai nebuvo nei tiesinti nei garbanojami, tai bijau, kad nebus tokio rezultato, kokio tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(nerimana @ 2010 07 27, 00:08)
sveikos, gal galite patarti kas gerai si tiesinima atlieka kaune ar klaipedoje? labiau pasitikeciau salonais, nes mano plaukai tiesus, tik truputi puciasi, yra issisakoje. kazkur skaiciau, kad geresnis rezultatas matosi kai tiesinimas yra atliekamas ant labiau pazeistu plauku,  o mano nedazyti, chemiskai nebuvo nei tiesinti nei garbanojami, tai bijau, kad nebus tokio rezultato, kokio tikiuosi.

http://manodrabuziai...lauku-tiesinima
va atlieka kaune tiesinima,pati dar nebuvus,bet esu jau uzsirasius;)
Atsakyti
gal kazkuri bandet Revitalise Keratin Treatment?
Atsakyti
as rugpjucio 5d darysiu tiesinima,Kaune,veliau informuosiu kaip sekesi ir rasysiu savo atsiliepimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 07 30, 11:45)
as rugpjucio 5d darysiu tiesinima,Kaune,veliau informuosiu kaip sekesi ir rasysiu savo atsiliepimus wink.gif

as 17 eisiu, tai butu smagu suzinoti Jusu atsiliepimus. O kada Jus plaukus dazysit pries ar po tiesinimo?
Atsakyti
As daziau pries pora savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Lolituke @ 2010 07 17, 00:28)
Sveikutes, buvau siandien Yury salone, pasidariau ta taip ilgai laukta braziliska tiesinima. Efektu esu patenkinta taciau tarsiu pora zodziu apie aptarnavima (cia toms kurios ruosiasi ten eiti). Na is taip besireklamuojancio salono tikrai tikejausi geresnio klientu aptarnavimo. Zinoma buvau pas Renata (ji vienintele siam salone uzsiema tiesinimu keratinu bei cheminiu plauku tiesinimu) ..Taigi visu pirma kas nustebino jog iskart i mane kreipesi 'Tu' (net jei buciau uz ja jaunesne neturetu perzengti sios mabdagumo ribos).. Antra.. pasodinusi prie kriaukles uzdejo sampuno ir pasisalino nepaiskinusi kiek man ten reikes guleti (Ir apskritai net nepasidomejo ar turiu supratima apie sia procedura, kaip jinai atliekama, kiek laiko ir t.t.).. Gryzusi mazdaug uz 10min pradejo man 'sukuoti' plaukus (dar cia prie tos kriaukles)..Sukuoti yra lengvai pasakyta..ji man taip skaudziai pese kad as net surika ir apskritai visa ta laika sedejau susiraukusi ir isitempusi nuo skausmo..o ji net neatsiprase!!! Patikekit tikrai sia procedura buvo galima atlikti svelniau.. Skaudziausias procesas buvo kai pradejo tiesinti su znyplem (jau neminesiu kaip jinai 'svelniai' man tepe kerotina ir sukavo..).. Ji dirbo tokiu greiciu kad daznokai plaukai vietoj keramikiniu ploksteliu patekdavo tarp tiesintuvo plastmases (t.y. uz ploksteliu ribu) ir taip issipesdavo... Nebegaledama kenteti skausmo galva palenkdavau i ta puse i kuria ji tempe plaukus.. Po kurio laiko ji susinervinusi pasake 'Taigi laikyk galva, gi tau maziau skaudes!'
Apskritai niekad dar neteko patirti tokio pazeminimo bei abejingumo. Visos procedurom metu ji tylejo kaip partizane. Ant galo kaip niekur nieko pasake 'na ka atkentejai..' Taip atkentejau, bet kelis kart galvojau atsistosiu su slapia galva ir iseisiu. Ant galo kaip niekur nieko mandagiai paaiskino kaip priziureti plaukus na ir zinoma nusipirkau is ju dar ir sampuna su kondicionierium.
Kojos ten daugiau nekelsiu. schmoll.gif

As irgi dariausi sia procedura YURY pas Renata. Esu nustebusi, kad su Jumis ji taip elgesi unsure.gif Manes ji nepese, man neskaudejo, mano nuomone, elgesi ji normaliai, nei per daug maloniai, nei nemaloniai, gal ji nenuotaikoj buvo kai Jus pas ja buvote g.gif Aisku, buti nenuotaikoje dirbant paslaugu sferoje yra neatleistina, bjauru, kai moki pinigus, o su tavimi elgiasi nepagarbiai schmoll.gif
Atsakyti
O pačios nebandėte darytis?
Atsakyti
sveikos, laukiu ir as vizito pas savo kirpeja su savo priemonem. Kiek jusu kirpejos praso uz tiesinima su jusu priemonem? Man nepasako kainos, nes sake priklausys nuo laiko ir sunkumo, net apytiksliai nepasake.
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 08 02, 12:50)
sveikos, laukiu ir as vizito pas savo kirpeja su savo priemonem. Kiek jusu kirpejos praso uz tiesinima su jusu priemonem? Man nepasako kainos, nes sake priklausys nuo laiko ir sunkumo, net apytiksliai nepasake.

man irgi sake, jog kainuos nuo laiko ir sunkumo, o kiek nezinau. pirmiausia reikia isigyti sias priemones smile.gif o is kur siuntetes? ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Man tai aiskiai pasake kad su mano priemonem 100lt,bet as darysiusi su jos priemonem tai man kainuos apie 200lt.Tiesa sakant stebuklu nesitikiu,einu tik tam kad galeciau isbandyti ant savo kailio,kad veliau galeciau drasiai rekomenduoti arba ne.
Atsakyti