Įkraunama...
Įkraunama...

Braziliškas tiesinimas(su keratin priemonėm)

QUOTE(emiliuxas @ 2010 07 18, 14:21)
nezinau ar cia rimtas straipsnis ar ne , bet jei idomu ir skaitot angliskai galima cia paskaityti apie braziliska tiesinima  http://www.short-hai...atment.html#INV

siaip pagal si straipsni tai cia tikrai brudas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 22, 14:35)
skaitau skaitau book.gif: ir baisu, kaip jus nebijot visokius brudus ant galvos kraut vien del to, kad plaukai atrodytu siek tiek tiesesni nei iprastai  schmoll.gif

kai kasdienj plaukai neklausys ir siausi ir tu bruda naudosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet juk yra BKT priemoniu ir be formaldehido, taigi negalima taip drastiskai visas BKT priemones brudu vadinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 22, 13:35)
skaitau skaitau book.gif: ir baisu, kaip jus nebijot visokius brudus ant galvos kraut vien del to, kad plaukai atrodytu siek tiek tiesesni nei iprastai  schmoll.gif

O jus matet, kaip plaukai atrodo pries ir po?! blink.gif Kaip galit sakyti SIEK TIEK?!?! doh.gif
Atsakyti
klausykit mano plaukai tamsus su sviesiom sruogom, ar galima ant ju deti BT?
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2010 07 22, 22:31)
Bet juk yra BKT priemoniu ir be formaldehido, taigi negalima taip drastiskai visas BKT  priemones brudu vadinti rolleyes.gif

kiek man teko dometis,tai priemones be formalino nera labai veiksmingos,viename forume USA baisoku dalyku prisiskaiciau,tik ten ne viena nezino su kokiomis butent priemonemis buvo darytas keratininis tiesinimas,bet visos sake kad priemones buvo neva be formalino ir visai nesmirdejo,jos daresi kazkoki greita bkt,galu gale priejo isvados,kad visos tos kurios sake kad priemone itin smirdejo(asu formalinu)-buvo patenkintos rezultatais,o kurioms nesmirdejo(be formalino) pasekmes buvo nekokios.Tikrai neteigiu kad butent taip ir yra,tik rasau tai ka skaiciau.
Merginos kurios esate dariusios sia procedura gal galetumete parekomenduoti meistres pas kurias daretes,as noreciau pamatyti plaukucius,isgirsti jusu atsiliepimus,kad paskui galeciau savo klientems kontaktus duoti,nes beveik kas antrai BKT tikrai labai padetu. 4u.gif
Atsakyti
Nu va nereikejo cia rasyt, jau beauty for sale nebeturi emulsijos verysad.gif

Siaip, kad Salerm nekenkia - tai tikrai 4u.gif Jau daug laiko praejo, plaukuciai tikrai nesuprastejo, atvirksciai vel banguojasi, bet veliasi daug maziau. Ir i sudeti neieina formaldehidas bigsmile.gif

Taciau, as tiesinti plaukuciu su formaldehidu nenoreciau schmoll.gif Chemija yra chemija. Bandysiu naudoti priemones, kurios skirtos plaukui atstatyti, ivairios keratino proceduros 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. susidomejau ir as siuo tiesinimu bigsmile.gif su savo kirpeja susitariau, kad ji man padarys su mano priemonem, o as tik uz sugaista laika ja sumokesiu bigsmile.gif tik dabar reikia parsisiusti is kazkur viska, o kirpeja tuo tarpu issiaiskins kaip viska taisyklingai daryti smile.gif
Atsakyti
o kazin kaip sios priemones tiesinimui? g.gif gal kuri suprantat? blush2.gif
http://cgi.ebay.co.u...282473282440118
arba
http://cgi.ebay.co.u...264880019384773
ir kainos nedideles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2010 07 24, 14:59)
Nu va nereikejo cia rasyt, jau beauty for sale nebeturi emulsijos  verysad.gif

Siaip, kad Salerm nekenkia - tai tikrai  4u.gif Jau daug laiko praejo, plaukuciai tikrai nesuprastejo, atvirksciai vel banguojasi, bet veliasi daug maziau. Ir i sudeti neieina formaldehidas  bigsmile.gif

Taciau, as tiesinti plaukuciu su formaldehidu nenoreciau  schmoll.gif Chemija yra chemija. Bandysiu naudoti priemones, kurios skirtos plaukui atstatyti, ivairios keratino proceduros  4u.gif

o su kokia butent priemone tiesinaisi,kiek kainavo ir pas ka?
Atsakyti
O ar tikrai visiskai nekenkia plaukams? nes matot mano plaukai gan tiesus, tai jei daryciau ne tiek kiek del tiesimo, o del svelnumo, geresnio issukavimo ir pan, bet jeigu kenkia nors kiek tai manau neverta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaslene: 26 liepos 2010 - 16:22
Maciau tavo plaukucius-as tavo vietoje nedaryciau,geriau plauku atstatymo priemoniu nusipirk (uzpildo zvynelius,plaukai tampa svelnus,blizgantys) as zinau 3 priemones,su kuriom dirba mano koleges:Alfaparf midolino,Selectyvo ir Sebastian laminates,jos tikrai nekenkia,plauku netiesina,bet padaro plaukus kaip silkinius,zinoma tai yra laikinas efektas,iki kol atsiplaus,reiketu naudoti kas 3-4sav.tarp proceduru galima naudoti tos pacios linijospriemones,kad efektas kuo ilgiau isliktu.
Atsakyti